Отговори
# 450
  • Дубай
Много хубав стайлинг на адвокат Чаала... Браво на стилиста на сериала. Не зная дали ще гледам, но ще се информирам от Вас, Благодаря за което!

# 451
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Еха почти не остана вече време  до началото на "АБИ". Simple Smile Добре че Мистери напомни ,че сериала ще започне от 19.00 ,дано да успея в този случай да си наредя нещата за премиерата на новия сериал на Афра. Simple Smile  Hands Pray
Афра е прекрасна на всички промо снимки Heart

Много ще са ми интересни отношенията между Чаала и сестра и ,и с Бехрам.От тях ще започнат и отношенията и с Доган и ще зависи как ще се развият.Като чета какъв ще бъде Доган ,Чаала най-вероятно постепенно ще започне да го разбира и да вижда ,че той не е като баща си ииииии сигурно ще захвърчат и искри. Ама да видим де може пък Чаала да се окаже корава и готова на всичко ,за да помогне на Бехрам. Thinking

# 452
  • Дубай
Снимките в клип и музика от сериала-кой ще я пише стана ли ясно...и за мен музиката на сериалите е от изключителна важност.

Това слагахме ли го-Мерт и Мина... Ай, да не ми изгори момичето с Мерт Рамо, че какъвто е чапкън 😜🤣🤔

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:27 от I.V

# 453
  • София
Това слагаме ли го-Мерт и Мина... Ай да не ми изгори момичето Мерт Рамо, че какъвто е чапкън 😜🤣🤔

Само с уточнение, че е правено с изкуствен интелект 🙂

По тв8 са говорили някакви глупости за Мерт Рамо, Афра, МЯ и Мина. Не съм го гледала, но там приказват, каквото каже шефа, демек Шнура.

Щях преди да пиша, но все забравям, нали лятото приеха нов закон за снимането на интимни сцени по тв. В една стая разправяли, че заради това така са заснети сцените в Ешреф и Града например. В Града и целувка не показаха.
Та се носи слух, че и договорът на Мерт е такъв за новия сериал. А и аз не знам какво толкова се очаква да снима с Мина - докосвания и погледи. Важен е сюжетът така или иначе. Химия съм сигурна, че ще има.

# 454
# 455
  • Дубай
Мистери, не говоря за сериала, ами за реала....
Това слагаме ли го-Мерт и Мина... Ай да не ми изгори момичето Мерт Рамо, че какъвто е чапкън 😜🤣🤔

Само с уточнение, че е правено с изкуствен интелект 🙂

По тв8 са говорили някакви глупости за Мерт Рамо, Афра, МЯ и Мина. Не съм го гледала, но там приказват, каквото каже шефа, демек Шнура.
Не искам да си развалям вкуса с на Шнура простотиите,въобще не се и съмнявам, че ще направи каквото и да  е за да се говори и пише...Човекът е обигран-в  това отношение, даже смятам, че и Мина не би пожалил.

# 456
  • София
Ааа, аз за снимката, че то още няма четене, или поне не знаем 😊

Чапкънин е момчето, всеки ден с различна, че понякога и с по няколко на ден 😂😂😂

# 457
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ухааа Heart Eyes батю хич не е загубил харизмата си в екшън сцените Sunglasses. В близък план му личат повече годините, но пък остарява като хубавото вино Blush колкото повече отлежава - по-хубав става Stuck Out Tongue Winking Eye.

Кога му остава време да работи не знам JoyJoyJoy

# 458
Ааа, аз за снимката, че то още няма четене, или поне не знаем 😊

Обаче има една единствена в сърцето си - Мирай Кая.😜🤣🤣🤣🤣🤣 Каквото тя каже, това е.🤪😁

# 459
Момичета,опасни сте ей Wink

# 460
Пожелавам успех на Афра в новия проект. Няма да мога да гледам утре, евентуално през уикенда ще ми се отвори възможност. Ще погледна първите епизоди и ако ме впечатли ще продължа.
За проекта на Мерт май съм по-вдъхновена. Grinning Допадна ми избора на Мина и с Рамо ми харесват един до друг чисто визуално, а за мен това е важно преди да загледам нещо . Заради това и за "Аби" съм с доста резерви, просто не ми допадат с Кенан като екранна двойка и това е. Но заради Афра и Дирен ще се опитам да погледна първите епизоди.

# 461
Афра и страшната физиономия ( така я кръстих) през годините Simple Smile

# 462
Здравейте дами 😊  ,
Дълго време не бях влизала в темата  ,желанието ми рязко секна с трети сезон на Рибарчето ,който така и не съм гледала .Гледах само отделни клипчета .
После си затрих телефона и пароли емейли всичко  изчезна .
Сега дойде ред да си направя  нова регистрация 🤓,отне ми доста време да прочета ,до колкото мога , какво сте писали и какви са настроенията след Рибарчето .
В социалните мрежи е било страшно  ,и нещата доста са ескалирали .Радвам се ,че съм пропуснала някой неща 🤓😂

Сега да си кажа мнението за Афра, Мерт и новите им проекти.

Мисля, че Афра ще бъде огромен фурор с „Пера“ – изключително добро попадение, роля перфектна за нея. Сценарият засяга много популярна тема по света и като добавим макар и оскъдната информация публикувана  в социалните мрежи , вярвам, че „Пера“ ще бъде тотален хит. Въпреки че  е сериал на ОГМ ,винаги имам не едно ,а пет наум🤓

Относно сериала „Аби“ /за момента се доверявам изцяло на Афра. Момичето толкова се ядосва, когато я питат за любовни отношения с героя на Кенан, че за мен това ясно показва, че няма да има такива. Също така се надявам сериалът да не се задържи дълго на екран, защото тогава всичко може да се промени.
Друго, което много харесвам при Афра, е че досега винаги е била желязна в избора на ролите си.
Въпреки глупостите, които антитата пишат за Афра – предполагаеми връзки с този и онзи, оприличавайки я на лека жена, постигнала всичко по лесния начин всеки здравомислещ и зрял човек, следящ кариерата ѝ, може да види истината, която е напълно различна. Афра е умна, разумна, красива, талантлива и винаги себе си .Не се притеснява да казва и показва това, което мисли, без да се интересува, че може да ѝ донесе още хейт. Винаги подкрепя хората, които обича и уважава, без грам его.
Афра винаги е показвала прецизност в избора на сценарии (изгледала съм всичките ѝ проекти), а единствените по-разкрепостени сцени досега бяха с Мерт и мисля, че всички знаем защо се е съгласила да ги изиграе. Желая ѝ успех и вярвам , че ще го получи с „Пера“. За „Аби“ предстои да разберем съвсем скоро…

Не бих  гледала Афра с Кенан в любовни отношения  ,не си подхождар  и всички виждаме ,че не стоят добре като двойка  ,обаче както казах,за сега се доверям на казаното от Афра .
Всичко може да се промени при тях ,спрямо рейтингите .Все пак Онур е навсякъде .Но ако има наистина двойка Чаала и Доган -мерси ,ще пропусна.

Мерт… тук съм доста изненадана. Попадайки в капана на Онур, още от  „Рибарчето“ нещата при него не вървят особено добре. Моето мнение е, че всичко случващо се около Мерт е много несправедливо, но и това, което показа, беше доста шокиращо, затова хората тотално изтрещяха 🤓. Разкостиха го, много хора го оплюха и продължават да го правят,много хора  си тръгнаха . Изграденият му имидж на женкар в личен план напълно се припокрива с ролите, които ще продължава да играе и в новите си проекти.

Като зрител ще кажа следното: сериалът му с Мирай е любовно-романтична драма, сериалът му с Мина отново романтично-любовен. Еми, не ми е ок ,да играе едно и също. Нямаше и няколко месеца от приключването на тригодишния му любовно драматичен сериал  и хоп – друг сериал със същата тема: женкар, барове, лудо влюбен и т.н. Много исках да видя Мерт в различно амплоа – искам да го гледам в трилър, криминален или комедиен сериал. Дори да изиграе отрицателна роля ,би било страхотно предизвикателство,за гледане  . Това постоянно налагане на образа на вечния любовник ,за мен лично  е изтъркано клише. Пазарът е пренаситен с това.Да ,може би това се продава, но виждаме и колко бързо окапват много  проекти.
Мерт е страхотен актьор и точно затова очаквах да ме изненада с нова, различна роля. Лично аз съм наситена за момента  от любовните му състояния и целувки с различни жени. Видяхме достатъчно от това в „Рибарчето“ вкарвайки различни жени да бъдат целувани и обгрижвани от  героят на Мерт/Ферит  ,това обаче  не донеса желаният   успех на Онур.
Сега се пробва същото само че ,без  Афра .

Мирай Данер ,не я харесвам нито визуално, нито като актриса и мисля, че би се справила по -добре  в отрицателни роли. Това ледено излъчване, което има, не мисля, че дори Мерт може да разтопи извън интимните сцени. Ще погледна първия епизод на съвместният им сериал , за да видя дали съм права –може и да ме изненадат приятно 😏
От последната  снимки на „Нищо няма да ни се случи“, само като видях Мирай как гледа, веднага е оприличих на Буче -същата  физиономия 🥴🥴🥴.

