Отговори
# 525
Много ми хареса епизода! Прекрасна Афра!❤️ И много харизматичен Кенан 🤗. Наистина класен актьор. Стоят страхотно един до друг! Дано престанат да мрънкат за годините! И все пак не е на 35 😁😁😁....Казах ли ви аз 😉🫣....Да видим рейтинга утре!

# 526
Момичета изгледах серията и ми хареса  Simple Smile   Hands Clap Единственото ми оплакване и ,че имаше недостатъчно от Афито ,ноооооооо там пък където присъстваше беше великолепна. Simple Smile
Афра още с първите кадри направи много добро влизане в сериала.Нейната Чаала стои много добре като адвокат ,не изглежда измислено и стои много добре на мястото си. Hands Clap
На Доан ако са му изписали ,че е на 42 години емиииии добре ще го приемем ,може да изглежда на толкова и няма да буди съмнение.За разликата във възрастта между Доан и Чаала мисля ,че това на тях им е най-малкия проблем.Като се има предвид какви са взаимоотношенията между семействата им и че бащата на Доан е убил бащата на Чаала и че  Бехрам ,който Чаала толкова много обича и приема като по-голям батко понеже лудо е ревнувал от Синан/брата на Доан е направил такава интрига  уж да накисне Синан пък на края той излезна накиснатия и отиде в затвора за убийството на бащата на Чаала ,на Доан и Чаала ще им е много трудно осъществима романтичната връзка.
Ако трябва да бъда честна мисля ,че в ситуацията в която се намира Чаала в чисто житейски план ми се струва ,че Доан всъщност би бил много добър избор за нея.Чаала има много големи отговорности към сестра си ,които тя изпълнява без изобщо да се оплаква и ми се струва ,че улегнал и уравновесен мъж като Доан би и бил много добър спътник в живота.И като се има предвид  и че между двамата явно има взаимна симпатия мисля ,че биха били добра двойка.Иначе младия адвокат от фирмата определено и подхожда повече на Чаала ,но явно е че тя и Доан се харесаха ,явно е ,че ще прекарват и доста време заедно така че напълно си е вероятно след някой  и друг епизод да се сучи нещо между тях.Или пък може и нищо да не се случи ,че то това им е последна грижа в момента така като гледам.
Рени  мерси за превода на трейлъра Kissing Heart
Мистери за семейството не чух ,а може и да не съм разбрала от къде са родом ,но в колата Синан пусна песен която звучеше като песните които слушаше Кязъм ага в първия сезон на Чапкънето ,а във втория Ферит беше пуснал и той такава песен в колата като бяха на двойна среща той и Сейран и Хатуч и Халис деде така че явно са от анадолския край Ханджиолу ,а Ван е там или поне така си мисля според моите познания по география  Thinking.А фемилито на Чаала да баща и бил от Чанаккале ,а майка и от Арнаут или нещо такова ,поне аз така чух и разбрах.
Страхооотна адвокат Чаала Heart

и една сладка Чаала  Heart

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 00:46 от Eny87

# 527
Мистери Албания чух аз за майката на Чаагла. Джем Каръджъ е пуснал клип в профила си в инстаграм. Синем Кобал е снимала целия клип.
https://www.instagram.com/reel/DTdzymgjONC/?igsh=MTN0dGM1anNyNTJzZw==

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 01:12 от Албенаа

# 528
Албенка мерси   ,точно така значи и аз правилно съм чула арнаут което е Албания. Simple Smile
В този ред на мисли се сетих за малката Чаала каква къдрокоска беше ,също като майка си ,а после тия къдрики къде са заминали Thinking  Simple Smile
Сестрата на Чаала май не стана ясно защо е в такова състояние Thinking Заради Синан или заради Бехрам Thinking
Оф и като сетя за Бехрам и ме хваща яд на него ,каква мазна интрига направи ,само и само ,за да раздели Синан и Махинур ама на края и той пострада и фемилито на Чаала пострада.
А тоя па зетя къв му е проблема не разбрах Thinking Та чак и да иска да убие  Тахир . Thinking

# 529
Аз си мисля ,Бехрам нещо й е направил. Ама не  стана с и ,може би по- нататък ще стане ясно. Чаагла да му мисли какво я чака милата. Между чука и наковалнята. Но Доган ,ще излезе голям пич.

