Отговори
# 300
Адба са качили и това

# 301
Привет момичета  Kissing Heart
Днес много хубаво раздвижване има и около двамата ни патрони Hands Clap Simple Smile
"АБИ" вече е ясен кога почва и горе долу за какво ще се разказва в началото. Нямам търпение вече за 13 -ти ,за да се запозная с адвокат Чаала и останалите герои от сериала. Simple Smile
На Мерт сериала му пак с ново кодово име Simple Smile и него няма да се мъча да запомня макар че е по-лесно от предното ,нооооо до започването може и още три пъти ново "кодово" име да има. Simple Smile Мина Демирташ не съм я гледала никъде ,но сме я коментирали тук в темата заради сериала с Мерт Я и явно,че е и талантлива ,а и красивичка и така на пръв поглед добре стоят с нашия Мерт.Ще я видим ако наистина се окаже новата екранна партнъорка като как ще са наистина нещата .Иначе сюжета звучи интересен и покрай това отмъщение на Юсуфи може мнооооого интересна история да излезе.
"Пера" и тя се появи  Simple Smile Афито изглежда супер като Пера само бретона ме озадачава  Simple Smile  нооооооо той изобщо не може да развали цялото останало добро впечатление Simple Smile
Актан и Лал/Мерт и Мирай ,ами и те добре изглеждат и нямам търпение  и за тях  и за Пера да ги видя в действие Heart
А докато чакаме новото нещо старо ,но много любимо от СейФер Simple Smile

https://x.com/Not_bibbo/status/2008322700868047168?s=20

# 302
Този източник, който вчера пусна класацията за 2025г., кои са известните актьори из социалните мрежи, сега пусна и за актрисите. Пускам класацията.
Не знам до колко е достоверен този източник,но доста се разпространява тази класация и вчера,и днес.
Афра е на 6-то място. Мерт е на 3-то място.
Със женската класация малко не съм съгласна Афра да е на 6-то място, за мен е по-напред Simple Smile

# 303
Много инфо сте донесли,момичета.Много хубави новини.И аз чакам с нетърпение новите проекти на нашите патрони.Между другото има тема за АБИ.Стана ми любопитно и реших да погледна.Ами там са основно фенове на Кенан,които не са гледали и не са фенове на Афра.Даже малко се "хвърлят камъни" по феновете на Афрам.Те вдигали шумотевицата около възрастовата разлика между двамата.Не знам защо непременно трябва да си нечий фен за да не одобряваш такава разлика.Аз не я одобрявам нито в реала,нито в сериали.Та тази тема определено не е моята.Всяка възраст си има своите плюсове и минуси,всяка възраст е красива и добра,сама за себе си,но хайде да не бъркаме възрастите.За разлика от партньорите на Афра, спряганата за нова партньорка на Мерт,Мина Демирташ не съм я гледала никъде,но съм чувала добри отзиви за нея.Хайде хаирлия да е.Историята обаче ми напомни за друг сериал "Мерием".

# 304
Това май е нов фраг ли,да нов е🥳

https://x.com/abitvdizisi/status/2008973668706103453?s=46

# 305
  • София
Брей, днес направо ни презаситиха с информация.

Мими и аз видях, че фенките на Кенан си направиха отделна тема, даже веднага си сложих известия, но май освен кусури на Афра и обиди по нас (под предтекст феновете в Х, не във форума) също не видях нищо друго. Ще видим като започне сериала, те известията лесно се махат.

# 306
Момичета, благодаря за всичко споделено. Най-накрая да има какво да обсъждаме с усмивка и любопитство.❤️

# 307
  • София
Интересно ми е какво й е на сестрата на Чаала. Явно покрай нея ще се запознае с Доан в ресторанта.
Не разбрах кой кого прострелва в миналото, но явно героят на Дирен отмъщава затова.

# 308
Аз няма да коментирам АБИ понеже няма да гледам. До момента съм коментирала, защото съм свидетел на рекламата и всичко, което се показва и съм го следила. Нещата, които съм казвала и за които съм мрънкала са си изцяло мое мнение и не искам да го натрапвам или налагам на някой.
Ако някога съм прекалила,моля да ме извините, за жалост моята емоционалност и първична реакция хич не ми помагат.
Ако трябва да съм честна от двамата - Афра и Мерт, откъм партньори Афра изтегли късата клечка. Поне за мен. Тя ще играе с доста по възрастен от нея, каквито и да ги напишат. Мерт го турнаха да играе с все още непълнолетна, но доста симпатична. И тях каквито и да ги пишат, той е по-големият. И пак стигам до моето си заключение. Жените са прецаканите Simple Smile
Желая огромни успехи и на двата проекта на Афра и Мерт. Заслужават награда за неспирния си труд.

# 309
  • София
Лелята на Афра пак е харесала пост за Мерт, ама под прикритие Wink

# 310
Лека вечер!

# 311
Здравейте,
Пиша по къснините, но поради отсъствие дълго изчетох всичко, което сте споделили.
Вай бе, много новини и то интересни за нашите патрони та не ми останаха лайкове, но всички сте уважени.
И аз като Надя няма да гледам АБИ, но това е личен избор. Желая на Афра да постигне нови успехи в кариерата си.
Определено  се радвам, че вече има информация за новият филм на Мерт, който ще следя. Партньорката му ми хареса,  не съм я гледала до сега, но до Мерт няма начин да не бъде на ниво.
Как пък на Мерт му върви да бъде все втори след другия Мерт Я. Преди Афра, сега Мина, но въпреки това успехите и  славата на нашият е на такова ниво, че принтера може само да мечтае за нещо подобно.
Очаквам с нетърпение и сериалът по Дисни с Мирай. Дано двете М в имената им, да се окажат късметлийски и имат успех и висок рейтинг.

# 312
Добро утро, момичета! 😊

Вчера на Принтера фенките, които го шипваха с Мина много трудно понесоха новината за партньорство между Мерт и нея. Нищо де, ще свикнат. 😄

# 313
  • София
Симпатична е девойката, вярно е по-малка от сестричката му, но според мен това е търсен ефект.
Сега ще има да се карат пак кой какъв е и т.н. Целият им проблем е, че не могат да ги шипват в реала. Не, че не могат, но част от фенките на Мерт се заяждаха с тези на принтера заради Мина и сега става смешно.
А какъв е изобщо тоя зор да ги шипваш в реала. Аз разбирам при нас, тръгна от истинска връзка. Но например при тези от Града е страшно. А дори не им дават поводи хората. Още си спомням какви смешки четох и за Мирай Данер и Мерт, а там тепърва предстоят още свободни съчинение.

# 314
  • Дубай
Мерт Язъджиоглу и Мина не са заедно, и не са били.Сега това, че ги спрягаха е така, но всичко е в главите на хората.
Като цяло тази четворка предизвиква голям интерес върху себе си, но и режисьори и продуценти гледат май да извлекат полза от  всичките тези хейтения в което разбира се няма лошо.
Всичко  това е по-скоро индустриален продукт, отколкото емоционална реалност, а публиката едновременно е консуматор и съучастник в това.
Независимо дали е чрез любов или чрез хейт, важното за продуцентите е за тях да се говори.

Здравейте!Харесвам и двамата Мертовци-това съравнование обаче  между феновете ми идва прекалено на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт