За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 6 358
  • 324
  •   4
Отговори
# 300
  • гр. София
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile

# 301
Благодаря, ще го погледна Simple Smile

Имаш предвид корейския Господин Кралица предполагам. Много е интересен. Гледала съм го Simple Smile
Точно този имам предвид. Един от малкото, които помня сравнително добре като актьори и изпълнение.

# 302
  • вятърничава
Не защото съм против връзка на по-зряла жена с по-млад мъж. Не тези двама актьори изглеждат по-скоро като майка и син.
И аз съм за, дай боже всекиму. Не гледам сериала, но ми стана интересно и потърсих да ги видя тези "майка и син".
Скрит текст:

Не ми изглежда чак такава разликата, дори не бих се сетила, поне по снимки.  Харесвам актрисата от наколко любими сериала, актьорът поне не си спомням да съм гледала.
Роца, и аз след епизод първи на Can This Love Be Translated съм зрител, даже мисля днес да го преполвя Любимия Трапчинко и докторката (само ние си ги разбираме тия).
За Gimbap and Onigiri ще изчакам да се натрупат епизоди.

# 303
  • вятърничава
И аз изгледах To the wonder. Tuon и bb6 са го описали чудесно, няма какво повече да добавя, освен, че ми останаха очите в главния герой (актьор). Може да го видите в петъчния пост на bb6, ето и от мен:
Скрит текст:
Много е хубав, може ли да върнем анкетата за красиви китайски актьори, моля? Вече имам фаворит Stuck Out Tongue Winking Eye Баскетболист, занимава се с езда, стрелба с лък, свири на китара, пее.

И аз гледам Love between Lines , не знам какво ми става, вече втори китайски сериал за 2 седмици. Сигурно е следствие от вирусите Joy или от факта, че се оказаха по-интересни от корейските, които гледам в момента. Виртуалната игра ми е досадна и я попревъртам, но актьорите са приятни, съответно и героите, романсът е бавен и сладък, но не прекалено, работната среда е позитивна, харесвам архитекти и дизайнери. И така го изгледах половината, чакам драмите да започнат.

Till the End of the Moon - този няма да го гледам, заклевам се 🤞

# 304
Не ми изглежда чак такава разликата, дори не бих се сетила, поне по снимки.  Харесвам актрисата от няколко любими сериала, актьорът поне не си спомням да съм гледала.

Аз изразих моето усещане и то само на база на видяното във филма.
И малко неделна клюкина:
Скрит текст:
Louis Vuitton will present the Men's Fall-Winter 2026 Collection by Pharrell Williams in Paris on Tuesday, January 20th at 8pm CET.🇲🇫
With Yoo
Ех, Роца, как ти завиждам, че си там на място!

По-рошав Gong Yoo на аерогарата едва ли ще видим:

# 305
  • вятърничава
Аз изразих моето усещане
И аз така Hug

# 306
  • пак на Рив Гош
Вики, не ми завиждай за седмицата на модата и твоя Ю - аз съм в третия картофен пояс, та имам същите шансове да го видя като теб 😀.

Till the End of the Moon - този няма да го гледам, заклевам се 🤞
И аз така 😂. Пазех си го в списъка за гледане от 2 години насам, защото много харесвам Бай Лу и Лу Юнси, ама ако накрая оцелява една котка сред литри изплюта кръв, няма да е моето 😂

bb6, ще те зарибим с китайските сериали, както е тръгнало 😁. Love Between Lines и мен много ме радва, даже и играта я харесвам. За Главния пристрстията са ми ясни, а Тя не е китайската гугутка, което ме падва още повече. Даже и Гадняра ми е симпатичен.

Не знам някой дали следи Love Me. В тазседмичните епизоди такъв мармалад ни забъркаха, че вече силно се притеснявам как ще разрешат всичко в последните два епизода другата седмица. Даже може и нищо да не разрешат по благоприятен начин (все пак това е корейски римейк на шведски сериал и трябва да имаме предвид суровата скандинавска душевност и т.н. и т.н.) и в такъв случай еднорозите тихо ще ридаят в ъгъла.

Тези дни фийдът ми в социалните мрежи се напълни с предстоящата серия концерти на BTS и насоки как да увеличим шансовете си да успеем да купим билети за датите на Стад дьо Франс. Алгоритмите май още не са хванали, че от К-поп разбирам съвсем малко повече, отколкото от ядрена физика 😂.
За сметка на това ми попадна тази статия за безумно увеличените цени на хотелите в Бусан около датите на концерта им и даже градската управа е трябвало да вземе мерки: https://www.allkpop.com/article/2026/01/1-night-at-900-busan-cra … ad-of-bts-concert
Но то навсякъде е така, покрай събития със значим интерес... В Бусан поне се опитват да озаптят ситуациаята. В Париж покрай Олимпиадата никой даже и не регулираше цените на хотелите (и тогава пак имаше подобни цени).

# 307
  • София
Grinning Усещам, че ще продължавам само аз да си харесвам любовната история в Till The End Of The Moon.

Като излязоха датите за BTS веднага проверих дали не съвпадат с някое мое пътуване някъде, нищо, че за всички съм запазила билети. Но и аз ще ходя на концерт догодина и щом обявиха датите, цените на нощувките станаха космически, махнаха безплатното анулиране (за нещо след 10 месеца...), че и взеха, че свършиха удобните хотели в града за 2 дена. Добре че и там успях да се доредя и да си запазя.

Добре че и седмицата на модата в Милано е след ОИ, че и там 100% цените ще са като в Париж.

# 308
JoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking EyeВие може и да сте минали метъра с BTS, но аз ще се набутам  направо в центъра на торнадото и ще се опитам да си купя билети за техните концерти, пак.

# 309
ElzaFB, не си единствена! На мен само края не ми хареса на TTEOTM. Любовната история е много красива, а самата продукция е пир за окото. Яд ме е, защото с едни различни последни 10 минути на сериала можеха да ни дадат хепи енд.
PS. Все още не съм разгадала на кое казвате китайски финал... Някой ще помогне ли?

# 310
PS. Все още не съм разгадала на кое казвате китайски финал... Някой ще помогне ли?
Когато краят е трагичен, умира  главния герой, ггя или и двамата. Т.с. няма хепи енд.

# 311
...................
И всички умрели щастливо.... Joy.

# 312
  • гр. София
Китайски финал е сигурно нещо като корейския - и всички умряли щастливо Joy
Чудесен 6 епизод на "To me beloved thief ".
Скрит текст:
Добре се справи принца в тялото на главната със семейството. На мен са ми сладки главните, как се гледат. Сега се върнаха в телата си. 
Скрит текст:

# 313
  • София
Queen L, китайски финал е (слагам в скрит текст, защото и Tuon го гледа):

Скрит текст:
да не бяха дали продължението на TTEOTM, от което остана надеждата, че душата на Той е жива и може да се върне. Ако бяха спрели само до момента, в който той се жертва, в който знаеше, че ще се жертва, а тя разбра съвсем в края, че няма шанс те да са заедно ако иска да спаси света.

# 314
Привет, току що започнах,,Как се превежда любовта ,,. Харесвам актьорите, надявам се да не е някоя разтеглена боза, но след тежката английска поредица  ,,Кухата корона,, нямам против нещо леко. Само ако може без амнезии,  измислени страдания и рибешки целувки. Ако липсват спъването и спасяването съответно, както и чадър над нея в проливен дъжд, ще си скъсам ризата  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт