🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 190 796
  • 2 323
  •   7
Отговори
# 2 295
  • out of space
Аз за вечерята на Патрашкова давам твърдо 10!
А змийорките са най-вкусното нещо, което съм яла в Испания

# 2 296
  • София
Атижа беше в Биг Брадър и там каза, че мечтата ѝ била да е чалга певица. Обаче нали я чухме като гост на някой от участниците в Черешата. Тя пее супер фалшиво.

# 2 297
Аз за вечерята на Патрашкова давам твърдо 10!
А змийорките са най-вкусното нещо, което съм яла в Испания

Не баха много апетитни на вид, но сто процента ще е вкусно.
Много скучно ми беше, тази Атидже не я познавам, "професорът", не знам защо, не ми вдъхва доверие. Прикрит ми изглежда.

# 2 298
По отношение на дискутирането защо "известните" личности не канят у дома си - представете си Патрашкова /няма значение кой я харесва или не/ - предполагаемо е, че нейният дом може да е пълен с картини, икони, различни произведения на изкуството. И какво, да "покани" хиляди хора в него ли /не знам колко следят предаването/? Все пак най-малкото е опасно, а и да не говорим колко хейт може да отнесе от хора, които не разбират и понятие си нямат за изкуство. Или най-малкото от завист.

Имам близка позната с такъв дом, семейството са любители на красивите неща, най-общо казано, съпругът е публична личност, така че много от нещата са подаръци по поводи. Те канят само определен кръг приятели, които са с подобен статут. С останалите се виждат по ресторанти.

# 2 299
Патрашкова може и заради това, колекционер на картини е, но повечето си измислят ремонти, защото ще се разруши митът за това колко успешни супер звезди са след като се види домът им.

# 2 300
# 2 301

Тони Болта беше омаян от бомбите на масата. Не спря да в гледа.

# 2 302
Не би ми било приятно да живея в дом, в който не смея да поканя никой

# 2 303
Атижа главата само за равновесие я ползва милата.  Поне не е злоблива (май) Joy

# 2 304
  • София
Добре дошли на Четвърто-юлска-поляна, пътем минали през Женския пазар - където пък не знаехме какво въобще ни трябва и ще купуваме. Но похапнахме и се снимахме с който ни пожела.
Не знам как ще изтърпя тази вечер...

Природно простите понякога поне са забавни. Изобщо не се срамувам да се посмея на нейн гръб (или зад--к?) Дали и тя си е платила да я поканят? Или - понеже сеирът движи телевизиите - някой от екипа е заподозрял каква веселба ни чака...

Да не си кривя душата: след самата скара (барбекю на американски), съществото си действаше в кухнята. Добре, плюс. Простички неща, малко тюрлю-гювеч дресинги и сосове, но някои и аз съм ги ял такива и е вкусно. Продължавам да гледам - което (засега) е израз на оценката ми. Щото мачовете почнаха по другите канали.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 20:39 от EmBrother

# 2 305
Кое е мястото, не разбрах? До София ли е?
Иначе съм съгласна с Патрашката, за оценките на "музиката" на това онли фенс създание. Всичко е кич и потрес.

# 2 306
  • София
Да бъдеш или да не бъдеш... Счетоводител на Уолстрийт или чалгаджийка на Пайнер (или който и да е издателят) Simple Smile

# 2 307
На мен ми заприлича на вилата ,където снимаха "Един за друг"

# 2 308
  • Euskal Herria
На мен ми заприлича на вилата ,където снимаха "Един за друг"
И аз това си мислех.
С много резерви съм/бях към участниците тази седмица, обаче засега върви добре. Патрашкова умело поддържа разговорите на масата. Разпитва, но засега всичко е в рамките на добрия тон.

# 2 309
Прецакаха ме с мач, та загледах Черешката. И съм в потрес! На какво е заприличала Касабие? Та тя е като модерните карикатури - миниатюрно телце с огромна глава! Scream А на огромната глава - конски зъби. Какво е направила със себе си?!

Общи условия

Активация на акаунт