🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 192 635
  • 2 367
  •   26
Отговори
# 2 340
  • Sofia
Как я оцени Патрашкова?

# 2 341
  • София
Как я оцени Патрашкова?
14 и даде.

# 2 342
Но как си е сготвила сама, да не би да е правила сама питките за бургерите?

# 2 343
  • Sofia
Колкото Патрашкова багетите 😀

# 2 344
Изобщо не мога да си представя за какво може да ти е нужен този задник. Ако си роден така, хайде ще си го носиш щеш не щеш, ама да платиш за тази грозотия.

# 2 345
Атижа си каза, че е гледала Кардашиянките. Кимката има същата задница, явно Атижа се е инфлуенснала от нея. Тази мода май още от време оно тръгна от Джей Ло и нейния отвратителен дирник.

# 2 346
Смея се с глас на  коментарите за задните "прелести" на Атижа Smiley

Според мен То(Атижа) си е труженичка пред камерата за филми за възрастни Smiley
Не виждам с какво друго  би могла да "припечелва" - тези устни на муцуната и набъбнали глутеуси само в ххх-индустрията биха й послужили.Sweat Smile
И тя се гордее с това,убедена съм.

# 2 347
Вечерта на Патрашкова беше интересна откъм меню и разговори на масата. Очевидно тя няма умения в кухнята, добре се е насочила към адекватна помощ, но като домакин беше добре. Не можа да избяга от себе си и се саморекламира с малките интервюта накрая, очевидно самовъзхищавайки се на собствените си хапливи коментари. Като цяло - добър домакин, с идеи, но без умения.
Снощи фолкаджийката с дирника се представи учудващо добре, очаквах по-малко. Не че сготви кулинарни шедьоври, всичко беше повече от семпло за правене, но от американска кухня - толкоз. Много смешно ми стана как Патрашкова не повярва, че домакинята сама е сготвила, сякаш се искат кой знае какви чудеса от храброст да сглобиш бургер, хотдог или да напълниш варени яйца. Много се съмнява нивото на образованието на домакинята (сподели за университет, дори магистратура), предвид нейните интереси и външен вид, неприятно е че тя не знае елементарни факти от историята на собственото си семейство, а след толкова време в България (поне година-две вече) още българския е на базово ниво. Личи средата и нивото, в което е расла и се е оформяла.  Иначе е позитивна и незлоблива, за което браво.
Ще ми е интересно какво ще сготви професорът днес.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 13:56 от Mößbauer-Effekt

# 2 348
Ще прави Новозеландска вечер

# 2 349
Много се съмнява нивото на образованието на домакинята (сподели за университет, дори магистратура), предвид нейните интереси и външен вид, неприятно е че тя не знае елементарни факти от историята на собственото си семейство, а след толкова време в България (поне година-две вече) още българския е на базово ниво. Личи средата и нивото, в което е расла и се е оформяла.  Иначе е позитивна и незлоблива, за което браво.
Ще ми е интересно какво ще сготви професорът днес.

1:1 с моите размисли по темата. Не разбирам как така човек, роден в Щатите е толкова привлечен от идеята да се развива като чалга изпълнител, ако това не е ежедневие в семейството му. Не вярвам да е станало от едно-две посещения в България. Както и поредицата от пластичните операции. Също типично за нашите ширини.
Да ти изсмучат мазнините от тялото, за да ти оформят един величествен з@дник... не схващам идеята.
Но щом се харесва така, коя съм аз с моите си празни размисли?
Иначе, съгласна съм, че добре/сравнително/ се справи сама, беше мила и позитивна.

От известно време се замислям за нещо друго - показват се пред камерата как готвят, правят салати, които И овкусяват! Това със сигурност не е 5 минути преди гостите да дойдат, защото след "готвенето" идва ред на "сега отивам да се приведа във вид за гостите". Е, тя тая салата ще стане на парцал, докато дойде време да поднасят на гостите! Както и мръвките и всичките чудеса с авокадо, сьоНга и т.н.
Каква е врътката тук?
Кога е същинското готвене в тоя формат?

# 2 350
Атижа си каза, че е гледала Кардашиянките. Кимката има същата задница, явно Атижа се е инфлуенснала от нея. Тази мода май още от време оно тръгна от Джей Ло и нейния отвратителен дирник.
Точно това щях да напиша, че по спомени в ББ сподели, че копира Кардашяните. Иначе дали не беше с мюсли произход, та и това може би и е повлияло да се направи на бухнало тесто за ухажорите. В ББ заби най-големият льохман, че даже и на влюбена са правеше. Сега в нета се върти, че е станала близка с Азис и на него му седи в скута. Абе простовато момиче, много елементарно и дори не може да прецени какво си е причинила с тоз дирник. За певица също не става, но очевидно се пробва да се позиционира някакси в тези среди. Не я гледах снощи, че съм на почивка и имам далеч по-приятни занимания, но и няма с какво да ме изненада.

# 2 351
  • София
Тя си каза, че родителите ѝ са помаци.
Силно се съмнявам в университетското ѝ образование.

# 2 352
А, видяхте ли какви очи като палачинки ококори Патрашкова като чу за "гения" Касабие и как имала диплома на 15 и нам си колко още тапии, култово беше.

# 2 353
  • Sofia
Не ѝ повярва и ще направи свое разследване 🕵🏻 ,сигурна съм 😀
Преди години си спомням,че  беше проверявала дали наистина Нора Недкова е направила дипломна работа по една странна за нея тема 😀

# 2 354
  • София
Аз харесвам Патрашкова заради ексентичния и стил, но не беше права в оценката. Сама си сготви девойката.
Атидже някак ми е симпатична, защото изглежда незлоблива, но определено са и сбъркани ценностите.
За МБА и аз се съмнявам, но не е невъзможно. Доста млади хора, включително и интелигентни и образовани, залитат по лесното. Риалити, чалга, онли френдс и подобни.
Аз съм от поколението, което все се стремеше да се оттърве от голямо дупе и хич не я разбирам тази мода.

Общи условия

Активация на акаунт