За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 5 258
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
  • пак на Рив Гош
EdelV, idomeneus, добре дошли!

Тази вечер, докато гледах коментарите за новия сериал на Chen Xing Xu, Ga Xi (или Love Between the Lines), видях, че в един от тях бяха дали линк към сайт с превод на английски на романа. А в сайта забелязах, че има и други преводи на романи, направени на сериали, но не съм ги проверила доколко са читави (преводите, не сериалите 😂): https://www.readthedrama.com

И аз се радвам на Shine On Me, еднорозите вече започнаха да сплитат пъстри панделки в гривите си 😂.
Nice tio Not Meet You нещо ми доскучава, почнаха да го разтеглят към 9-10-11ти епизоди. Но пък много харесвам пижамите на Lee Jung Jae в сериала, искам ги всичките!

# 61
EdelV, idomeneus 😃

За новели използвам webnovel и wuxia, но трябва да се внимава какъв е превода. В novelupdates е удобно, защо в повечето случаи има  линк с превода на романа.

Tuon, за 30-ти няма нищо, освен ако на някой не му се доядат пак ябълки.
Видя ли колко сме били наивни 😱
Те са ужасни.😭 Защо им станах фен??? Изпуснах цялото забавление 😭😭😭

# 62
Пожелавам ви година, пълна с удовлетворяващи постижения и незабравими мигове.
Нека тази  Новата година на Огнения червен кон (2026) ви донесе енергия, страст, късмет и сила, както и да имате  много здраве, щастие  с елементи на огън, сила и смелост, идващи от символа на коня. Пожелавам ви успехи и смели стъпки и  „Нека огнената енергия на коня ви води към смели победи! Пожелавам ви Нова година, изпълнена със сила, страст и неудържим полет напред, като огнените гриви на червения кон!“

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 10:04 от Danifin1

# 63
  • София
Видя ли колко сме били наивни 😱
Те са ужасни.😭 Защо им станах фен??? Изпуснах цялото забавление 😭😭😭

🤣 Видях, на живо видях. Утре ще те компенсират, спокойно.

Аз днес чакам концерт на Сяо Джан, утре на Д4, хубаво че съм контузена и ще си стоя вкъщи така или иначе.

Весела и щастлива нова година на всички! По-успешна, по-спокойна и много прекрасна!

# 64
Аз днес чакам концерт на Сяо Джан, утре на Д4, хубаво че съм контузена и ще си стоя вкъщи така или иначе.

И ще пропуснеш концертите на Дилан и този на Liu Yuning ? LaughingStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 12:10 от Danifin1

# 65
  • София
😄 Дани, приоритети. Сяо Джан ще пее песен от албума си. А всички са по едно и също време. Платих си даже китайския ВПН ако нещо решат да ограничават. Тях ще ги гледам на запис.

# 66
🤣 Видях, на живо видях. Утре ще те компенсират, спокойно.
Не е същото. Докато вие сте се забавлявали аз гледах Babanbabanban Vampire с вампир (каква изненада 😱),който ходи гол и пее арии. Детето погледна и пита какво гледам 😱 Трябваше да му кажа,че след като гледа Ябълка и Лук няма право да коментира изборите които правя.😅
 После минах на The Procurator и заспах към средата, после се събудих и си го догледах, за да мога пак да заспя. Не знам как са принудили Джони да участва в това.Сигурно са държали семейството му като заложници.

Тази сутрин гледах как Сяо Джан прави захарно конче.

# 67
  • София
JoyJoyJoy Tuon, ябълките те преследват.
Прочетох инфото за вампира, толкова нелепо звучи, че май ще си го пусна тия дни.

Procurator толкова ли е зле?

Кончето му се получи доста добре, аз не очаквах. Но не ме питай какво ми беше в неделя като лайв стрийма на Сяо Джан беше по същото време като фен мийта.

Ако някой няма какво да прави и му е интересно:

Линк в Youtube на живо за Mango TV с Дилън:
https://www.youtube.com/watch?v=DwNoUIspeHg

BRTV за Liu Yuning:
https://www.youtube.com/watch?v=dE_A83eNQ7A

И Dragon TB за Сяо Джан:
https://www.youtube.com/watch?v=9dGtcu2VKOQ

Tuon, мисля, че някой ме е проклел и всичките ми китайчета се обличат с няколко ката дрехи, закопчават се догоре и носят лилаво:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 15:11 от ElzaFB

# 68
  • вятърничава
... гледа Ябълка и Лук ...
Тази сутрин гледах как Сяо Джан прави захарно конче.
Какво съм пропуснала, някой да ми обясни за лука и ябълките, защото помислих, че съм попаднала в готварска тема Thinking И никой да не критикува лилавото, много моля! Това може да ме накара да погледна нещо китайско Wink Заяждам се, понеже в последно време не съм гледала нищо азиатско.
Весело и незабравимо посрещане на 2026 година Champagne
За по - яки пожелания се върнете на # 62 Hug

# 69
Procurator толкова ли е зле?

Tuon, мисля, че някой ме е проклел и всичките ми китайчета се обличат с няколко ката дрехи, закопчават се догоре и носят лилаво:

Скрит текст:
Повече от зле, той  извърши най-страшния грях,който може да направи един филм - беше много скучен.Дори сюжета на пингвините от Магадаскар имаше повече смисъл, а те са пингвини.
Скрит текст:
През целият филм казваха на подсъдимата да мълчи и да не казва нищо и когато яха да я оправдаят и тя каза Виновна съм. Да,тя е виновна, но защо беше всичко останало?
Освен това имало романтика и Джони и Тя накрая станаха гаджета, но как  - нямам представа.
🤣
Лилавото е много хубаво,но и аз си помислих същото.

Цитат
Какво съм пропуснала, някой да ми обясни за лука и ябълките, защото помислих, че съм попаднала в готварска тема
Докато пътувахме детето гледаше Apple & Onion. Това е детско филмче,а героите са храни. Хазяинът  на Ябълката и Лука е господин Фалафел.

# 70
  • пак на Рив Гош
Елза, мерси за линка към концерта с участието на Liu Yuning Hug. Той ми се очертава новия любимец (или "шушу", както се казва на френски) на китайския небосклон. Не че ще загърбя и другите, де Hug

Огненият кон от Сеул:
https://youtube.com/shorts/Q3z_FB4W12Y?si=TB1iWKJdMu21khfM
https://youtu.be/Ih_WzFwuwrU?si=Bykw8gsDGIusK-zz

Весело посрещане на Новата след малко! Champagne Tada

# 71
# 72

Вече я посрещнах Champagne
Пожелавам щастие, късмет и хубави сериали😁

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:01 от Tuon

# 73
# 74
Честита нова 2026 година! Champagne

Да сте здрави, щастливи и годината ви да е пълна с хубави емоции. Късметът да е с вас през цялата година и да се сбъднат всичките желания на вас и семействата ви.

Честити да са всички именици. Св. Василий да им носи много късмет и здраве Flowers Four Leaf Clover.

Общи условия

Активация на акаунт