Отговори
# 330
Пет дни до старта на АБИ

# 331
Гледам фраговете на Аби и ми мина една мисъл през главата
Тези продуценти,които се надяват да продават сериалите си навън,не се ли замислят какъв лош имидж създават за страната си
Притежание на оръжие от най-малък до най-голям,стреляне по повод и без такъв,липса на правосъдие,престъпления,за които няма наказания.....
Аз ако съм една финландка ,или шведка,ще си направя погрешния извод,че в тази държава не трябва да се пътува,защото цари мафия,и биззаконие, и страховито кръвно отмъщение....
Мисля да погледна първи епизод  и ако е така,както го написах,ще се откажа.
И при Мерт същата работа.....

# 332
  • София
Разпитвали са Казибе за сериала на Мерт. Има някакви невероятни теории, че притискат момичето да участва 🤦‍♀️

Вчера ми направи впечатление, че максимално се опитваха да подклаждат тази теория и разни големи акаунти със сини отметки. В статията в крайна сметка пише, че се преговаря, но вероятно е сигурно и подписано преди доста време.

Така или иначе това е сериалът на Мерт, това се разбира и от сюжетът. Нещо като Пера, който е сериалът на Афра.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 18:03 от MysteryG

# 333
И аз мисля, че отдавна се знае коя ще бъде партньорка на Мерт. Не мисля, че Бирса би си позволила да пусне новина за партньорката, която не е съгласувана с ОГМ.

# 334
  • Дубай
Ясно е защо преговарят с Мина, айде сега... Всичко е с цел!
Възможно е да има промени  в последния момент, но едва ли... Ако трябва да съм честна - Мина е в пика на кариерата си и ако  мисли рационално занапред, това партньорство би и донесло повече ползи.

# 335
  • София
Не знам какво се разсъждава по другите теми, свързани с Мерт, но като чета в Х имам чувството, че само ние тук харесахме избора на Онур.

# 336
  • Дубай
Фендъма Афра-Мерт направи голям фурор и смятам, че която и да сложат до Мерт Рамо винаги ще липсва нещо.
Аз не разсъждавам така - всяко нещо с времето си, редно е да се отворят нови врати и даде шанс за нещо ново.
Аз не чета много по другите теми,както и СМ, но предполагам за какво иде реч

# 337
Момичета,не знам кой коментира разликата във възрастта на Мерт Рамазан Демир и Мина Демирташ,но тази разлика си е съвсем нормална.Само не знам защо не се е коментирало разликата и с другия Мерт,който е с 15 години по-голям от нея.Започвам да си мисля,че разлика в годините над 15 е допустима,но под 15 не може.

# 338
  • Дубай
Коментираше се, затова и тоя хейт.
За мен е нормална разлика 10 години, както и разликата и с Мерт Язъджиоглу-той изглежда доста младолик и изглеждаха  добре заедно, чисто визуално.Нв им личеше толкова!

# 339
  • София
В Х става въпрос за съвсем различни спорове, не е само възраста, там са фендомски войни и то на 5 различни фендома поне. Обиждат се помежду си, на мен са ми смешни и забавни за четене.

Накратко:
1. Солотата на Рамо искат "хрупкави сцени", с Мина няма да има, не я харесват.
2. Солотата на Мина не понасят Рамо.
3. Има МинМер фендом, дето мисли, че МЯ и Мина са гаджета и там и голям вой, защо Рамо.
4. Солотата на Афра и те вчера нещо пишеха, но там не обърнах особено внимание какво беше. Дали те не бяха с кармата 🤔
5. АфРамските след първоначалния шок са пас.

Само да уточня, че тези фендоми изобщо не са от хора в тийн възраст. Част от тях са в пенсионна.

Между другото това ме подсеща да коментирам нещо, което не знам защо е толкова разпространено като мнение. Не е вярно, че феновете на Афра и Мерт не искат да ги гледат с други. Дори и да има мрънкащи, всъщност всички са наясно, че това е работа и е естествено всеки да си има вече неговите си проекти. Факт е, двойката им ще се помни дълго и трудно ще повторят това с друг партньор, но кариерите им са в началото, нищо не се знае.

# 340
  • Дубай
Мда, сигурно е доста забавно... Преди, когато имах повече време и се ровех повечко по социалките, съм се спуквала от смях с бисерите, които само фендъмите могат да измислят и кажат.
Майтапа настрана, положението обаче е трагично на моменти и излиза извън нормите на нормалното.
Понякога енергията, която се влага в това да се докаже, че „моят любимец е по-добър от твоя“, е сравнима с със силата на политическа кампания. Хабят се денонощия в писане на коментари, спорове и т.н.

# 341
В Х става въпрос за съвсем различни спорове, не е само възраста, там са фендомски войни и то на 5 различни фендома поне. Обиждат се помежду си, на мен са ми смешни и забавни за четене.

Накратко:
1. Солотата на Рамо искат "хрупкави сцени", с Мина няма да има, не я харесват.
2. Солотата на Мина не понасят Рамо.
3. Има МинМер фендом, дето мисли, че МЯ и Мина са гаджета и там и голям вой, защо Рамо.
4. Солотата на Афра и те вчера нещо пишеха, но там не обърнах особено внимание какво беше. Дали те не бяха с кармата 🤔
5. АфРамските след първоначалния шок са пас.

Само да уточня, че тези фендоми изобщо не са от хора в тийн възраст. Част от тях са в пенсионна.

Между другото това ме подсеща да коментирам нещо, което не знам защо е толкова разпространено като мнение. Не е вярно, че феновете на Афра и Мерт не искат да ги гледат с други. Дори и да има мрънкащи, всъщност всички са наясно, че това е работа и е естествено всеки да си има вече неговите си проекти. Факт е, двойката им ще се помни дълго и трудно ще повторят това с друг партньор, но кариерите им са в началото, нищо не се знае.

"Хрупкави сцени" да очакват с Мирай. 😂 А това, че има хора, които мислят, че Мина и Принтера са гаджета няма да го коментирам. 🤪

# 342
Та той принтера даваше поводи да се мисли ,че има нещо между него и Мина. Нищо ,че е било с друга цел. На мен ми е противно ,защото тя е непълнолетна ,тя тогава е била на 16г.

Нещо интересно и за Рибарче

# 343
  • София
Добро утро, снощи зеления фон пусна въпроси и отговори. Единственото ново, но и очаквано е, че Афра и Кенан ще имат фотосесия за списание. И тя е писала, че с Мина се преговаря и не е сигурно, но те това всички го написаха така. То и с режисьорката уж се преговаряше, но вече никой не го пише по този начин.

Малко размисли по сюжета на Юсуф. Четох, че е възможно годеницата да не умира, а да става нещо и да я женят за друг, примерно. Тогава е възможно той да реши да отмъщава на въпросното семейство, в което има малка дъщеря. Така ще има две жени, любима тема на Шнура.

# 344
  • Дубай
Честно казано - много изтъркано, ако го представят така,като в YerAlti.
Въпросът  е как ще представят Мина-на колко години в сериала, че ако я изкарат твърде малка и Мерт Рамазан ще го отнесе...Въпреки, че за Шнура това не е проблем-да се говори и пише, а какво не е важно.
Здравейте, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт