🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 179 234
  • 2 117
  •   12
Отговори
# 2 100
Всяка вечер ли вече ще има фризьор?
Ами,ако участва Николаос Цитиридис 🤔

# 2 101
Ама вярно голямо самочувствие Simple Smile че и сестра и...не е срамежлива. Тя известна ли е?

От кога е лошо да имаш самочувствие? Като я гледам се справя повече от добре и в това предаване...

Ами, нека си го има. Много често е без покритие и понякога ти докарва неловки ситуации, но ... карай ти, брат, знай ...

# 2 102
  • Пловдив
По-увяхнала орхидея дали нямаше Grinning
А жълтите лалела са прекрасни!

# 2 103
Всяка вечер ли вече ще има фризьор?
Ами,ако участва Николаос Цитиридис 🤔
Е, поне гостите няма да открият косми в чиниите си.Laughing
Добре се справи по детски и разбира се с малко лигавене и позички, но типично за това поколение.

# 2 104
С обикновени хора, беше някакво друго предаване, но както е видно не просъществува дълго.
Аз помня "Перфектната вечеря" по GTV (между 2006 и 2009), беше с обикновени люде и много рядко с известни (като например Найден от Биг брадър). Имаше и зрителско гласуване. Помня, че гласуваx за един френд, който участваше във фолклорен танцов ансамбъл и участваше в "Перфектната вечеря"
Иначе това е форматно предаване (някой спомена, че го дават и по VOX). "Черешката" също е по формат, в случая Come Dine with Me.  От 3 години вече върви и "Елате ми на гости" в тубата, което 95% се препокрива с Черешката, просто нямат шеф, който да коментира и да дава оценки, просто сами се оценяват в края на петата вечер.

Ето и едно видео от "Перфектната вечеря", някои хора могат да си опреснят спомените Wink  Ивайло Велчев беше диктор:

# 2 105
Какво сложи в салатката ?!

# 2 106
Какво сложи в салатката ?!
Кедрови ядки,  ягоди, келтска сол и горчичен сос. А самата салата е от бейби спанак и рукола.

Гледам с половин час закъснение, супер се справя засега.

# 2 107
  • София
Тези салати с ягоди са много популярни. Аз предпочитам смокини или круши и редукция от нар.

# 2 108
  • Пловдив
Не ми хареса как пя...първата песен.

# 2 109
Като малка Крисия имаше глас, сега според мен гласът и не става за пеене. Иначе се представи добре на вечерята и заслужава високи оценки. Вечерта като преживяване ми се видя леко скучна, минорна, Крисия и Шермин не са за останалите трима като компания.

# 2 110
Хареса ми представянето на Крисия. Момичето се постара ,има стил, но вероятно ще я понижат в оценките-по коментарите им си личи.

# 2 111
Според мен се справи супер и има страхотен глас .

# 2 112
Хареса ми вечерята на Крисия, млада е, със самочувствие и се справи добре. По добре от улегналата домакиня Кристина Димитрова! 😉 Постарала се е да измисли модерно меню...не пипа като за първи път пасатора! 🙂

# 2 113
И на мен ми хареса всичко. Особено кошничките с тартар от сьомга. Букетите от жълти лалета, които подари също бяха много красиви. Песента не ми направи впечагление, но може би не разбирам музиката на младите, а и никак не съм музикална, трудно мога да оценя някакъв по-сложен музикален изказ.

# 2 114
Справи се детето. С помощта на другото дете, сестра  си. Аз лично нямам забележки.
Е, да, музиката не е моята, но пък младите със сигурност я одобряват, а аз с моите музикални предпочитания едва ли съм фактор, който да определя това.
С две думи - Крисия се справи чудесно. Браво!
Само да вмъкна, на нейните години умеех да готвя само леща и яйца по всякакви начини.
Е, и кекс правех. Щото гледах мама как го прави и много исках и аз да мога да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт