Отговори
# 465
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Не мога да приема, че се дава пълен картбланш на Афра за роля и сериал, от който не сме видели почти нищо, а за сериалите на Мерт веднага се пише, че са такива и онакива и той там ще играе все любовник/женкар. Особено за ролята на Юсуф. Къде в описанието пише, че ще е дори близко до ролята на любовник? Драма с романтика не значи, че ще имаме втори Ферит... То и Ферит беше един женкар... Той си имаше други кусури.

Като сме толерантни към единия, нека да е и към другия. Нека да оставим двойните аршини.

# 466
Добро утро, момичета!😊

Пожелавам ви приятно гледане днес. 🙂 Аз съм пас за АБИ, а по-нататък, ако се окаже, че няма да е това, което си мисля, че ще бъде ще се включа.

# 467
Добро утро и от мен Simple Smile
Пожелавам хубав ден и приятно гледане на всички, които ще проследят АБИ.
Аз засега също съм пас. Ако в бъдеще ме привлече този проект може да променя мнението си и да му дам шанс,но засега не.
Пожелавам успех на Афра,дано й донесе още повече професионална слава.
Аз лично никога не съм виждала Мерт или Ферит като чапкън,поне не в пълния смисъл на думата, или женкар. Не смятам и че всички роли на Мерт са едни и същи,и все играе женкар. Отива му, но има и друг смисъл в ролите му.

# 468
  • София
На мен сюжетът на дизито на Мерт ми харесва, не виждам изобщо общо с Ферит там, а и ще е беден героят му. То освен романтични драми няма почти нищо какво друго да се играе в Турция по тв. Хората това гледат.
Аз за Афра съм приела, че там Чаала и Доан ще имат романтична връзка, ако ме опровергаят ще е ок.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 11:56 от MysteryG

# 469
Този фен арт много ми харесва Heart
Сейран предава щафетата на Чаала.
Сейран най-много искаше да учи,а Чаала вече го е постигнала - образование и кариера преди бракове и т.н.

# 470
Успех на АБИ довечера и на нашата прекрасна Афра! ❤️🧿🍀 Пожелавам им да се задържат дълго на екран и да грабнат сърцата на феновете (особено турските😁).

# 471
  • Яко в Матрицата...
Чувствам се класик вече Joy Нали тях ги цитирали Wink

Скрит текст:
Потребителка копирала мнението ми от общата тема и го пльоснала в темата на Града... Lilia, ти също си там Sunglasses

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 12:46 от Reni 🧿

# 472
  • Дубай
Привет, мацки!
Минавам, да пожелая успех на АБИ.

Рени, чувствай се спешъл!
Защо така се засягат някои  от фендъмите не знам. В крайна сметка, всеки е свободен да изказва мнение, независимо от това дали ни харесва или не.

# 473
  • София
И аз искам да разбера каква точно е връзката им

Пожелавам отново успех на Афра, дано има два сезона и хубави рейтинги! 🍀🧿

Скрит текст:
Рени, вие дори не обиждате някой, голямата работа, че не ви харесва нещо. Не е като да плюеш персонално хора, не знам, странно ми е.

# 474
И Афра го сподели на стори като е написала “тази двойка шега ли е😜

Сценаристката е пуснал туит с таговете на Афра и Кенан. Да ви споделя ,онзи ден случайно разбрах,че тя е била и сценарист на “Перла”

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 13:47 от Албенаа

# 475
Желая много успех на тези двамата!🌹🧿
Аз няма да мога да гледам, но ще ви чета с любопитство. Благодаря и за всичко, което споделяте.

# 476
Пожелавам успех на прекрасната Афра в новия сериал!🍀🧿🍀

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 16:19 от Ati24

# 477
  • София
Отново пост за Афра и много хубави думи на главния изпълнителен директор на Булгари

# 478
Снощи ми излезе в Х,но не бях сигурна. Днес пак ми излиза. Афрам са в тренда Simple Smile

# 479
  • София
Дирен е пресподелил сторито на Афра и още едно, на съпругата на Кенан

И доста неща се качват в инстаграм, тази снимка ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт