Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
Имам ли нужда да бъда харесвана? Абсолютно не! Харесва ми да съм харесвана, наслаждавам се на това да бъда харесвана, трябва да бъда харесвана, но не е като да изпитвам натрапчива нужда да бъда харесвана като да имам нужда да бъда хвалена... 

Това е за тези като мен, които не харесват прическата на Пера Joy

# 271
Аз също ще гледам и двата дигитални сериала, въпреки, че на пръв поглед не виждам сценариите им да са нещо уау. Историята на инфлуенсърка, която се връща на село и ще се влюби в местния хлебар, ми прилича на онези немски филми, които ги дават събота и неделя по Диема Фемили. 😁 Там все някой от  главните, който има преуспяваща кариера в големия град се прибира на село да търси любовта и разбира се я открива. При Мерт същата работа, историята изглежда тривиална, но вярвам, че и двамата са видяли нещо интересно, за да разпишат. Дано не са гледали единствено хонорарите. 😃

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:52 от Lilia*

# 272
  • София
Много ме кефи клипчето

# 273
В тренда са

# 274
Много як постер. Малко остана 😁

# 275
  • София
Айде, честито!

# 276

Много съм доволна от избора!🥳🥳🥳 Избегнахме такива като Су-то.🤪😂

# 277
  • София
В Х се шегуват къде са скритите камери 😂😂😂
Ако наистина е тази девойка, голям смях.
От младите, които не снимат в момента, на мен само тя ми харесва.

Иначе Сема, дето нищо не знае, е написала още на Коледа името на сериала

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 14:47 от MysteryG

# 278
Сема нали беше лъжкиня, ама сега за пореден път се доказва, че бая неща знае.😜😎

# 279
  • София
Героят на Мерт ще е таксиметров шофьор, лудо влюбен в годеницата си. Тя загива при злополука, пак ще отмъщаваме, като целта е героинята на Мина (евентуално).
Това е преразказ накратко на статията на Бирсен. Може да видите цялата тук

https://x.com/i/status/2008873493644083580

# 280
Героят на Мерт ще е таксиметров шофьор, лудо влюбен в годеницата си. Тя загива при злополука, пак ще отмъщаваме, като целта е героинята на Мина (евентуално).
Това е преразказ накратко на статията на Бирсен. Може да видите цялата тук

https://x.com/i/status/2008873493644083580

Да се успокоят някои в Х, че няма да играе едни и същи роли, че много се бяха притеснили напоследък. 😂

# 281
Бирсен ме радва днес. Първо Мерт ,сега Афра. Иначе браво на нашето Афи 
https://x.com/birsenaltuntas1/status/2008881725158371671?s=46

# 282
  • София
Браво на Афра!

Днес имаме доста съвпадения

# 283
Не съм гледала Мина никъде, но пишат, че играе много добре. Като визия ми харесва, пак да кажа, че съм много съм доволна. 🥳

Чакайте да я сложа и с Принтера. 🤣🤣🤣

# 284
Мале, много новини днес, направо едвам смогвам.
Това младо момиче - актриса,не ми е известна,но изглежда много симпатична. Струва ми се,че добре ще седят с Мерт. Традицията запазена - мъжът е по-голям и зрял от младата актриса Simple Smile
Браво и на Афра за постижението с Дефакто.
Пак пускат Афра и Мерт заедно, новините за тях едновременно, съвпадение разбира се Wink

Лили, тези филми по Диема фемили за които казваш са тези на Холмарк. Всички са с едно и също развитие на сюжетите. Някъде в предните теми бях писала, че се надявам Пера да не я превърнат във филм на Холмарк Joy Или в турска драма.

Много хубав ден днес, много се радвам за Афрам. Ей така искам да има новини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт