Да започнат общ бизнес е едно от най-романтичните неща за китайците и явно висша форма на отдаденост към връзката. Явно това го броят за развитие. И на мен са ми предлагали така да почваме общ бизнес. 
Това е следващата стъпка, там вече означава, че си обречен доживот с този човек (и той с тебе). Пълна отдаденост.
Това е следващата стъпка, там вече означава, че си обречен доживот с този човек (и той с тебе). Пълна отдаденост.

, - защото най-често са на принципа да предадат нещо, (напр. да разкажат нещо за историята си, за великите постижения на страната си) и за целта използват някаква бек-граунд история. Може и да има изключения. Е, напр. за Love's ambition се чудя - аз ли не бях достатъчно внимателна или което гледаме - то е. Но нали писа, че Китайския СЕМ забранил вече сюжети, в които богаташ се влюбва в небогата жена. Жалко, имаше попадения в тоя сериал 
:blush - напр. диалог като този:
На български са превели заглавието "Сияйната пепел на луната", откъдето идва объркването - да се чудиш на кое от английските заглавия съответства. Сега ще си го изгледам - интригата се заформи вече и стана интересно... Преди няколко дена дори обмислях точно с него да стартирам при китайците по съвет на ElizaFB
След това ще заредя Song of the MOON. Очертава се дълго време да съм на лунна вълна. Препоръчани теми