За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 5 620
  • 281
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Явно гледаме успоредно - и аз съм горе-долу на това място Simple Smile
Главният герой дали са го "пипнали" малко или си е такъв анорексичен по принцип?
По принцип Луо Юнси е слаб, той е бил балетист. Но точно преди снимките на сериала е бил ранен в лицето (челюстта) по време на снимки на преден сериал и е преминал и през операция, та съвсем е отслабнал.

Дани, ех, знаеш с коя песен да ме спечелиш. 😄 😘

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:08 от ElzaFB

# 271
Grinning О, ти си стигнала до сладката им фаза. Сега ще видиш техния Стив. 🤣

Много сладка….стига да не си врана 🤣 която носи любовните им писма, но мисля, че сладостта приключи, защото
Скрит текст:
Те си нямат доверие. Мислят, че другия е влюбен в друг и всичко това защото не си говорят. Освен това тя отиде при Xiao Lin и не му каза, а той взе сестра и, за да му готви.
И честно казано, не съм сигурна дали  Тя наистина изпитва чувства или е както каза, че трябва да си изпълни мисията.
Мисля, че харесвам само Лисичката.

Явно гледаме успоредно - и аз съм горе-долу на това място Simple Smile
Аз съм на 21 епизод.

# 272
Аз съм на 24, но няма да издам какво се случва  Simple Smile

# 273
  • вятърничава
Петък е:
Скрит текст:

Elza, честит рожден ден Wink

# 274
  • Русе

За две дами, рожденички, Prinx и Elza,  поздравления и благопожелания! Бъдете здрави и щастливи!

# 275
Честити да са рожденичките Prinx и ElzaFB. Бъдете здрави, щастливи, обичани и ценени Flowers Hibiscus.

# 276
  • пустинен пъпеш
Prinx и Elza,ЧРД с пожелание за здраве и достатъчно време за множество харесвани от вас сериали.
За момента оставих A Love to Kill с младия Рейн,прекалено много ми дойдоха сълзите на героите.Като споменавате Till The End Of The Moon,ме подсещате,че е крайно време да го доизгледам.Харесвам и Луо Юнси,въпреки грацилната му физика,и Бай Лу.При този сериал не съдържанието му,а моментното ми настроение ме подтиква да го гледам през паузи от време.За разлика от Fight for Love (2025),който окончателно оставих,след като стигнах до средата му.

# 277
  • гр. София
Еlza, честит рожден ден и на теб! Simple Smile Бъди здрава и много щастлива! Simple Smile

Някой мисли ли да гледа  " No tail to tell" , корейски сериал, започна да се излъчва от днес. Има деветоопашата лисица, което ми събуди интереса Simple Smile

# 278
Много ви благодаря за страхотните благопожелания!  Супер сте!!! Heart

Елза,
Честит Рожден Ден и на теб!!! Birthday Tada  В допълнение към всичко тук написано, ти пожелавам и много да пътуваш - където ти искаш!

# 279
  • България
ЧРД и много щастие и късмет и от мен на Prinx и ElzaFB.

# 280
  • пак на Рив Гош
Prinx, ElzaFB, честит празник и от мен! Бъдете здрави, обичани и щастливи и любимците ви да ви радват с хубави нови сериали и песни! 💐🍾🎂

Някой мисли ли да гледа  " No tail to tell" , корейски сериал, започна да се излъчва от днес. Има деветоопашата лисица, което ми събуди интереса Simple Smile
Аз мисля да му хвърля едно око, но може би малко по-късно. Първо искам да видя Can This Love Be Translated? и Positively Yours, които също започват днес и утре (ако не ме лъже паметта).
Пък и тъкмо да чуя вашите отзиви дали Ким Хе Юн (Главната от No Tail to Tell) отново е в лигаво... упс, aegyo амплоа 😂

# 281
ElzaFB, Prinx, честит рожден ден! Hug Много здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

И аз изгледах To the wonder. Tuon и bb6 са го описали чудесно, няма какво повече да добавя, освен, че ми останаха очите в главния герой (актьор). Може да го видите в петъчния пост на bb6, ето и от мен:
Скрит текст:

и едно “лошо момче” за Елза Wink

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 20:51 от Alуa

Общи условия

Активация на акаунт