🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 193 836
  • 2 383
  •   10
Отговори
# 2 355
На мен ми стана жал за Атиже в Биг Брадър, когато собствената й майка й подля вода като направи публично достояние връзката й с много по-възрастен и богат мъж в САЩ (на който явно семейството много държи), а след това по телефона я унижи без да й мигне окото. Лично аз подозирам уреден брак и много властни родители с пуритански разбирания. Възможно е поведението и видът на Атиже да е вид опълчване, както и това, че е избрала да избяга в България. Както вече някой спомена, много чужденци изглеждат наивни поради безброй причини. Аз също съм от поколението стремящо се да има възможно по-малък задник, но си е неин и не виждам на кого толкова пречи. По същата причина не разбирам и модата с джуките  и много други неща - но е масово.
Патрашкова и на мен ми е симпатична, а това, че не беше права, не означава, че трябва да се изсипва този грозен хейт с целия запас на балкански епитети. Но това си ни е национална черта.

# 2 356
На мен задните части на Атижа ми пречат на очите. Joy

А тук Азис я е разходил по улиците на Маями. Имитират едни други ненормалници.

# 2 357
Еми сори, ама ужасно изглежда с този направен г.з и направо е като излязла "героиня" от филми за възрастни.

# 2 358
Харесвам Патрашкова,защото в повечето случаи е много точна в критиките и напипва слабите страни в дадено поведение, а и се опитва да помогне. Лично аз с нея се забавлявам винаги ,но снощи тези изказвания в стил "класната" в 9ти клас ,ми бяха не на място.
Ами то се вижда,че девойката е с нисък емоционален и умствен капацитет. Няма шанс да пожелае да е видна интелектуалка или Бионсе. Разполага само с  физиката си и мечтае за аплодисменти заради корекциите.Това е - друго освен коригирани телеса не предлага,а и не иска . Показа спокоен и уравновесен характер,посрещна гостите без някакви претенции.
Но Кристина прекали.

# 2 359
  • София
Определено е ужасно. Наистина не ги разбирам, но мода явно.

# 2 360
  • Пловдив
Еми сори, ама ужасно изглежда с този направен г.з и направо е като излязла "героиня" от филми за възрастни.
ама хич не е за кавички...ти кви мислиш, че ги върши? Close

# 2 361
И моята асоциация за Атижа е само и единствено с п***о съдържаниe

# 2 362
  • Euskal Herria
А всичко, дето накупи от Женския пазар, май въобще не влезе в менюто й.

# 2 363
  • Варна
Е, зеле за салатата, шайби домат в бургера, плато с плодове на финала...То пазарът си беше ,,гъз път да види".

# 2 364
Не мога да си обясня как това посредствено, да не кажа елементарно, но иначе мило същество стана разпознаваемо име...Биг Брадъри, Черешки...никому неизвестна пришълка американка, която не блести ни с певчески талант, ни с ум, ни с красота? Вероятно има някой покровител, който я популяризира. Вчера сервираше ястие в гръб, на екрана се виждаше само един огромен син задник закриващ всичко друго, тази гледка направо ме потресе!

# 2 365
Дано тази мода да си правиш огромно д* отмине и никога не се завръща. Имаше едно много готино детско ако помните "Роботи" и там хазайката леля Бути и бяха направили от модерната задница.

# 2 366
# 2 367
Боже тайно се помолих на Господ никога да не се сдобия с такъв г*з! 🤣

# 2 368
  • София
Интересно му е менюто на професора (мааалко префърцунено ми дойде "антрето" му като влязоха в апартамента с албумите, снимките и спомените., ама нищо). Коментарите на съществото ми добавиха настроение във вечерта - тя вероятно изобщо не подозира, че има континент Австралия, Нова Зеландия и изобщо нещо кой знае какво под Гърция и Турция.

Обаче ми започва Левски и ще се върна в 21.15 за финал, оценки и физиономии накрая. А ще ви изчета още час по-късно.

# 2 369
Тази вечер Черешката е кулинарно предаване! Бях забравила вече какво е някой да знае какво ще сготви и как, и да си го сготви сам. Нямаше ги онези лиготии, които свикнахме да гледаме. Хора, които дори не могат да държат ножа и да си разпознаят продуктите. С блаженство слушам и гледам за разлика от вчера, когато още в началото не издържах и превключих канала. Личи си, че професора си готви вкъщи и му доставя удоволствие. Един мъж е тази седмица, но скри шапката на дамите за момента.
Личи си, кой е професор и кой си вее кръглите части наляво и надясно.
Патрашкова е много нехаресвана и обсъждана, но аз я харесвам. Единствено ме дразни с тъмните очила на закрито, ако разбира се няма медицинска причина зад това.
Русата дама не спря да си човърка зъбите с нокти цяла седмица…Явно са евтино поставени в Турция и след хранене им трябва наместване Joy
Другите две неща около масата няма да коментирам…

Общи условия

Активация на акаунт