Отговори
# 315
  • София
Според мен точно поради тази причина Онур много добре си е подбрал каста, защото знае настроенията. Аз също не знам защо ги спрягаха Мина и МЯ, но е факт, че дори вчера четох коментари, че на нейния 18-ти рожден ден се готвели да си обявят връзката.
Ив, аз точно от твои коментари имам спомен, че девойката е играла много добре в Пъпките, не съм я гледала, но разчитам, че е вярно и ще си пазнат добре с Рамо.

# 316
Не проумявам как са я шипвали с Принтера, като по време на сериала им  Мина е била на 15-16 години, а той над 30-т годишен. 🙄

# 317
  • Яко в Матрицата...
Не проумявам как са я шипвали с Принтера, като по време на сериала им  Мина е била на 15-16 години, а той над 30-т годишен. 🙄
Шипваха ги, защото и принтера даваше поводи за това. Нека феновете му не се правят, че не съществуват някои негови интервюта на крак, в които на въпроса за отношенията му с Мина се подсмихваше многозначително и казваше "късмет". Много "мъжко" поведение. Аз лично много харесвах Афра и пинтера като двойка, той има добри роли, но след като се разделиха с Афра се видя що за птица е в реала. И сега, както казваше Ферит, ако ще да улови птичка с уста, пак няма да ми стане симпатичен, особено с тези купени награди.

И за да не е спам, малко от настоящето Wink

- Коренът на безнравствеността трябва да се унищожи преди да пусне филизи.
- Татко, недей! Вече не си цапаш ръцете с кръв и си мислиш, че кървавият гьол под къщата ти е пресъхнал.
- Ханджъолу няма да работят с теб.
- Тоест вече поставяте условия?
- Да го наречем принципи.
- Това е въпрос на живот и смърт за мен. Ще участваш ли?
- Добре, г-жо Чаала, защо искате тази работа? Пари, положение, силата на Ханджъолу...
- Бих се отказала от всичко и от всички заради теб.
- Не можете да знаете кой от чия сила ще се нуждае.
- Енергична, принципна и педантична по отношение на справедливостта.
- Омразата и гневът в теб нямат край.
- Не съм гневен, аз изтрих миналото си.

# 318
  • Дубай
Класически пример за това как силната екранна химия може да създаде паралелна реалност в съзнанието на публиката-хората.
Връзката им съществува  в  фендъма "Зейнеп-Джунед".
Продуцентите нарочно не отричат клюките, защото това е безплатна реклама за дадения сериал, примери бол. Докато феновете спорят в социалните мрежи , интересът към произведението  расте, а рейтингът се вдига. Затова за екипа е по-добре да оставят хората да вярват в каквото си  искат, вместо да казват истината.
 За много фенове образите на Зейнеп и Джунейд са толкова истински, че те предпочитат  да виждат актьорите като двойка, защото това им носи удоволствие и емоция. В края на краищата, това е магията на киното, да създадеш илюзия, в която хората да искат да повярват.
Всеки е свободен да вярва в своята версия!
Мистери, за крехките си години и опит-Мина сложи някои от колежките си в малкият си джоб, като се има предвид и ролята ѝ, която не беше никак лесна. Справи се повече от чудесно!
Ще очаквам добро партньорство между Мина и Рамо, както и настроения. Въпреки, че понякога тези „шипвания“ и спорове излизат извън контрол и убиват желанието ти да гледаш и коментираш.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 10:34 от I.V

# 319
Момичета,имаше един сериал,"Всяка твоя сълза" с участието на Мерт Язъджъолу и Мирай Данер.Тогава не се интересувах от турски сериали,но сутрин рано,приготвяйки се за работа пусках телевизора и вървеше повторението на този сериал.Волю-неволю поглеждах по някоя и друга сцена да се убедя,че наистина не искам да си губя времето с тях.И повярвайте,наистина тия двамата успяха да ме убедят в това.Лошо изпълнение и от двамата.По принцип,сюжета не беше толкова зле даже май е по-някакъв роман.Та Мерт и Мирай не ги харесвам още преди да зная нещо за Афра и другия Мерт,нито изобщо нещо за турските дизита и актьори.Именно по този повод не бих гледала нещо с Мерт Язъджъолу,а не заради другия Мерт и Афра.Играта на нашия Мерт е на светлинни години далеч от играта на другия Мерт.За мен Мерт Рамазан Демир е хамелеон и може да изиграе от комедия до драма и всичките му роли ще вълнуват публиката.Какво да се прави,90% талант и 10% труд,а другия е 90% труд и 10 % талант.Разликата в играта на двамата е очевадна.На мен ще ми е супер интересно да видя нашия Мерт с бивши екранни партньорки на другия Мерт и най-вече с Мирай.Мерт Язъджъолу и Мирай Данер ме убедиха да не си губя времето с турски сериали,а Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу ме убедиха,че все пак сред бозата има и бижута.

# 320
# 321
  • Дубай
За мен Мерт Рамазан Демир е хамелеон и може да изиграе от комедия до драма и всичките му ще вълнуват хората.
Ей в това никога не можеш да бъдеш сигурна.Повярвай!
Не че нещо, но турският дизи сектор е толкова пренаситен, че дори и най-голямата звезда да влезе в даден сериал – обрекат ли го, няма спасение.
Както и да е! Да не размивам повече темата с МЯ. Включих се, защото харесвам четворката и ги следя, та от време на време ще досаждам малко, ако може.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 11:01 от I.V

# 322
  • Яко в Матрицата...
Имам чувството, че това е сцена от семейна консултация Grinning

# 323
Рени, може, защото и двамата изглеждат като хипнотизирани. 😃

# 324
  • Дубай
На мен тоя кадър ми е:като, че Ферит е подсъдим и е на  скамейката за показания до доказване на противното.

# 325
  • Яко в Матрицата...

Лепнаха го за таксито вече Joy

# 326
Продължава рекламата. Харесва ми се ,че са активни. Не остана.
I.V пак се завърна. Добре си дошла ✌

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 13:07 от Албенаа

# 327
I.V абсолютно си права.То даже и не само в турските дизита е така.Ако един сериал е с тъп сюжет и лоша режисура,каквито и звезди да участват ще е обречен.Първо завладява историята и тогава идва ред на играта.В Морето например, майката на Оруч доста преиграва и дори ме дразни,но не може да се отрече добрата игра на Ава Яман.Да си призная честно,не разбирам на какво се дължи високия рейтинг.Но разни хора,разни идеали,както е казал Алеко.

# 328
  • София
Още информация за АБИ

Линк

https://x.com/i/status/2009223490608812274

# 329
Мина Демирташ играе много естествено и леко сдържано, което привлича. Бих казала, че ми напомня на Аслъ Енвер от по-ранни години. Нежна е и в същото време някак е надраснала годините си, гледайки играта й. А пролетта имаше клипчетата зад кадър в караваната, когато са я снимали с учебниците  (за да си завърши годината в гимназията) там си е дете. Simple Smile  Реално и Мерт все още е комбинация от зрялост и незрялост, така че няма да изпъква възрастовата разлика.  Ще им се получи играта! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт