Дълга връзка спад на либидо

• 2 798
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Somewhere far away
Като имаш желание, ще се намери кого да харесаш. Айде сега, няма мъже. Навсякъде по света ги има. .

Е аз същото казах. По света ги има, но не и в малкия БГ град.

# 16
И при нас стана така - направихме децата и покрай битовизмите сме все отегчени или изморени, той ми опротивя, защото често ме дразни с пасивно-агресивното си поведение и така сексът вече е мираж вкъщи.
Ще следя темата за съвети.

# 17
Мъжът активен ли е вкъщи и с децата, как се отнася с теб и към семейните битовизми? Чувстваш ли се сама, неразбрана, натоварена с всички отговорности? Моят мъж малко се беше пуснал по течението в един момент покрай проблеми с родителите му, умора от работа, ежедневие с малки деца, и аз бях изпаднала направо в дупка, не можех да го понасям, какъв секс, какви 5 лева. Но един ден просто застанах на Ф и спокойно, но напоително обясних, че няма да продължават така нещата. Изобщо не си беше дал сметка, като много мъже. Ако се обичате и е добър човек по принцип, ще се напаснете пак, но трябва да си говорите. Трябва да си откровена как се чувстваш, не да го обвиняваш, а да отстояваш себе си. При нас сега сексът е още по-хубав, отколкото в началото, след 2 деца и 9 годни заедно. Да, не е всеки ден, но е качествен и често спонтанен. Не го отлагай, много лесно се хлъзва човек и пропастта става все по-голяма с времето. Имате ли възможност да се отделяте от децата за кратко, ние се научихме много бързо да превключваме, като останем сами, тогава често имаме желание всеки ден, както като млади гаджета. Всичко е в главата, ако няма здравословни проблеми.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 09:46 от Melusine

# 18
Мъжът активен ли е вкъщи и с децата, как се отнася с теб и към семейните битовизми? Чувстваш ли се сама, неразбрана, натоварена с всички отговорности? Моят мъж малко се беше пуснал по течението в един момент покрай проблеми с родителите му, умора от работа, ежедневие с малки деца, и аз бях изпаднала направо в дупка, не можех да го понасям, какъв секс, какви 5 лева. Но един ден просто застанах на Ф и спокойно, но напоително обясних, че няма да продължават така нещата. Изобщо не си беше дал сметка, като много мъже. Ако се обичате и е добър човек по принцип, ще се напаснете пак, но трябва да си говорите. Трябва да си откровена как се чувстваш, не да го обвиняваш, а да отстояваш себе си. При нас сега сексът е още по-хубав, отколкото в началото, след 2 деца и 9 годни заедно. Да, не е всеки ден, но е качествен и често спонтанен. Не го отлагай, много лесно се хлъзва човек и пропастта става все по-голяма с времето. Имате ли възможност да се отделяте от децата за кратко, ние се научихме много бързо да превключваме, като останем сами, тогава често имаме желание всеки ден, както като млади гаджета. Всичко е в главата, ако няма здравословни проблеми.

Активен е в гледането на децата, много, разпредели ли сме и воденето на ДГ и у-ще тъй като са на километри разстояние, вкъщи също е активен.
Едно от нещата, които не одобри е новата му работа, дълго време стоя "безработен" развивайки няколко негови проекти, които за съжаление не по тръгнаха и в един момент рязко реши да започне работа, която далечно свързана с нещата, с които се е занимавал до момента. Това определено ме подразни.

# 19
Кое те е подразнило? Че е започнал работа ли? Или че е бил безработен и не са му потръгнали проектите?

# 20
Имай предвид, че когато си раздразнена перманентно, вероятно ставаш самата ти мрънкаща и все навъсена, той не разбира защо, като не говорите, и така се завъртате в порочния кръг, ти все нещастна и намусена, той напрегнат и неразбиращ защо си нещастна. Говорете си, хора. Вадете главите от пясъка и си говорете, ако се обичате, ще се намерите.

# 21
Що се занимавате с глупости не знам. То вече младите не правят секс, да не говорим за хора с по над 10-15 годишна брачна връзка. Живейте си живота бе хора и не се вкарвайте във филми. Има толкова много по хубави от секса неща които нито физически нито психически обременяват. Като например яденето, спорта, някой як филм, някой излет сред природата и т.н.

# 22
Верно ли?
Утехата е хубаво нещо.
Но не за дълго.

# 23
Айде бе. Grinning
Ние пък не се обременяваме от секс. ХА ХА. Joy
Но, но! Сигурно има хора, които предпочитат филм. Нека, няма лошо, щом нямам сексуални взаимоотношения с тях, не ми пречи.

# 24
Бих казала, че има много други занимания, наред със секса, но да го хакнеш на второ, пето или десето място след ядене,  спорт, и излети си е направо сигнал, че имате сериозен проблем във връзката.
Не ми е най- важен, но когато го има редовно.
То и с много други неща е така.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 21:13 от happy doc

# 25
Бих казала, че има много други занимания, наред със секса, но да го хакнеш на второ, пето или десето място след ядене,  спорт, и излети си е направо сигнал, че имате сериозен проблем във връзката.
Не ми е най- важен, но когато го има редовно.
То и с много други неща е така.
Квато и ще да е връзката , след година най много магията изчезва, независимо дали партньор е Клаудиа Шифър или Ален Делон. Щом и едните и другите по време на секс си затварят очите и си представят че отдолу ( или отгоре) са Анделина Джоли/Брад Пит/Комшийката/Комшията . Кой разбрал разбрал. Иначе - блажени са вярващите 😁

# 26
  • София
Не ми е спаднало желанието за секс, нито си представям някой друг. Аз бих добавила, че човек, който го прави, не само има проблем с връзката, а може би и със себе си - с привързаността и подобни. Ако не му е интересно да бъде само с един човек, да не влиза във връзки.

# 27
Мен не ме бърка, че някой не обича секса.
Важното е,  че не ми е партньор. Няма и как да бъде.

# 28
Очевидно не всички са индивиди способни на дълбоки емоции и изразяването им. Не им се сърдим. И 1 година им е тамън.

Общи условия

Активация на акаунт