🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 185 299
  • 2 244
  •   12
Отговори
# 2 220
  • Sofia
Да му беше дал Манчо и на Порязов поне едно ☕
Язък му за старанието и споделените авторски рецепти 🥺🤩🤪

# 2 221
Тоя Порязов не го слушам главата. Тропа и хлопа сериозно там. Смотана седмица, всички без изключения бяха неприятни. Следващата също се очертава неприятна. Нещо взе да умира този формат. От доста време не буди интерес у зрителя дори и да залага на сеира. Смятай колко са ни се отвратили всички медийни мутри, които незнайно защо се надпреварват да покажат най калпавото от себе си. То простак да бъдеш е лесно, но как да покажеш акъл и възпитание като ги нямаш.

# 2 222
Е, другата седмица Патрашкова ще ръси култура във формата на златен прашец. Големият ми въпрос е с колко низа гердани ще е накичена.Залагам на осем.

# 2 223
Леле, сега изгледах готвенето на актьора. Той определено не е в ред...такива буламачи ...не бих хапнала от нищо. Определено не го слуша главата...страшно противен тип!
На първото си готвене Прея готвеше подобни бъркочи...и май нямаше и вода. Вторият път се справи по добре...сигурно ги въртят по 5-6 пъти докато вземат плакета! Joy

# 2 224
Не знам коя беше по-зле - Кристина с карираната дънкова риза и пържените кюфтета или Шерминатора с виметата.

# 2 225
Радвайте се че Бачорски не се е показал в този формат поне....
Видяхме го манекенчето въздух под налягане. Защо са допуснали тази Шермин с такова облекло, все пак гледат деца

# 2 226
Последна седмица ли ще е другата?
Е как последна? Те само две минаxa. До края на август са.

# 2 227
  • Sofia
Дано е дотогава,з-то май видях всички които показаха в началото 🤔

# 2 228
Да, за трети път. Идната седмица така са и Прея, и Енджи Касабие... за Патрашкова не знам.

Ето я бойната техника, която показа Шермин
Уикипедия: Крав мага

Какво е показала тази женица Joy сега ще ме карате да го връщам, в кой епизод е това? Представям си просто.....понеже имам представа, така да го кажем.

# 2 229
  • Sofia
Във вчерашния епизод/към средата му/го повали Порязов и показа уменията си 😀

# 2 230
Накарахте ме да пусна тази глупост. Е, това няма нищо общо с крав мага, но карай. То не е и бойно изкуство, де, ама както и да е.
Това девойче какво е?

# 2 231
  • Sofia
И тя самата не знае какво е 🤩
Участваше в “Ергенът” и “Ергенът любов в Рая”.

# 2 232
Ужас, егати гаврата с драгия зрител. Еврейка ли е? Явно.
Другата седмица също се очертава противна, та и нея ще пропусна.

# 2 233
Ужас, егати гаврата с драгия зрител. Еврейка ли е? Явно.

Дотолкова, доколкото се предава, когато вторият съпруг на майка ти е евреин. Тоест под нулата.

# 2 234
ТиЛи засмях се с глас!

Общи условия

Активация на акаунт