# 530
Да и аз си мисля ,че може Бехрам нещо да е направил, защото изобщо не искаше да влиза в къщата Чаала като го покани.А и след като можа така лесно да предаде Махинур и без да му мигне окото да я накисне пред баща и и после нагло да се подхилква и да си прави планове как ще е с нея като нищо може и да и направи нещо.Може и обаче и някой от хората на дъртия прилеп Тахир нещо да е направил и той хич не си поплюва Angry
Но каквото и който и да го е направил ми е много жал за Махинур ,горката след толкова години не може да се съвземе и от мъка е занемяла и думичка не проговаря.Но най ми е мъчно за Чаала ,че  от толкова млада се е сблъскала с големи трудности и вместо тя да е малката и да си гледа уроците и живота  е станала голямата и се грижи за кака си сам сама. Cry
Доан ми харесва много -добър ,стабилен ,защитава близките си ,не се е оставил на баща си ,а се е опитал да се отдалечи и да си създаде свой живот ,нооо обстоятелствата пак го придърпах към фемилито му.С Чаала ще са добра комбина докато разкрит мръсотията на двете семейства ,но после тази мръсотия за съжаление и тях ще ги омърси и ще  е интересно как ще се справят двамата  с горчивите истини които ще научат.

# 531
  • София
Добре се движи в YouTube, бързо се вдига в момента

Видеото от режисьора са го споделили доста новинарски страници, включително Бирсен и всички са отбелязали, че е снимано от Синем, да не си помисли някой нещо 🤦‍♀️

# 532
Добро утро, момичета!😊

Днес очаквам новини за "Добро момче", а и също да го хванат нашия някъде да каже 2-3 изречения. 😎

# 533
  • София
Добро утро, момичета!😊

Днес очаквам новини за "Добро момче", а и също да го хванат нашия някъде да каже 2-3 изречения. 😎

Вчера, точно преди да започне АБИ, имаше статия. Сюжетът на мен ми изглежда интересен. Ролята ще е съвсем различна от тази на Ферит. Иначе пак ще е психологическа драма, като чета описанието. Преводът е автоматичен

"СЕРИАЛЪТ „ДЕЛИКАНЛИ“ (МЛАД МЪЖ) ШОКИРА ДНЕВНИЯ РЕД.

Вече позициониран като един от най-обсъжданите проекти на новия сезон, сериалът "Delikanlı" (Младият мъж) предизвика фурор в света на развлеченията със своя актьорски състав. Главната роля се изпълнява от Мерт Рамазан Демир, популярно име сред по-младото поколение, а главната женска роля най-накрая е избрана. В продукцията на OGM Pictures партньорка на Демир ще бъде Мина Демирташ, известна с успешната си актьорска игра. Сериалът, чиито снимки трябва да започнат през февруари, вече се превърна във фокус на дискусии в социалните мрежи още преди да бъде обявена датата на излизането му.

Обявено е, че снимките на сериала, които е планирано да започнат след празника, ще започнат в Рим. Тази подробност доведе до спекулации, че сериалът „Delikanlı“ ще се отдалечи от класическия турски драматичен формат и ще приеме по-кинематографичен подход.

Мерт Рамазан Демир продължава да се доказва с телевизионния сериал „Delikanlı!“.

Мерт Рамазан Демир, който си спечели голяма фен база с проектите, в които участва през последните години, ще се появи пред публиката като героя „Юсуф“ в сериала. Юсуф ще бъде в центъра на историята с мрачни размисли от миналото си и жажда за отмъщение. Трудните и драматични аспекти на героя, който Демир ще изиграе, се интерпретират като показващи различна страна на актьора от предишните му роли. Това предполага, че сериалът „Delikanlı“ може да се окаже важен поврат в кариерата на Мерт Рамазан Демир.

За какво е сюжетът на телевизионния сериал "Delikanlı" (Млад мъж)?

Въпреки че сериалът започва като история за отмъщение, той постепенно ще се развива около теми за любов и конфронтация. Миналите травми и нерешените проблеми на Юсуф ще го отведат по труден път, докато срещата му с Дила ще наруши баланса в живота му. Превръщането на отмъщението в любов ще формира основната драматична структура на сериала. В това отношение сериалът „Delikanlı“ се откроява като продукция, която обещава както екшън, така и емоционална дълбочина.

