🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 184 023
  • 2 217
  •   6
Отговори
# 2 145
Идеята за подарък на гостите ми хареса.

# 2 146
Съжалявам,  че нахлувам така в темата, но да знаете кой е/къде е магазина за риба, от който пазарува Крисия? От кога търся нещо подобно в София....

AlexFish (Алексфиш) в кв. Драгалевци Animal Tropical Fish

# 2 147
Този Краси не спря да миека, то "мИню", "мИдали", "вИчеря", "имашИ хляб", чесънчИ", като вЪ видях"....
Е в Пловдив неудареното "е" автоматично става "и`" Wink Сѝрини, сига̀, мисо̀, дицата, пѐснити, xѝтовити, приятилю, идна̀ риба зима̀x и стана̀ страшно, зилѐна салата Wink

Гледам с час закъснений, тъй чи ни знам точкити ощи Grinning

# 2 148
Браво. Краси Дунев се справи най-добре в готвенето. Нямаше помагачи като другите трима. Вижда се, че може да готви. Само как режеше прессния чесън с ножа, като професионален готвач. Струва ми се като добър човек.
И научих за новата риба синегрида, която е била много вкусна.
Крисия беше се облякла като за цирк. Потресаващо беше облеклото й. Наистина потвърждава моето мнение, че тя е надменна, високомерна и с високо самочувствие. Дара, която спечели Евровизия, се държи скромно и няма я тази надменност като Крисия.

# 2 149
  • София
Съжалявам,  че нахлувам така в темата, но да знаете кой е/къде е магазина за риба, от който пазарува Крисия? От кога търся нещо подобно в София....
AlexFish (Алексфиш) в кв. Драгалевци Animal Tropical Fish
Алексфиш има и на Ботевградско шосе, ние от там пазаруваме, даже не знаех, че има и в Драгалевци.

# 2 150
Добър домакин е Дунев, сготви уверено, макар и простички неща. Забележка към менюто - можеше да помисли за други неща, не да повтаря вече поднасяни тази седмица рецепти. Не видях оценките накрая. Хареса ми, че ги заведе в залата и демонстрира възпитаниците си, респект за него и тях.

# 2 151
Браво, че Краси  готви сам през повечето време.  Очакваx дъщеря му да се мотка в куxнята, но този път ни я спестиxa.

Ето го Красьо като млад лИвент Wink

# 2 152
Пич е бил, добре сготви...видимо може да готви!

# 2 153
Да видим самоxвалкото актьор как ще се представи. Всяка вечер изтъква какви "мускули" имал. Поне веднъж ще се съблече.

# 2 154
  • Варна
 Мдаа, Дунев се справи много добре, ама що не направи пиле за всички,  друга гарнитура и различна салата, аман от еднакви менюта.

# 2 155
Това му е единственият минус. Не трябваше да повтаря менютата. Гледам, че участниците в тази седмица се повтарят. Аз бих представила меню, което не се е показвано още.
Но пак Дунев се справи чудесно. Иронизира Ана Шермин за това, че трябва да се направи кастинг за търсене на мъж за Ана, но после добави, че.беше направен вече и беше неуспешен. Милата, не се усети изобщо, че я подигра.
Крисия мълча. Нищо не чух да коментира. Явно не се чувства комфортно в такава компания от възрастни. Когато поколенията са различни, няма какво да каже човек, защото говорят за техните теми за възрастни. В това отношение я разбирам защо си мълчи. Просто тези теми, които се обсъждаха, не я интересуваха.

# 2 156
Предната седмица също 4 дни ядоха риба, ако не се лъжа, колкото и да обичаш....4 поредни дни не е ок, не знам защо не сменят концепцията си следващите участници

# 2 157
Ами да, аз в къщи преди два дни правих риба и да, днес някак не ми беше вкусно. Небцето се кефи на нещо различно.

# 2 158
Обичам риба, но всеки ден да ям риба, просто не мога. Тя бързо ми писва.

# 2 159
Аз мога всеки ден да ям, не беше и една и съща, тази която той готви е много хубава, яла съм я в Гърция

Общи условия

Активация на акаунт