Отговори
# 570
  • София
От тик-ток на Хакан

https://x.com/i/status/2011488213815251352

Така правела Афра в реала, когато някой иска да опита храната й 😂😂😂

# 571
Ако Хакан е този който взима от храната на Афито ми се струва ,че и пръчката от бърсалаката не и е необходима ,тоя какъвто е хилав тя и с голи ръце ще го  свре в ъгъла да го набие   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile
Афра в тази сцена беше великолепна Hands Clap След цялото търчане на Чаала из грaда докато стигне до апартамента на жената намери и сили да му се опре на тоя мръсник и с риск за живота си да избие пистолета от ръцете му и да го набие едно хубавичко .Simple Smile  Hands Clap

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 20:01 от Eny87

# 572
  • София
Афра е харесала видео в профила на Гюлса, малко от по-близо е. Вече е свикнала с Кенан, поне така ми изглежда

https://www.instagram.com/reel/DTfwxfzDIsy/

Ханде са я питали за Онур, отговорила е с целувки, много смешно ми стана, все едно гледах Мерт 😂😂😂

# 573
Лека вечер момичета!

# 574
Бащата на Афра е споделил рейтинга. Епизода на АБИ в ютуб до сега е направил 1,7 милиона гледания.

# 575
  • София
И Лютфие е споделила рейтинга

🧿🧿🧿

# 576
Добро утро,мили дами!

# 577
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Интервюирали са Серкай на наградите на ELLE. Снимат в бързо темпо втори и трети епизод. От сета идвал. И те не били очаквали тия рейтинги, мислели, че ще са първи, ни чак толкова - не. Героят му тепърва ще се развива. Засега е малко като черна кутия. Май ще има нещо там около Чаала Simple Smile Нали го дадоха, че я заглежда Joy

Аз не разбрах колко от вас гледат АБИ Grinning Мистери, Дичката, Ени...

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 10:20 от Reni 🧿

# 578
  • Дубай
Добро утро!Пуснали са официалния саундтрак на сериала. Много драматична и въздействаща мелодия, която допринася за дълбочината на дизито.

Гледах отново с английски субтитри и доста неща ми се изясниха. Първият епизод предложи наистина завладяваща и емоционална семейна драма.
Разбра се, че Синан и Бехрам са започнали тази вражда заради Махинур – старият е убил бащата на Чаала и е обвинил Бердан. Доан е знаел истината и затова си е тръгнал.Неговото напускане е ключов момент. Той е единственият, който е имал смелостта да се опълчи  на баща си, той ѝ ще бъде катализатора за изясняването на миналото.
В интерес на истината, все още има неща за доизясняване: как Чаала не познава Хаджиоглу, след като баща ѝ е работил там? Знае ли тя, че Бехрам е искал сестра ѝ? Също така, каква е причината Махинур да получи епилепсия и защо не говори...

Като цяло,  беше впечатляващо начало. Надявам се, че сценарият ще продължи със същото темпо...

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 10:12 от I.V

# 579
  • Яко в Матрицата...
Ив, Серкай каза, че зрителите не са видели и 3% от историята Wink

# 580
  • Дубай
Така е,Рени, във времето ще разкриват нещата.Смятам, че това, което показаха, е само една малка част и може би не всичко е такова, каквото изглежда.
Аз съм една от тези, които нямаше да гледат.От любопитство погледнах и не мога да скрия, че  от първият епизод сериалът ме накара да си задам доста въпроси и  да очаквам следващата седмица ...
Като чета по соц.мр.отзивите са добри, което говори, че историята постави доста  добър старт... Те и рейтингите го показаха. Сега трябва само да съумеят да запазят качеството, с което блестнаха, а не да лежат на стари ларви.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 10:14 от I.V

# 581
  • Яко в Матрицата...
С изключение на някои послания, засега сериалът ми харесва. Следващите серии ще са ключови както за историята, така и за съдбата на сериала. Много силно беше началото и сега очакванията са големи. Това е проблемът на такъв скоростен успех.

# 582
  • София
Мисля, че поне 5-6 човека от пишещите тук го гледаме.

Аз имам още 50 мин, стана ми много интересно, но ми е трудно в момента да седна да го изгледам. Радвам се, че има бг превод.
Героят на Дирен ми е много психо. От бащата направо ме побиват тръпки. Афра на мен ми е доста различна и преди писах, че ми харесва. Кенан го гледам за първи път и ще си дам няколко серии, преди да коментирам.

Една новина, свързана с ОГМ

"OGM Pictures укрепва глобалното си виждане за производство с назначаването на Берна Левин за директор на международните продукции. Съвместни продукции, глобални сътрудничества и универсални разкази са в центъра на тази нова структура."  

"Левин ще работи заедно с основателя на OGM Pictures Онур Гювенатам и ще ръководи новата структура на компанията, фокусирана върху производството на първокласни международни телевизионни сериали и пълнометражни филми.
Новосъздаденото звено на OGM Pictures International ще се фокусира върху англоезични проекти за пазарите в САЩ и Обединеното кралство, както и върху продукции на местни езици в Европа, Латинска Америка и региона на Близкия изток и Северна Африка. Международната стратегия на компанията е изградена върху подбрано портфолио от проекти, фокусирани върху герои, с висока производствена стойност и трансграничен потенциал.
Основателят на OGM Pictures Онур Гювенатам заяви: „Дългогодишният опит на Берна Левин на международните пазари и творческата й визия са в пълно съответствие с целите на OGM Pictures в областта на глобалните копродукции. Това назначение е важна стъпка към разработването на по-силни и по-устойчиви проекти в международен мащаб.“"

Едва ли е съвпадение, че две поредни лета първо Афра, а после Мерт изкараха по месец и половина в популярни и добри школи в англоезична среда.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:11 от MysteryG

# 583
  • Яко в Матрицата...
Мистери, социологическо проучване правя 😃  

# 584
  • София
Мистери, социологическо проучване правя 😃  

Може и повече да сме Joy

Сега фрагове на АБИ трябва да очакваме в петък и неделя, нали така?

В Х има коментари, че героят на Серкай всъщност е за Мелек, малката сестра Thinking

Общи условия

Активация на акаунт