Отговори
# 630
  • София
Дано отиде, тъкмо 2 седмици почивка преди старта на новото дизи. И без това не е почивал реално миналата година, освен за по 2-3 дни.

# 631
Голяма страст му е тениса. Чудесно е, че може да си позволи да посещава различни турнири и да гледа най-големите в този спорт.

# 632
  • София
Има интервю с Афра и Кенан по повод успеха на първо серия

https://x.com/i/status/2012109218908717218

# 633
  • Яко в Матрицата...
Тези интервюта с Афра и Кенан са преди старта, по новините ги даваха.

🧿🤍🧿

# 634
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Аз не разбрах колко от вас гледат АБИ Grinning Мистери, Дичката, Ени...

Рени Hug и аз, и аз гледам Joy

Изгледах и аз директно с бг буквички. Много, ама много ми хареса епизода Hands Clap. Искрено ме разсмя Афра в бойната сцена Grinning набързо го сгъна онзи мъжага с парцала Joy.
А мен като Дичето ме гложди Thinking как след затвора аджеба Бердам пак се навря в семейството на Чаала и Миханур срещала ли ги е досега та да не може и да го познае Smiling Imp чак не ми се вярва.
Като че ли Дирен още не е излязъл напълно от образа на Кязъм ага Laughing.
Кефи ме Диан бей как набързо ги разпертошинва всички Stuck Out Tongue Winking Eye. В почивките след операций сигурно е посещавал клуб по самоотбрана Blush.
Майтапа настрана ма много му ходят такива сцена на Кенан Heart Eyes.
Тоз Синан аби е абсолютен мухльо! И от толкова актриси баш тази ли му намериха за жена Scream. Успокояваме факта, че и Бучето не са наредили тука Wink.
Хвърлиха ме в размисъл Thinking кой наръга Тахир бей. Съмняваме Сега, нали той нож търсеше. Обаче пък другата сестра се появи услужливо, та тя би могла да вземе скалпела който Доан подари на Мелек Rolling Eyes. Но пък предвид че сватбата не се състои в имението, кой друг освен Мелек би могла да вземе този скалпел?
Бехрам на излизане на сватбата каза, че още не е свършил работата си, за да си тръгне Thinking. Та ми се струва, че той е нанесен някак в наръгването на Тахир.

# 635
  • София
Рени, подвела съм се по описанието.

Тази вечер трябва да пуснат фраг, Емрулах е харесал пост в Х.

Гледам сега програмата на сериалите и предаванията през седмицата.

Онур има сериали във вторник, сряда и петък. Остават два дни през седмицата само, плюс почивните. Канал Д има само вторник свободен към момента - абсурд. Зависи и в кой ден ще пуснат по Стар новия сериал, който още няма дата. Мен много ме съмнява да не направи някоя врътка за сряда или да е в четвъртък Юсуф.

# 636
Здравейте, момичета. Много ме зарадваха излезналите вчера снимки на Афи и Мерт (който се надявам да се сети, че има Инстаграм и да вземе да сподели нещичко там). Още не съм гледала епизода, но попаднах на още една комбинация на героинята на Афи.

# 637
  • Дубай
Рени, подвела съм се по описанието.

Тази вечер трябва да пуснат фраг, Емрулах е харесал пост в Х.

Гледам сега програмата на сериалите и предаванията през седмицата.

Онур има сериали във вторник, сряда и петък. Остават два дни през седмицата само, плюс почивните. Канал Д има само вторник свободен към момента - абсурд. Зависи и в кой ден ще пуснат по Стар новия сериал, който още няма дата. Мен много ме съмнява да не направи някоя врътка за сряда или да е в четвъртък Юсуф.
Ще ти дам подсказка-МЯ е в сряда😉😜

# 638
  • София
I.V четем си мислите Grinning В Х ще стане мармалад Joy Освен това ще направи Афра и Мерт в два поредни дни. Това му е най-добрият вариант.

# 639
  • Яко в Матрицата...
Ако сериалът е хубав, ще намери публиката си. Сега понятието хубав е доста разтегливо, но аз не се притеснявам за дизито на Мерт. ОГ ще намери най-добрия ден, няма да си остави коня в реката Wink

# 640
  • Дубай
Забавата ще е на макс... Солотата на двамата Мертовци и на Афра ще са във вихъра си. Ще има материал за писане, а от там и рейтинг.
Днеска пак имат повторение,кога ще пуснат фраг-неделя

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:34 от I.V

# 641
# 642
  • Яко в Матрицата...
Айде, Тахир оставил всичко на Доган, Синан с пръст в устата...

# 643
Брат срещу брата ще стане работата. Пък бащата много добре опекал работата

# 644
  • Яко в Матрицата...

-   Разбирам. Не сте свикнали, явно нямате опит.
-   Не съм някой неопитен човек, който няма представа за света. Няма да се отклоня от пътя си, слава богу.
-   Изчервихте ли се? Предполагам, че се изчервявате, когато се нервирате.
-   Когато човек се нервира, пулсът му се ускорява, нали? Моят ускорил ли се е?
-   Брат ви поиска да отвлечем момичето.
-   Какво?!
-   Заставам зад това, което направих.
-   Мелек!
-   Не я докосвай!
-   Станах адвокат, за да не стават жертви невинни хора.
-   Г-н Синан е скрил истината от вас.
-   Дойде времето за разплата с тези, които ме потискаха.
-   Доган Хаджъоглу е тук.
-   Дидем!
-   Г-н Доган.
-   Г-н прокурор, г-н Тахир е изключил големия си син Синан Хаджъоглу от завещанието си. Оставил е всичко на Доган Хаджъоглу.

Общи условия

Активация на акаунт