Относно Юсуф – историята ми се струва прекалено тривиална, дори банална: отмъщение, любов, романтика и за капак 18-годишна актриса. Момичето е симпатично,не съм е гледала никъде ,но за любовно-романтичен турски сериал излъчващ се в праймтайма  ми идва твърде вулгарно. Проблемът не е толкова в разликата в годините, а в незрялостта на актрисата .Утре навършва 18 и веднага става   главна  в любовно-романтичен сериал с батко ти Мерт. Както и да го погледна, не ми е хич вълнуващо.
Юсуф лудо влюбен в годеницата си ,няма как да няма ретроспекции с въпросната годеница .И там ще видим коя акриса ще вземат и какво ще ни показват   .
Върти- сучи Онур ,всичко при Мерт е любов и жени .Убедена съм ,че дори в “Нищо няма да ни се случи “ дългата ръка на Онур е намесена и там.

Афра също отнася критики заради разликата в годините с Кенан, но тя е много по-зряла като поведение и на години , докато при Мерт и Мина за мен комбинацията е златна ябълка и зелената   тиква 😂

Има хора, които пишат, че Мерт може да „играе за двама“. Да, той е страхотен актьор, но една птичка пролет не прави и има още доста да се доказва в индустрията .Други твърдят, че може да създаде химия с всяка актриса с това категорично не съм съгласна. Химията не се създава с целувки и легла, трябва да се усети  през екрана ,точно както беше при СейФер: погледи, мимики, жестове…
Афра без Мерт и Мерт без Афра нямаше да бъдат СейФер, независимо какво пише който и да е. Дори пошлият им сценарий на 2сезон имаше успех единствено заради тях двамата. И веднага се сещам ,че Афра го беше казала ,когато  получи наградата/без МРД нямаше да се получи   ,още една причина  да е обожавам .Човек е достоен , когато умее винаги да бъде себе си независимо къде и с кого ,да казва нещата такива каквито  са  ,без да се срамува или страхува от никой и нищо !

Филмът „Mertuk  Adam“ много ми хареса добър сценарий и перфектна игра от страна на Мерт и малката Ада.Той има огромен потенциал и се надявам да го разгърне с други продуценти и различни роли 🙏
Стига с тези „убий ме, обичам те“.

Проблемът остава Онур безкомпромисен и има доста извратена визия за героите .
Мерт няма  агенция зад гърба си, а уговорките на Мирай и OGM не са ясни .Мирай Кая така или иначе нищо не прави като manager .Това поне е ясно .

Наистина желая успех и на Мерт.
Надявам се след тези сериали договорите и на двамата  с OGM да приключат 🤞 и да започнат да избират проектите си сами – без натиск и без толкова чужда намеса.

Взамодействието което носят Афра и Мерт е голямо в момента ,Онур е доволен ,но това не означава ,че сериалите им ще бъдат успешни .Онур обожава взаймодействието и лошите коментари .Обаче това не може да предвещае успех ,както и обратното .Особено  след всички разиграни циркове.Хората се измориха от такива подмолни  игри .Въпреки че Кенан е име ,Езел ще остане една от най -значимите му роли .Това обаче  , не означава ,че новият  им проект с Афра   ще постигне голям успех.

За мен  е важно един герой да ми донесе нещо ново  и различно,сюжета  да е интригуващ ,партньорите да са добре подбрани  ,да се получи хармонията и връзката с публиката , а не да гледам сериал само защото Мерт или Афра  участват  в него.

Не ме вълнува особено колко добър бил режисьорът или сценаристът. При Онур всички стават безгласни букви в момента, в който той получи каквото иска. Започват третите, петите страни и съответно рокадите в екипа. Вече ми е толкова предсказуемо  всичко при Онур.Историята  започва добре, а след това идва неприятната част да гледаш изкривяването на героите до неузнаваемост. Ето затова ,не искам успех за Онур. Пиша го с ръка на сърцето!
Искам успех за Афра и Мерт, но без OGM.

Моля, не ми се сърдете, ако мнението ми не съвпада с вашето 😊

Прекрасна седмица на всички!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 00:34 от Maria Marinova

# 463
Дано все така да "не вървят особено добре" нещата при Мерт. 😎

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 01:40 от Lilia*

# 464
  • София
Аз за Мерт съм съгласна, че особено за филма на Дисни по описанието ролята му е супер подобна на Ферит, двойката е подобна на СейФер и затова желанието ми да го гледам е 0. Но пък имам предположения защо я е приел. Ще видим след като излезе.
За Юсуф мисля, че не е точно това, което Бирсен пише. Пак ще има романтика, но ще се залага на погледи и докосвания, а тази романтика ще дойде чак във втори сезон, ако има успехи. Там мисля, че Мина няма и да има толкова голяма роля, както го изкарват и ще гледаме Мерт в 50% от сцените.

Общи условия

Активация на акаунт