Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...
Anabell, да си платят и те... Joy Сега ще си мерим кой продуцент е по-богат ли? SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 556
За първи път от години има сериал от канал АТВ ,който постигнал рейтинг над +9 в общността. Така че изобщо не е малко.
Едно стори от Серкай Тютюнджю ,който играе адвокат Йълмаз в сериала.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 13:50 от Албенаа

# 557
  • Дубай
Аз да ви кажа не ме интересуват толкова рейтингите, всъщност интересува ме, колкото  да са на екран.
И смятам, че не се отчитат правилно, но това е друга тема.

# 558
Малко статистика

Това е туит за въпросните моментни рейтинги, които показват гледаемостта и по сцени

АБИ е сериалът, стартирал с най-висок рейтинг за последните 7 години в Тотал

Рейтинг на сериалите на Афра

Разбира се има такива които казват че рейтингите са платени

За вторник няма нужда да плаща. 😂

# 559
  • София
Още статистика, рейтингите на първа серия на сериалите през този сезон

# 560
Стори от Серкай
Шнура пак разби класациите. Хубавото е ,че ще го повтарят сега често епизода.
Днес само за АБИ се говори.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 16:02 от Албенаа

# 561
Според мен Онур и ОГМ много добре наредиха нещата за АБИ. Постъпиха хитро. Изчакаха търпеливо да видят как ще са нещата. Не стартираха началото на сезона с другите дизита. Вторник е ден,в който няма никаква конкуренция. Как няма сериал като АБИ да гръмне с висок рейтинг.
Интересно ми е обаче,ако го бяха сложили с едното Море или Града дали щяха да са същите рейтинги. Тогава говорим за стабилна конкуренция. Хайде с морето няма как,че и двата са на ОГМ. Но с града защо да не може. Вижте как има сблъсък при морето и града с рейтингите и т.н.
Но много добър ход наистина за АБИ. Признавам му го на Шнура,че си го може.
Дано направи така и за Юсуф.
Пожелавам много успехи на Афра и Мерт. Още много успешни проекти, още много високи рейтинги.

# 562
  • София
Това е част от играта така или иначе. А и не е нужно да се подценява успехът на сериала с това, че такъв бил денят. Фактът е, че повечето хора харесаха първа серия. Коментарите на туркините са положителни, те определят нещата. Аз се радвам за Афра, гарантираха си 20 серии този сезон, дано има и втори. Във форума не прочетох нито едно отрицателно мнение за епизода от хората, които са го гледали. Затова не мисля, че е платено за високия рейтинг, защо е нужно да се омаловажава успехът на хората.

Сериалът на Мерт ще започне след 2 месеца и половина, дори се говори, че ще има договор за платформа, както беше с Краля. Така ще гарантира минимум серии.

# 563
Наде, предстои да видим истински сблъсък, ако сериалът на Мерт го сложат в понеделник. 😁

# 564
И аз попаднах на инфо ,че има вероятност сериала на Мерт да бъде и в HBO max,но за сега се върти едно й също навсякъде,смисъл говоря за сюжет. Мина е ясна. Те първа ще излиза инфо още.

# 565
# 566
Това намерих за образа на Мина.

# 567
  • София
Дано се получат нещата с HBO Max, ако изобщо е вярно.

В темата на АБИ са пуснали линк за бг превод

https://bg-mam.ma/p/1843280/50703687

# 568
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Ехаааа рейтинга е много добър за старт на сериала на Афито ,дано и на там така да продължат и не само да го задържат ,но и по-висок да стане Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray
"АБИ" според мен напълно си заслужава хубавия рейтинг.Направи много добро начало и даде заявки за  добре измислен сюжет,който ще задържа зрителите пред екрана всеки вторник вечер. Simple Smile Мисля ,че в който и ден да го бяха сложили щеше да бъде достойна конкуренция на другите сериали и да си вземе своето място даже и сред вече утвърдените сериали.
От това което чета като инфо за сериала на Мерт ми се струва ,че и там ще имаме удоволствие да гледаме нещо много хубаво и силно.Обаче за него ще трябва да почакаме малко ,нооооооо пък си имаме добро забавление с "АБИ" пък и интернет сериала на Мерт също се очаква да излезе така ,че си имаме какво да гледаме. Simple Smile

Ето тази комбинация също би била хубава за гледане ,нооооо май ,май няма да стане възможна .Thinking Но и не се знае как ще се завърти сюжета може пък да вземат да ни изненадат с нещо. Thinking Като се има предвид ,че леля психиатър е на терен като нищо може  Чаала да стане роднина на Доан и оп с младия адвокат да се случат някои хубави работи. Simple Smile

И да сложа и любимите СейФерчета ,че те са си ми най-на сърцето Simple Smile  Heart

# 569
Изгледах с бг субтитри. Още повече ми хареса!❤️ Ако продължават така ще отвеят и Града и Морето! Само не разбрах как Бердам, вече като Бехрам е влязъл в живота на Чаала и сестра й. Може би ще видим нещо в следващия епизод....Той сигурно поне 15- 20 години е бил в затвора Бехрам.

Общи условия

Активация на акаунт