🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 197 803
  • 2 435
  •   6
Отговори
# 2 430
Не знам колко хаотично е било, но ми се сториха настроени срещу нея.

# 2 431
Викаш, една хелти парцуца що да не се впише в тоя фюжън тюрлю гювеч. Друго си е Патрашкова да не изпадне в абстиненция.

# 2 432
Мен ме учуди отношението им, може би храната действително не се е връзвала или нещо в атмосферата не е било приятно, но ми стана кофти за нея.

Прея каза, че ще ѝ е мъчно за част от групата. Явно нещо не се харесват.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 23:34 от Plectruda

# 2 433
Професорът голям мрънкач и критик, пфуу… все недоволен. Още в началото измрънка, че имало ойстър заедно с уелкъм дринк-а. Е и? А ако не порка 2 часа ще се свърши светът. Аз също не пия алкохол, но ще им взема някакво вино поне.  Това с криенето на бутилката беше излишна театрална сценка.

Патрашкова пак се мазни на домакинята, а на синхрони само критикува и се оплаква! Ама за разлика от нея Енджи може да готви.
И беше безумно смешно да пробва да яде мида с нож и вилица, е как да стане?  Ама сакън да не си изцапа ръцете.

Накрая 4 от 5 души получават награда, само един остава с празни ръце. Е това е тъпо…

# 2 434
  • София
С цялото ми уважение към професора и неговите кулинарни способности,които са неоспорими, но с тази арогнатност ми падна в очите- дребна злобна душица.
Енджи не случайно му препоръча артишок за хормонален баланс.Женските хорм. фракции са му в повече, което не говори добре Smirk
Еми аз ви казах, ама не вие не вярвате. 😂

# 2 435
  • Варна

Проф. Климент НАЙДЕНОВ е номер 1 не само за седмицата ами и за сезона , че и за доста сезони . Който поне малко разбира от готвене знае колко се варят миди и октопод !!!

Общи условия

Активация на акаунт