Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 194
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Резервирал е почивка за след няколко дни и по Коледа ти казва, че не те ще, да ти скапе празника и нервичките?
Може и хич да няма намерение да се разделя с теб, ама не защото много те обича, а защото си перфектната жертва Слаш изтривалка. Прочети постовете на Мила отново.
И вземи го изненадай. Почни да се заглеждаш и виж какъв неудачник само си взела.

# 166
  • София
Може да иска да заведе друга.

# 167
Мъжете са ловци.
Те се радват да тичат след сърнички и да ги ловят, а не да стрелят по легнали на пътя им бели птици.
Просто така е устроена природата.
Ясно е, че не те кефят отговорите, но всички са в една посока.
А, баш! Станеш ли плячка без време, спукана ти е работата.

# 168
Според мен на младежа слабо му пука за нея – тя дали се заглежда по някого, дали страда или има очаквания.
Тя се е вкопчила в него и той го знае прекрасно. Прави я буквално на маймуна.
Няма лошо човек понякога да стига дъно, така се оттласква нагоре. Но тук сякаш дълбаем и под дъното.

# 169
Резервирал е почивка за след няколко дни и по Коледа ти казва, че не те ще, да ти скапе празника и нервичките?
Може и хич да няма намерение да се разделя с теб, ама не защото много те обича, а защото си перфектната жертва Слаш изтривалка. Прочети постовете на Мила отново.
И вземи го изненадай. Почни да се заглеждаш и виж какъв неудачник само си взела.
Почивката е със самолетни билети с имена и са доста скъпи принципно. Той си знае какво му е в главата.

Мъжете са ловци.
Те се радват да тичат след сърнички и да ги ловят, а не да стрелят по легнали на пътя им бели птици.
Просто така е устроена природата.
Ясно е, че не те кефят отговорите, но всички са в една посока.
А, баш! Станеш ли плячка без време, спукана ти е работата.

Ей в това много съм сбъркала.
Но да единодушни сте и сте много яки!
Потвърдихте мнението, че трябва да бягам, а ако не бягам и остана трябва да бягам по друг начин. И да обърна внимание на мен преди него.

# 170
Или както се казва: дъното имало мазе 🤣
Според мен на младежа слабо му пука за нея – тя дали се заглежда по някого, дали страда или има очаквания.
Няма лошо човек понякога да стига дъно, така се оттласква нагоре. Но тук сякаш дълбаем и под дъното.

# 171
Или както се казва: дъното имало мазе 🤣

И под мазето има също още.
Сълзи, драми и разбито сърце.
След всичко прочетено се чудя за какво ми е този човек изобщо, че така съм се хванала за него и съм си наредила живота по него.
Най-умното решение е да си намеря занимания и да излизам повече дори сама пред това да го чакам

# 172
А защо не говориш с него?
Слагаш всичко на масата и гледаш какво ще стане.
Така хем си във филм, хем в неизвестност.

# 173
А защо не говориш с него?
Слагаш всичко на масата и гледаш какво ще стане.
Така хем си във филм, хем в неизвестност.
Говорено е 20 пъти поне - на чат казва едно, очи в очи друго. Къде е истината никой не знае

# 174
На чат е лесно да излъже, явно очи в очи не му стиска да те лъже и си казва истината.

# 175
Тя е говорила.
Той ѝ е казал, че не я харесва. Не я обича вече.
Но тя се е фикснала за него и не пуска.
Страх от изоставяне, страх от промяна, страх от неизвестното, страх от провал, страх от новото.
Затова и не общува с други хора – жени, мъже, не прави нищо.
Изходът – сама трябва да преодолее желанието си за саморазруха и да поиска промяна. Запознанства и общуване с различни хора – особено мъже. И не се знае – зайчето може да изскочи отвсякъде.

# 176
Тя е говорила.
Той ѝ е казал, че не я харесва. Не я обича вече.
Но тя се е фикснала за него и не пуска.
Страх от изоставяне, страх от промяна, страх от неизвестното, страх от провал, страх от новото.
Затова и не общува с други хора – жени, мъже, не прави нищо.
Изходът – сама трябва да преодолее желанието си за саморазруха и да поиска промяна. Запознанства и общуване с различни хора – особено мъже. И не се знае – зайчето може да изскочи отвсякъде.

Това е новото 200 като проблем иначе е имало и други - различни интереси сме имали, разминавали сме били, нямали сме едно и също виждане за живота общо взето кутия с бонбони изненада. Обещавам си, че повече ще излизам, ако не намеря с кой ще пусна пост във форума за кафе с непознат

На чат е лесно да излъже, явно очи в очи не му стиска да те лъже и си казва истината.

На живо е друго по-меко и настроено за комуникация и търсене на решение на проблемите.

# 177
А самолетните билети да не би да са за гостуване при маминка?

# 178
А самолетните билети да не би да са за гостуване при маминка?

Не, топла дестинация само за нас.

# 179
Скрит текст:
Скъпа, трябва ти мъж, който да се грижи за теб. Като казваш, че не търсиш мъж с пари, а сама си ги изкарваш, привличаш само неудачници. Трябва някак да си промениш мисленето. Да имаш повече приятелки, да видиш как живеят хората, да излезеш от тая самота, в която си се вкарала, без нужда.  Може би е лесно да се напише и трудно да се направи. Все трябва да имаш някакви приятели, от училището, от университета. Не вярвам младите хора, без деца, да живеят толкова изолирано. Ти си като облъчена, в главата ти е само този. Абе има и други, вярвай ми.

Приятелки за чат много, за кафе липсват. Тъжно но факт. Всеки си живее живота и няма време за друго.
Иначе мъже има сигурна съм, че първия на който дам шанс и допусна до мен ще е следващия - на мен лично малко ми трябва да се влюбя, но не се заглеждам да не се изкуша.
Aми, стани обратното- бъди меркантилна кучка, която мрънка, глези се, очаква, оглежда си червения маникюр отдалеч, прелиства магазини с пръстени и екскурзии, сложи си руси екстеншъни, вместо да му тиктакаш с часовника. Наистина, не знам дали е реалистично млад мъж да копнее да се закопае в семейство с някоя кака, при положение че не се е отскубнал от родното си. Да се грижиш за болни роднини е доста затормозяващо. И понеже не може да се освободи от тях, те разкарва теб, поне малко да му падне товара. Още повече, че не бърза за никъде.
Разкарай го ти първа. Тъкмо ще го е яд за парите за екскурзията.

Някак си не ми идва отвътре да съм меркантилна и да искам да ме валидират. Търся нещо, което не съществува вече.

"Търся нещо, което не съществува вече." - е нали си го харесала заради как гледа на живота, или аз нещо бъркам?
Нищо лично, но наистина ли знаеш какво искаш или искаш нещо от сорта на хем вълкът сит, хем агнето цяло?
Или това, което искаш сега е различно от преди 10 години, или дали това, което искаш сега няма да е актуално след 10 години?

Общи условия

Активация на акаунт