🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 185 311
  • 2 244
  •   16
Отговори
# 2 235
  • София
Патрашкова ще ми е почти толкова противни, колкото и Шерминаторът. Започна да се губи чарът на предаването. А като почнат да готвят в ресторанти и някой друг да им прави нещата, съвсем се обезсмисля.

# 2 236
  • Euskal Herria
И тия ресторанти как така все са празни, когато те готвят? Няма маси наоколо, няма други клиенти. Заради предаването ли ги опразват?

# 2 237
  • София
Не съм ви чела, ама видях сега кой ще е другата седмица и много подпалих. 😂
Този г-н професорът ми е преподавал няколко години и никак, никак не мога да се изкажа хубаво за него. Много неприятно ми стана, че ще трябва да му търпя присъствието цялата седмица. (Ако гледам, де). Но пък ще ми е интересно да видя дали ще си покаже истинското лице или ще се правим за пред камерата. Simple Smile

А кой си показва истинското лице, че той да го прави. Нали виждаш, лицемерието движи света.
А той защо толкова те е разочаровал? Някакъв проклетник ли е? Аз само в Непознатите земи съм го гледала. Прилича на проклет човек затова попитах. Реагирал е няколко пъти странно и ми е правило впечатление.

# 2 238
  • Пловдив
И тия ресторанти как така все са празни, когато те готвят? Няма маси наоколо, няма други клиенти. Заради предаването ли ги опразват?
най-вероятно, да...

# 2 239
Патрашкова ми е адски противна и едва ли ще гледам. Както и онази с големия дирник, мислеща се за певица.

# 2 240
Тази седмица се опитах да гледам, но неуспешно Sad то не се издържа.
Участниците да не би да си плащат за участието? Иначе недоумявам защо Манчев си/ни ги причинява. Той ако направи един сезон със звезди от БГ-МАМА ще регистрира огромен зрителски интерес Grinning
Патрашкова въобще има ли някой да я харесва, или аз не съм в ред...

# 2 241
Коя нормална жена ще се облече като Шермин?! Потресаваща гледка беше. Имах чувството, че бомбите ще изхвръкнат още малко от корсета и ще полетат към някого. С това облекло се показа, че е жена от най-дребния занаят.
Порязов направи буламачи, като на повръщано. Никога не бих яла такова нещо.
Крисия не заслужи да спечели. Злобно момиченце. А за Джензитата наистина имат големи претенции, надменност и голямо самочувствие. Те просто не искат да четат и учат. Но ИМА свестни Джензита, като чета по вестниците как печелят олимпиади.

# 2 242
Хаха много идейно "дреБният" занаят, грешката е правилна. Аз пък очаквах, че ще полетят ц.. ите и... ще се пльоснат на трапезата. Joy

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 19:35 от *Амбър*

# 2 243
Понеже Шермин знае, че няма с какво друго да блесне, набляга на деколтето. Ама и Кристина Димитрова беше откопчала някое и друго нейно копче в кухнята

# 2 244
А помните ли Нели Рангелова? С ц*ц*те на масата, баш като Шермин, ама тя е на годините на Кристина Димитрова и си сложила силикон.

Общи условия

Активация на акаунт