Отговори
# 285
  • Яко в Матрицата...
Айй, очаквайте феновете на двойката Мина-Принтера да се активизират Joy

Сериалът, чийто канал все още не е уточнен, има любопитна история... Според информация зад кулисите,  „Delikanlı“ започва със сцени от Рим. Мерт Рамазан Демир ще играе Юсуф, който е лудо влюбен в годеницата си Хазан и спестява пари, за да създаде щастливо семейство и за да купи къщата, която иска, работи като нощен таксиметров шофьор. След болезнено изпитание, което семейството му преживява, и след загубата на жената, която обича, Юсуф замисля грандиозен план за отмъщение. Неговата цел е Дила.

Мдам...

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 15:24 от Reni 🧿

# 286
Аз също ще гледам и двата дигитални сериала, въпреки, че на пръв поглед не виждам сценариите им да са нещо уау. Историята на инфлуенсърка, която се връща на село и ще се влюби в местния хлебар, ми прилича на онези немски филми, които ги дават събота и неделя по Диема Фемили. 😁 Там все някой от  главните, който има преуспяваща кариера в големия град се прибира на село да търси любовта и разбира се я открива.......😃
Ах, Lilia как ме разсмя 🤣🤣🤣🤣🤣...
За новата партньорка...За мен е търсен ефект- Мерт и Принтера не могат да разделят жени и партньорки 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️....Ах,   тоя Шнур.
Иначе смятам, че Мина Демирташ е талантлива и ще им се получи с Мерт.

# 287
  • Яко в Матрицата...
Аййй, много ми е кеф... Ще гледаме битката на шиповете JoyJoyJoy

# 288

Голям цирк ще бъде. 🤣

# 289
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤼🤼‍♂️🤼🤼‍♂️🤼

# 290
# 291
Сериала на Мерт, може би ще бъде по СтарТв 🤔
Коментар на Бирсена има, под публикацията й.

# 292
Аз само имам едно питане Simple Smile  Толкова ли няма каква друга история да се измисли? Защо всичко при турците е само отмъщение.
Ето АБИ ще отмъщава, всеки герой за нещо ще отмъщава.
Сега и Юсуф ще отмъщава.
И в Рибарчето все някой отмъщаваше на Халис Ага.

# 293
  • София
Между другото продължават да подгряват за АБИ с още един клип днес

https://x.com/i/status/2008901562236899672

Иначе желаният хаос от нашия скъп Шнур, написано точно, кратко и ясно 😂😂😂

# 294
# 295
Взаимодействието за само 4 часа откакто излезе новината - над 1 милион и 300 хиляди преглеждания. 😎

# 296
  • София
Сема се е обяснявала

В Турция всички са толкова големи клюкари, че ти трябват точно няколко познати и ще имаш страшно много информация.

# 297
Айде и Мерт е първи

# 298
Сема се е обяснявала

В Турция всички са толкова големи клюкари, че ти трябват точно няколко познати и ще имаш страшно много информация.

Мистери, точно. Когато имаш връзки в определени среди, не е необходимо да живееш на същата улица, за да получаваш информацията, която те интересува. 😁😎

# 299
  • София
Днес са ми като залепени

Общи условия

Активация на акаунт