Отговори
# 540
Добро утро, момичета!
Браво на Афра, това е много добър рейтинг за първи епизод. Дано продължи все така.
От това, което ми излиза в Х наистина се е харесало дизито. Невероятна игра на Афра.
Тая Гюлса на всяка манджа меродия. Като знам Рибарчето какви извращения написаха и какво направиха с него. Сега и за АБИ очаквам извращения. Само дано и Юсуф да не е по нейни записки и истинска история. Аман Joy

# 541
Много се радвам момичета ,много. Сега Шнура да внимава мн с баба Гюлса. Афра го заслужава. 🤍

Браво! Сега трябва да задържат положението Simple Smile 🧿🧿🧿

# 542
  • Дубай
Добро начало на пилотен епизод. Наистина играта от това, което видях е страхотна.
Само аз ли обаче забелязах, че Дирен малко преиграваше?

# 543
  • Яко в Матрицата...
Даа, Дирен все още не е излязъл от ролята на Кязъм, само се е преоблякъл 🙄

# 544
  • Дубай
Момичета, някой знае ли къде да потърся произведението на Гюлсерен - в коя книга, защото с *Aile bir imtihandır" нищо  не ми излиза.

# 545
То май няма книга,пак по записки май пишеше накрая. Не помня.

# 546
  • София
Честитооооо, много се радвам на рейтингите, очаквах два пъти по-ниски като за първа серия. В приятен шок бях като ги видях. Явно Бирса ги е знаела още снощи, просто не се сещам да е писала така преди Simple Smile

Започнах серията с английски субтитри и ми харесва засега. За който желае я гледам тук

https://yoturkish.to/abi-episode-1/

# 547
Mystery, благодаря много за линка. Надявах се да го качат тук, за да гледам с англ.субтитри. ❤️

# 548
  • Дубай
Ох, милата Махинур... Дано се оправи, въпреки, че тя епилепсията не може да се излекува, а да се притъпи честотата  на   пристъпите.
На Чаала и трябва сигурност и подкрепа, да видим в кого ще я открие, Доан ли е този човек ще стане ясно във времето.

# 549
Чудесен рейтинг!👏 Сега очаквам от Шнура и за Мерт и Мина да осигури ден за излъчване без конкуренция. 😜

# 550
  • София
И класацията в социалните мрежи

Идеални са като за първа серия, сигурна съм, че другата седмица ще коментират повече.

# 551
Очаквам и да са в седмичната класация и то някъде напред.
Момичета на мен ми хареса епизода. Очертава една голяма драма с екшън. Невинни ще страдат ,но накрая доброто ще възтържествува(е ако Гюлсерен и Онур решат ). Вчера много се коментираше по време на епизода възрастовата разлика ,но аз вече мисля да не обръщам внимание много. Наистина в началото не си ги представях Кенан и Афра ,но не ме бийте ,химия няма никаква между тях ,но Афра и Кенан се справят страхотно. Афра е страхотна ,героинята ѝ хвърляше такъв поглед на Доган в ресторанта хаха. Това е актьорска игра ,да изиграеш любов от пръв поглед. Кенан не е загубил изобщо форма ,в тези бойни сцени,припомни ми доброто старо време като Езел.  Изобщо и образа му е много мъдър и благ. Голям АБИ ще излезе накрая. За мен много негови фенове го чакаха с нетърпене да се завърне на екран.  Хареса ми.
Актьорската игра на всички е страхотна. Актрисата ,която играе Махинур 👏. Бащата на Синан и Доган също 👏,такъв поглед вади 😳😁.  И накрая го отнесе милата Мелек. Нищо батко ще я спаси.
Чакам следващия вторник ,тогава ще е стане ясно ще го бъде ли АБИ. Май ще е я бъде. Дирен май наистина още не може да се откъсне от ролята си на Кязъм ,много са ми сладки с Афра. И при тях пак едно голямо дуо ще стане.

# 552
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Снощи не можах нито да гледам, нито да се усведомя от вас, но днес наваксах с всичко!
Благодаря за всичко което сте качили и коментирали Hug.
Значи като видях и аз първата снимка на екипа и баба Гюлса, направо се опулих. Как можаха пак да ни я натресат тази . Ма те пък с Шнура са си дупе и гащи, та явно няма да ни се размине . В случая ще се моля не Господ да е с тях, а по-скоро  Шнура и Гюлса да не са против тях .

Браво! Сега трябва да задържат положението Simple Smile 🧿🧿🧿

Ухаааа . Като за пилотен епизод направо разбиха . Надявах се на добър рейтинг .... но такъв даже не съм си и представяла.
Браво на целия екип .

Надявам се и на Рамо дизито да стартира запомнящо се .

Мистери, благодаря за линка.
Аз ще се опитам скоро да го изгледам. Съдейки по вашите отзиви, смятам че ще оправдаят очакванията ми .

Кенан не е загубил изобщо форма ,в тези бойни сцени,припомни ми доброто старо време като Езел.

Албенче Hug още като видях фрага и точно това си помислих и аз

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 14:35 от kotelina

# 553
  • София
Малко статистика

Това е туит за въпросните моментни рейтинги, които показват гледаемостта и по сцени

АБИ е сериалът, стартирал с най-висок рейтинг за последните 7 години в Тотал

Рейтинг на сериалите на Афра

# 554
Малко статистика

Това е туит за въпросните моментни рейтинги, които показват гледаемостта и по сцени

АБИ е сериалът, стартирал с най-висок рейтинг за последните 7 години в Тотал

Рейтинг на сериалите на Афра

Разбира се има такива които казват че рейтингите са платени

Общи условия

Активация на акаунт