За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 11 056
  • 546
  •   1
Отговори
# 525
Днес съм и понеже съм почнала да си кажа. Тези новите тъй чакани китайски за нищо не струват даже хумора е глупав. " Корпоративен грим" по онова време ?!?!?! три пъти го връщах да видя дали съм прочела правилно, възможно е и да е от превода китайски на английски, но и на руски така го преведоха
Говоря за Unveil: Jadewind, How Dare You!?, The Truth сценариите са изсмукани от пръстите - детински, сякаш са писани от първокласници. Трябва май да гледам нещо с много екшън или ужаси, поне да си оправя горчивия привкус.

# 526
и аз съм се насочила към Tunnel (2017), само че мастърса и замундата умряха (поне вчера още бяха) и няма откъде да сваля бг субтитрите. онлайн не ща да го гледам

# 527
How Dare You е екранизация на комикс/анимация (има и вертикална драма версия). Основното е, че мацката трансмигрира от съвременния свят в книгата. Т.е. жаргонът и е съвременен/корпоративен/офис.

# 528
The Truth сценариите са изсмукани от пръстите - детински, сякаш са писани от първокласници. Трябва май да гледам нещо с много екшън или ужаси, поне да си оправя горчивия привкус.
Щях да кажа все едно е сценария е взет от долнопробен фенфик в wattpad. Дори заради Gong Jun не си заслужава.

Ако намериш читав хорър или екшън сподели.
Аз мисля за The Uncanny Counter

Haunted House Secrets искам да гледам най-много.

# 529
How Dare You е екранизация на комикс/анимация (има и вертикална драма версия). Основното е, че мацката трансмигрира от съвременния свят в книгата. Т.е. жаргонът и е съвременен/корпоративен/офис.
Четох ,че е по комикс. Но ми писна от едно и също нещо в хиляди нелепи варианти- сценарии на тази тема. Да не казвам що се отнася до някои диалози.  
В пъти по- добре направен и интересен по книга беше The Company.
Връщам се на сериозните кримки.
И чакам този, дано и него не го зарежа като останалите "исторически"
Peng Hu Hai Zhan
Започнах и Bloody Flower с Ryeo Un, харесва ми как играе психопата. За сега задържа вниманието ми.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 16:23 от Danifin1

# 530
  • Sofia
В Masters-Tb има доста корейски, мисля не е спрян сайта

# 531
и аз съм се насочила към Tunnel (2017), само че мастърса и замундата умряха (поне вчера още бяха) и няма откъде да сваля бг субтитрите. онлайн не ща да го гледам

Субтитрите за Тунел.

# 532
спрян или не, не работи при мен, при теб отваря ли се?

# 533
Ако искаш да теглиш влизаш в някоя дискорд група на avistaz.to (торент изцяло за азиатска продукция) и чакаш open signup, за да се регистрираш. Много малко вероятно е някой да даде покана на непознат и това е единствения ти шанс да се регистрираш.
Може да пробваш и през пиратите дали го има търсеното от теб и дали ще стане с наличните субтитри.

# 534
  • Sofia
преди два дни влизах, но от време на време. Беше много натоварен и не отваряше страницата винаги.
Днес пробвах не ми зарежда, не знам причината.

# 535
В руските т...... е пълно с азиатски. Само модераторите да не ме изтрият пак, че ги споменавам отново. Само трябва да си намерите субтитри отделно.
Скрит текст:

# 536
  • вятърничава
Има го и тук без теглене

# 537
Благодаря ви!!!
Просто в истърнспирита не е споменат екипа преводачи на Тунел. Не ми се търсеше из сайтовете..
Аз рядко тегля торенти, защото има сайтове за по-лесно и бързо сваляне.

# 538
+1 за Dream within a Dream -не знам за половинките, но си струва.
Другият негов любим е китайският Dream within a Dream.
Някой питаше за романтичен и познайте като зададеш романтичен в MDL какво излиза на първо място: 
https://mydramalist.com/18452-goblin

# 539
  • Хасково
Здравейте , може ли някой да ме насочи къде мога да гледам филма The First Frost с руски или български субтитри ? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт