За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 5 260
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
ЧНГ!
Здраве, обич и успехи!
Благодаря за всичко, което преживях и научих с вас пред последната година!
https://www.facebook.com/reel/1219420106728790

# 76
Честита Нова Година!Nature Sparkler
Да ни донесе сериали, чиито сценаристи си пият хапчетата! Satisfied

На всички вас желая здраве и късмет! Blush

# 77
  • пак на Рив Гош
Честита Нова Година и от мен! Tada Champagne
Нека да ви донесе здраве, радост, късмет, щастие в домовете ви, хубави преживявания, и сериали, от които усмивките да не слизат от лицата ви:
https://www.instagram.com/p/DRKW8HkCFt6/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Не знам дали ще се видят фойерверките от Шанз-Елизе (дано да няма регионални ограничения):

# 78
  • вятърничава
Честита Нова година! Да е здрава, мирна и много успешна!

# 79
  • гр. София
Честита Нова година и от мен! Здраве, здраве и здраве! А останалото ще си го постигнем! Simple Smile

Днес си догледах едно китайско сериалче, което напомня на Hotel del Luna. Казва се         " Ferry of souls ". Не е на същото ниво и краят беше малко неясен, но не беше лош.
Новият сериал на Chen Xing Xu трябва да започне на 9 януари Simple Smile

# 80
# 81
  • Русе
Номер 1 вече върви. Innocent Дани, благодаря за клипа!

# 82
# 83
Номер 1 вече върви. Innocent Дани, благодаря за клипа!
Аха и върви учудващо добре и интересно ,пу пу, да не предизвиквам съдбата Sunglasses

# 84
Честита Нова Година и от мен Champagne
В личен план ви пожелавам да е по-добра от предходната във всяко отношение, а в световен да се успокоят нещата!
Legend of the female General го спрях на 14 епизод. Не става за мен този сериал. И понеже няма нищо актуално за гледане, си прерових списъците със стари сериали и стигнах до Who rules the world. Много ми харесва засега, но не спирам да се чудя какво се е случило с красавеца в главната роля. Сигурна съм, че ще е нещо гадно, затова ще чета след като догледам сериала.

# 85
  • пак на Рив Гош
От вчера съм болна и днес, докато бях полу-коматозна в леглото, успях да приключа с Nice To Not Meet You. Раздвоена съм. Имаше неща, които ми допаднаха и такива, които не. Харесах Lee Jung Jae в тази му роля, далеч от сериозните, в които го бях гледала досега. Беше ми много приятен за наблюдаване, имах чувството, че играеше с доста голяма доза (само)ирония. Онзи ден казвах колко му харесвах всичките сатенени пижами. Добавям и пуловерите/жилетките. Харесах и другите двама от "броманса" - Режисьора и Мениджъра, двамата Братя, както и Майките. И втората двойка. Май, това, което не харесах, беше Тя и романса (той ми изглеждаше много измъчен). Тя не я харесах като образ, беше ми твърде груба, безцеремонна, гледаше с едно и също полу-учудено изражение и отворена уста и почти без други мимики някъде докъм последния епизод. Оставям настрана косата ѝ, която през цялото време изглеждаше немита и невчесана, и костюмите, които бяха поне 2 размера по-големи. Разбирам, че нячаше как да я облекат в дизайнерски дрехи, но поне нещо, което да ѝ е по размер... както, примерно, в последните 15 минути, където всичко ѝ беше по мярка и косата ѝ беше прилична.
Накратко, става за едно гледане, но не бих го повторила, дори и заради хубавия каст.
А, имаше и хубава трот-песен, която си харесах още от първите минути на първия епизод и сега си я слушам с кеф Joy

Изгледах и първите 3 епизода на I Dol I и засега оставам като публика. 
След малко ще наваксвам с излезлите епизоди на китайския Shine On Me, който ме радва с Animal Unicorn.

# 86
  • гр. София
Роца, оздравявай бързо!
Гледам си аз китайски сериалчета. Трябва да си записвам какво съм изгледала Simple Smile

# 87
Роце бързо да оздравяваш. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 09:46 от Danifin1

# 88
Роца,бързо да оздравяваш, както и ако някоя друга добра душа се е преуморила от празниците!  За да  ви  внеса малко естетика:

https://www.facebook.com/reel/1180774107534913/?fs=e&fs=e

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:12 от victoria vassileva

# 89
  • вятърничава
Роци, защо така започваш годината? Не са хубави тия работи,лекувай се, гледай си здравето и гледай сериали.

И аз изгледах първите 2 епизода на I Dol I и ще продължа, заради айдълчето и покурорчето.

Много ме дразни носа на адвокатката и се чудя накъде да отклоня поглед, когато е на екран. Тя е ГГ все пак Weary Нейният персонаж доста напомня героинята на Минка в Her Private Life, тя е супер професионалист в професията, най-добрата, решава всякакви кризисни ситуации, а в личния си живот е непоправима фенка на айдъл.

Общи условия

Активация на акаунт