Аз нямам класация. Общо взето в нея бих сложила всичко, което съм успяла да довърша тази година като гледане, което май са три сериала. От които два дори не са от тази година. А мисля, че всички знаете кой за мен е на първо място за 25-та. 
Май от всякакви различни жанрове
стига да ми хареса историята. Не мина и без доста разочарования, от липсата на свестни сценарии, доста глупости и даже откровени детинщини.

Днес съвсем случайно попаднах на тези много сладки трот версии на песни на моите кпоп любимци 🕺 🕺 
). Moonlight Mystique въпреки, че има доста недостатъци в сюжета, беше уникално красив, а саундтракът му няма да спра да го слушам в следващите 10 години.
idomeneus Някои от романите съм ги намирала на английски, не са много обаче, за на български не съм намирала с изключение на някои класики. Търси с тяхното английско име и ако е преведено на английски търсачките ти показват от кой сайт можеш да си ги вземеш.
, не знам какво става с настройката ми, но сега работи на китайски обороти. Следя "Shine on me" и започвам "The truth within" с Луо Юнси. Защо ми светва лампичката, че последният ще бъде подобен на "Connection"?!
Полицейски детективски разследвания, убийства, наркотици...и търсене кой е кукловода.
Препоръчани теми