За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 6 045
  • 304
  •   2
Отговори
# 300
  • гр. София
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile

# 301
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile
Точно този имам предвид. Един от малкото, които помня сравнително добре като актьори и изпълнение.

# 302
  • вятърничава
Не защото съм против връзка на по-зряла жена с по-млад мъж. Не тези двама актьори изглеждат по-скоро като майка и син.
И аз съм за, дай боже всекиму. Не гледам сериала, но ми стана интересно и потърсих да ги видя тези "майка и син".
Скрит текст:

Не ми изглежда чак такава разликата, дори не бих се сетила, поне по снимки.  Харесвам актрисата от наколко любими сериала, актьорът поне не си спомням да съм гледала.
Роца, и аз след епизод първи на Can This Love Be Translated съм зрител, даже мисля днес да го преполвя Любимия Трапчинко и докторката (само ние си ги разбираме тия).
За Gimbap and Onigiri ще изчакам да се натрупат епизоди.

# 303
  • вятърничава
И аз изгледах To the wonder. Tuon и bb6 са го описали чудесно, няма какво повече да добавя, освен, че ми останаха очите в главния герой (актьор). Може да го видите в петъчния пост на bb6, ето и от мен:
Скрит текст:
Много е хубав, може ли да върнем анкетата за красиви китайски актьори, моля? Вече имам фаворит Stuck Out Tongue Winking Eye Баскетболист, занимава се с езда, стрелба с лък, свири на китара, пее.

И аз гледам Love between Lines , не знам какво ми става, вече втори китайски сериал за 2 седмици. Сигурно е следствие от вирусите Joy или от факта, че се оказаха по-интересни от корейските, които гледам в момента. Виртуалната игра ми е досадна и я попревъртам, но актьорите са приятни, съответно и героите, романсът е бавен и сладък, но не прекалено, работната среда е позитивна, харесвам архитекти и дизайнери. И така го изгледах половината, чакам драмите да започнат.

Till the End of the Moon - този няма да го гледам, заклевам се 🤞

# 304
Не ми изглежда чак такава разликата, дори не бих се сетила, поне по снимки.  Харесвам актрисата от няколко любими сериала, актьорът поне не си спомням да съм гледала.

Аз изразих моето усещане и то само на база на видяното във филма.
И малко неделна клюкина:
Скрит текст:
Louis Vuitton will present the Men's Fall-Winter 2026 Collection by Pharrell Williams in Paris on Tuesday, January 20th at 8pm CET.🇲🇫
With Yoo
Ех, Роца, как ти завиждам, че си там на място!

По-рошав Gong Yoo на аерогарата едва ли ще видим:

Общи условия

Активация на акаунт