🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 185 373
  • 2 244
  •   12
Отговори
# 2 175
Гледам актьора, менюто отсега не ми хареса.
Много говори, много.

П.П. Тоя верно се съблече и прави лицеви опори, кляка и преси...защо, за Бога?! Куку пълно.

П.П.П. Ще ги отрови хората с това меню, бъркочи пълни, абе тоя човек има ли чувство за мярка, вкус, потрес такъв не бях виждала скоро!

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 20:32 от помбер

# 2 176
Поредния с ремонт на апартамента Joy. Продавачката му се измазни като масло върху препечена филия. Ще ми е интересно да му видя крайния резултат от готвенето, евала че си готви сам, дори кОРЕНфлейкс си сложи. Този е някаква странна мъжка кукувица, седи ми някакси изкуствено позитивен и пренавит.

# 2 177
Тази Ш. като я покажат на екрана и си затварям очите.

# 2 178
  • София
Тази седмица Черешката е в Кукувиче гнездо, ала не всички могат да летят. Други пък са отлетели безвъзвратно... Въобще от нашия свят и ежедневие. (Май само Дунев ми остана на мен от компанията, който мога да поздравя и изгледам отново - ако ми наложат.)

Дами, поднасям извинения като мъж, ШермиШантонерките всяка вечер ме караха да се чудя дали и ние у дома да ядем по време на предаването. С нЕкво одаяние тип халат/нощница/кимоно да беше се изтипосала - по-ми е иди-дойди. Това създание как диша? Как минава хапката през хранопровода да стигне до стомаха?

И ми се ще да отправя една прокоба за (поне нашите, понеже са на принципа "видяла жабата вола и тя вдигнала крак") ефирните ни чалговизии: след още някоя година смарт апаратите ни направо ще са обзаведени с "кутийка" за обратен контрол (и няма ГАРБ или Нилсен да броят, а направо ИИ на онзи, който си е платил). И дано се получи същото (отчитам, че за всеки пътник се композират влакове) -
- ще се гледа онлайн, може и през апарати като на сем.Мейзга, че и да пипнеш (ще струва повече за абонамент), ефирът ще е останал само за кемтрейлса и свраките;
- ефирно (лайв) ще гледат едни други - различни от днешните баби със сериалите и от запалени по реалититата; с толкова различни интереси и снобско поведение към лайв-ТВ-то..., че чипът ще отчита само борсови индекси, Ф1, някое СП по футбол или ските зиме... Да ви видя тогава с ШантоШерминките евридей. Smiling Imp

ПП. Оооо, Манчев, не "моля те следващия път..." Какъв следващ път, бе човече? Предавания на "Хумор, сатира и забава" или на "Онли фенс" (микс с всякакъв Биг/Вип/Пишман Брадър) ли правите, или какво?

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 20:39 от EmBrother

# 2 179
  • Sofia
Всичко изглежда ужасяващо гнусно Mask
Дано никой не яде от тези бъркочи

# 2 180
Този много се лигави и много плямпа, наду ми главата с празнодумие  и преиграване.

Шерминката вика "не обичам пилешко"
Шеф Манчев: "Кой те пита?" Grinning Grinning Grinning

# 2 181
  • София
Кошмарно готви. Манчев е напълно прав. Това е направо подигравка.

# 2 182
Този  Тони Порязов в момента се шегува с миксирането на  продуктите - направо ще убие гостите с тези буламачи, аз съм без думи Tired Face

# 2 183
Тази Ш. като я покажат на екрана и си затварям очите.
Днес е надминала себе си … откъм деколте Simple Smile
Гледам и се притеснявам да не се тропнат на тезгяха !!

# 2 184
Кошмарно готви. Манчев е напълно прав. Това е направо подигравка.

Лигави се нарочно. Палячо.

# 2 185
Всичко изглежда като повърня, абсолютни буламачи … супер несериозно готвене и отношение към гостите !!

# 2 186
Тези детайли, обяснения, салфетчици, черешки пък по сто прегръдки с продавачки - ах, ох ми говорят само за индивид на другият бряг. Няма лошо де, но ме заболя главата от приказки, възклицания, лицеви опори Joy и от всичко по много. Тюрлюгювеч.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 20:53 от *Амбър*

# 2 187
  • София
... и накрая малко мас от южноафриканска игуана.

# 2 188
Ан-Шери ще си счупи .....гръдната обиколка след малко с този корсет Sob

# 2 189
Ан-Шери изръси, че Израел бил "родината на xумуса", доообре. Всички знаят, че е арабска храна. Идва от Сирия, Ливан, Йордания, Палестина. Това, че нещо го има И в Израел, не означава, че това е "родината" Grinning То и в България има  гювеч, ама родината си е Турция (güveç)...

Общи условия

Активация на акаунт