Казвам се Вивиян. Родена съм в старопрестолния Видин , но от десетилетия моят дом е градът на мечтите ми — Варна. Преминала съм през много етапи в живота си — от щурото детство на село до отговорността да отгледам и възпитам двама синове.
Днес се обръщам към вас, защото вярвам, че всяка от нас носи в себе си безценна съкровищница от преживявания. Вярвам, че животът не се измерва с вещите, които притежаваме, а със спомените, които трупаме. Често в забързаното ежедневие забравяме да оценим малките мигове.
Решила съм всеки ден да споделям с вас по един малък урок или момент, който е оформил моя мироглед. Но най-вече ми се иска да превърнем тази тема в нашето общо място за вдъхновение и подкрепа.
Нека си поговорим:
За корените: Кой е онзи съвет от баба или дядо, който ви е давал сили в трудни моменти?
За децата: Кога за последно видяхте в очите на детето си онази чиста радост, която ви накара да се почувствате най-богатият човек на света?
За изпитанията: Как превърнахте една трудност в стъпало нагоре и открихте, че болката понякога ни учи повече от обичта?
За щастието: Вярвате ли, че щастието е въпрос на избор и лична гледна точка, а не на обстоятелства?
Искам да чуя вашите истории. Онези, които ви карат да се усмихвате през сълзи или ви дават кураж да продължите „напред и само напред“.
Очаквам вашите споделени мигове с нетърпение и обещавам да чета всеки един от тях с отворено сърце!
С обич и благодарност, Вивиян