Отговори
# 420
Питали са Бирса кой ще има сцени в Рим и тя е писала, че Юсуф и Дила ще се срещнат там.

# 421
До скоро нищо нямаше,а сега изведнъж ни бомбандират с всичко накуп и от всички страни.
Та АБИ ли, та Юсуф ли, та Пера ли,та Нищо няма да ни се случи ли.
Направо луда работа Grinning

# 422
# 423
  • Дубай
Това с жълтия мотор Дила ли е?
Оф, притеснявам се за Мина-ще я разкостят фендъмите...

# 424
Това с жълтия мотор Дила ли е?
Оф, притеснявам се за Мина-ще я разкостят фендъмите...

Ще кротясат след някой и друг ден, няма къде да отидат. 😁 Я как всички се радват на Бурак (30 г.) и Ава (19 г.) от Морето. А Мина може да извлече много ползи от участие в такъв проект с Мерт, който в момента е на върха.

# 425
  • София
Не знам за Мина, те Рамо си плюят. Там са големи глупости.
По принцип съм останала с впечатление, че ОГМ си пазят младите актриси. Сега покрай Морето например няма никакви лоши слухове за Ава, все са хубави неща.
Лилия, пишем едновременно Simple Smile
Кротясаха, след сутрешното рязане на вени. Сега се чудят дали Мерт няма да говори на английски или италиански като снимат в Рим.

# 426
Не знам за Мина, те Рамо си плюят. Там са големи глупости.
По принцип съм останала с впечатление, че ОГМ си пазят младите актриси. Сега покрай Морето например няма никакви лоши слухове за Ава, все са хубави неща.
Лилия, пишем едновременно Simple Smile
Кротясаха, след сутрешното рязане на вени. Сега се чудят дали Мерт няма да говори на английски или италиански като снимат в Рим.

Ох, голям цирк са в Х. 😂 Мистери, и аз очаквам, както ти си споделила да пазят и Мина, така както го правят и с Ава. А тези, които плюят Мерт да си припомнят, че става дума за 10 години разлика, а не за над 20-т години, че този телевизионен сезон двойките са масово с подобна разлика.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 01:17 от Lilia*

# 427
  • София
Лилия, дано вярно я пазят, че вече има шипъри на новата двойка 🤦‍♀️

Някъде четох, че още през октомври са имали проби за новия сериал, актрисата е избрана тогава. Нали се говореше по това време, че той има работа в Истанбул, докато го търсеха и пращаха на околосветско пътешествие.

Мерт си е купил друга кола, според туркините, статията е нова

# 428
Здравейте, момичета,
Пожелавам успешна седмица!
Ако тази новина е вярна,хайде да му е честита новата кола на Рамо. Прави явно тотален рефреш. Купи си мотор, сега нова кола. Само моля къщата в Истанбул да не я сменя Simple Smile

# 429
  • София
Озет и снимки първи епизод

https://x.com/i/status/2010624548526301361

# 430
Пускам озета да се чете тук и още снимки към него
В Измир успешният хирург Доган, след тежките битки, които води в спешното отделение, е принуден да се върне при семейството си, от което години наред е стоял настрана. Пристигайки в Истанбул за сватбата на сестра си, Доган се изправя лице в лице с неуредени сметки от миналото, които е смятал за приключени, и попада в самия център на вътрешните борби за власт в семейството Ханджъоолу. От едната страна стои авторитарният баща Тахир, а от другата – амбициозният му брат Синан, който не признава граници.
Появата на Доган преобръща семейния баланс с главата надолу. Междувременно младата и красива адвокатка Чагла, водена от силното си чувство за справедливост, заради много обичания си по-голям брат Бехрам, неволно се оказва въвлечена в този хаос. Пътищата на двамата се пресичат по необратим начин и съдбите им започват да се пренаписват. Последвалите неочаквани събития пък принуждаватДоган, макар и против волята си, да остане със семейството си много по-дълго, отколкото е планирал.

# 431
  • София
Да кача пак нещо за колата от нищо-незнаещата Сема. Имала е инфо още в края на ноември

Бонус

Така и не разбрахме как се влиза в тези групи 😏

# 432
Оххх,че сладко. И на мен ще ми липсва Рейндж Роувъра. Помня като бяхме в Истанбул на всяка крачка ги имаше 😁.
Значи проблемите на Доган започват на 17г. Тогава явно му се преобръща живота

# 433
Отдавна не съм пускала ИИ Simple Smile

# 434
Помните ли го това🤍

Общи условия

Активация на акаунт