🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 220 080
  • 2 750
  •   1
Отговори
# 2 745
Имаше две седмици нови и пак почнаха старите.
Три седмици бяха новите епизоди, 15 нови участници. Още в началото на юни дадоxа първия трейлър и поименно ги изредих тези 15 души. (без онзи професора).  Обикновено пускат така 3-4 седмици нови и после повторения.

# 2 746
Аз лично гледам Черешката, само защото не мога да намеря нещо интересно. За мен предаването е много отдавна изчерпано. Дават тотално неизвестни хора, които не могат да готвят, някои имат и други дефицити. А и не знам кое повелява физиономията на Иван Манчев да бъде всяка вечер на екраните ни?

# 2 747
Сега ще повтарят епизодите с участници от Игри на волята, предвид предстоящия старт на предаването. И мен не ме кефят тези съшити с бели конци серии, ама това е положението.

# 2 748
Не бях гледала тези епизоди с някакъв "чикагото" и някакъв мути, нямам идея кои са. Толкова глупави хора с беден речник не бях виждала на куп, имаше и две "дами" неизвестни за мен, едната вика "тактически въпроси". Не знам защо такива безумни хора се канят, направо обида за зрителя.

# 2 749
  • 2860 км северно от Екватора
Не бях гледала тези епизоди с някакъв "чикагото" и някакъв мути, нямам идея кои са. Толкова глупави хора с беден речник не бях виждала на куп, имаше и две "дами" неизвестни за мен, едната вика "тактически въпроси". Не знам защо такива безумни хора се канят, направо обида за зрителя.
Мисля защото такива неща се харесват, заливат социалните мрежи.

Валерия ми излезе във фийда, как се оплаква от някакакво кръчме на черноморието. И върти очи и джуки, а коментарите трицифрено число. Народа харесва пошли зрелища, а НОВА се храни от гледаемост.

# 2 750
Мисля защото такива неща се харесват, заливат социалните мрежи.

Валерия ми излезе във фийда, как се оплаква от някакакво кръчме на черноморието. И върти очи и джуки, а коментарите трицифрено число. Народа харесва пошли зрелища, а НОВА се храни от гледаемост.

В случая Валерия имаше право- купила си палачинка на плажното кафе и беше снимала собственика как я обижда на тъпа селянка и някакви такива простотии, което е малко прекалено. В крайна сметка като нямат право да внасят храна са могли просто да я помолят вече да не внася.

Общи условия

Активация на акаунт