За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 6 030
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile

# 301
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile
Точно този имам предвид. Един от малкото, които помня сравнително добре като актьори и изпълнение.

# 302
  • вятърничава
Не защото съм против връзка на по-зряла жена с по-млад мъж. Не тези двама актьори изглеждат по-скоро като майка и син.
И аз съм за, дай боже всекиму. Не гледам сериала, но ми стана интересно и потърсих да ги видя тези "майка и син".
Скрит текст:

Не ми изглежда чак такава разликата, дори не бих се сетила, поне по снимки.  Харесвам актрисата от наколко любими сериала, актьорът поне не си спомням да съм гледала.
Роца, и аз след епизод първи на Can This Love Be Translated съм зрител, даже мисля днес да го преполвя Любимия Трапчинко и докторката (само ние си ги разбираме тия).
За Gimbap and Onigiri ще изчакам да се натрупат епизоди.

# 303
  • вятърничава
И аз изгледах To the wonder. Tuon и bb6 са го описали чудесно, няма какво повече да добавя, освен, че ми останаха очите в главния герой (актьор). Може да го видите в петъчния пост на bb6, ето и от мен:
Скрит текст:
Много е хубав, може ли да върнем анкетата за красиви китайски актьори, моля? Вече имам фаворит Stuck Out Tongue Winking Eye Баскетболист, занимава се с езда, стрелба с лък, свири на китара, пее.

И аз гледам Love between Lines , не знам какво ми става, вече втори китайски сериал за 2 седмици. Сигурно е следствие от вирусите Joy или от факта, че се оказаха по-интересни от корейските, които гледам в момента. Виртуалната игра ми е досадна и я попревъртам, но актьорите са приятни, съответно и героите, романсът е бавен и сладък, но не прекалено, работната среда е позитивна, харесвам архитекти и дизайнери. И така го изгледах половината, чакам драмите да започнат.

Till the End of the Moon - този няма да го гледам, заклевам се 🤞

Общи условия

Активация на акаунт