Дамла Доган"

# 534
  • Дубай
Добро утро! Чакаме рейтинга, въпреки че аз смятам, че сериалът се е харесал... Лили, и аз очаквам новини за Мерт и Мина. Айде да сложат някоя снимка от четенето на сценария или от подписването на договора!

# 535
  • София
Сега се зачетох, че тук липсва часта за героинята на Мина, а вчера имаше и такива откъси в Х, ако намеря нещо ще го кача.

# 536
Добро утро, момичета!😊

Вчера, точно преди да започне АБИ, имаше статия. Сюжетът на мен ми изглежда интересен. Ролята ще е съвсем различна от тази на Ферит. Иначе пак ще е психологическа драма, като чета описанието. Преводът е автоматичен

"СЕРИАЛЪТ „ДЕЛИКАНЛИ“ (МЛАД МЪЖ) ШОКИРА ДНЕВНИЯ РЕД.

Вече позициониран като един от най-обсъжданите проекти на новия сезон, сериалът "Delikanlı" (Младият мъж) предизвика фурор в света на развлеченията със своя актьорски състав. Главната роля се изпълнява от Мерт Рамазан Демир, популярно име сред по-младото поколение, а главната женска роля най-накрая е избрана. В продукцията на OGM Pictures партньорка на Демир ще бъде Мина Демирташ, известна с успешната си актьорска игра. Сериалът, чиито снимки трябва да започнат през февруари, вече се превърна във фокус на дискусии в социалните мрежи още преди да бъде обявена датата на излизането му.

Обявено е, че снимките на сериала, които е планирано да започнат след празника, ще започнат в Рим. Тази подробност доведе до спекулации, че сериалът „Delikanlı“ ще се отдалечи от класическия турски драматичен формат и ще приеме по-кинематографичен подход.

Мерт Рамазан Демир продължава да се доказва с телевизионния сериал „Delikanlı!“.

Мерт Рамазан Демир, който си спечели голяма фен база с проектите, в които участва през последните години, ще се появи пред публиката като героя „Юсуф“ в сериала. Юсуф ще бъде в центъра на историята с мрачни размисли от миналото си и жажда за отмъщение. Трудните и драматични аспекти на героя, който Демир ще изиграе, се интерпретират като показващи различна страна на актьора от предишните му роли. Това предполага, че сериалът „Delikanlı“ може да се окаже важен поврат в кариерата на Мерт Рамазан Демир.

За какво е сюжетът на телевизионния сериал "Delikanlı" (Млад мъж)?

Въпреки че сериалът започва като история за отмъщение, той постепенно ще се развива около теми за любов и конфронтация. Миналите травми и нерешените проблеми на Юсуф ще го отведат по труден път, докато срещата му с Дила ще наруши баланса в живота му. Превръщането на отмъщението в любов ще формира основната драматична структура на сериала. В това отношение сериалът „Delikanlı“ се откроява като продукция, която обещава както екшън, така и емоционална дълбочина.

Дамла Доган"

Много добре ми звучи. 😊 А ей това най ми хареса. Потвърждава се това, което писаха за образа на Мерт някои акаунти. Нямам съмнение, че ще ни отнесе с играта си. 😎

"Трудните и драматични аспекти на героя, който Демир ще изиграе, се интерпретират като показващи различна страна на актьора от предишните му роли."

# 537
  • Яко в Матрицата...

Браво! Сега трябва да задържат положението Simple Smile 🧿🧿🧿

# 538
И Афи сподели на стори. Браво 🌹🧿✨

# 539
  • Дубай
Цитат
Новия проект на OGM Pictures, с работно заглавие Ağla Sevdam (премиера през 2026 г.)Мерт Рамазан Демир влиза в образа на Юсуф – персонаж, описван като дълбок и мистериозен.
  Очаква се тази роля да затвърди способността му да влиза в тежки драматични сюжети.
Честно казано, тя и ролята му  в рибарче беше драматична, но тук явно се  очаква  по-голяма дълбочина в героя му.

Общи условия

Активация на акаунт