Пубертетът при момчетата - тема 19

• 5 187
  • 163
  •   2
Отговори
# 150
  • shumen
Проблема при моя е,че и течни не пие.Давам го,преглъща го,догажда му се и го повръща.
Cydonia,и моя е суетен и се оправя бавно и понякога направо откачам.
Моя не стига,че още прокашля ами и излезе днес на снега и паднал.Подпрял се на ръката и сега ми реве и мрънка,че китката го боли.Че и не ми каза веднага калпазанина какви ги е сътворил,че да отидем на спешен.

# 151
  • София
Пърхутът оправихме с Низорал след няколко други дрогерийни и "профи" шампоани. Беше много зле положението, сега е почти напълно ок.

Хапчета пие, научи се преди няколко години. Хапчето се слага под езика, не отгоре, и се пие наведнъж голяма глътка вода, която го отнася в гърлото.

# 152
Темата шапка ме накара да се запиша в темата, чета я от известно време. На 13 год, от години със залепена шапка. Стане ли октомври се слага шапката и се забравя да се махне дори в час. Постоянно има бележки или пише правилата на училището по няколко пъти заради шапка..единствен в класа е, който носи шапка, която често е повод за закачки. Вземат му я, хвърлят я по земята, но той не се впечатлява и си ги сменя няколко.

Имам колега Германец, който ходи със зимна шапка почти през цялата година. Вътре в офиса. Супер готин човек. Бъзикаме го за шапката, но той го приема много добре и не я маха, така че понякога е въпрос на индивидуалност.
Най-вероятно е това при моето дете..познавам и аз жена която е постоянно с шапка.

# 153
"Ние" си обръснахме първата брада Grinning, съответно показвах трика с парчето тоалетна хартия на порязаната устна.
Шапки твърдо не, от прическата на лама за щастие се отказа сам. Иска аз да го подстригвам! Аман!
И не ще да покаже гаджето дори на снимка.
Кефи се като съм хоум офис, че сутринта има палачинки или други благини, но през уикенда ако не ходи при баба си направо приритва да се изметем на село и да остане сам. По една нощ го оставям сам, но повече не Sunglasses, не му се полага чак толкова радост.

# 154
"Ние" си обръснахме първата брада Grinning, съответно показвах трика с парчето тоалетна хартия на порязаната устна.
Шапки твърдо не, от прическата на лама за щастие се отказа сам. Иска аз да го подстригвам! Аман!
И не ще да покаже гаджето дори на снимка.
Кефи се като съм хоум офис, че сутринта има палачинки или други благини, но през уикенда ако не ходи при баба си направо приритва да се изметем на село и да остане сам. По една нощ го оставям сам, но повече не Sunglasses, не му се полага чак толкова радост.
На колко години е?

# 155
Като гледам стари снимки още 2023 става популярна "ламата" в ТикТок и всички пощуряват по нея... 2024 и 2025 са дребни модификации!

2023
...

2024
...

2025
...

2026
...

PS Шапки носи само като ходи на риба, на училище не, което не ми е дерт, но фактът, че отказва да  носи хелмет, когато е на колело или скутер за да не си смачка косата ме докарва до бяс! Иначе местните към които спада и той ходят по суитчъри и къси гащи до 4-5С.

Лекарства пие, но той си ги пие от бебе без проблеми. Помня колко се смеехме, защото беше на 2-3 год и като го заболи нещо се качваше въху хладилника и ми донасяше лекарство да му дам.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:53 от Agent Provocateur

# 156
16 и половина. Сестра му живее на 200 метра от вкъщи и я пращам да го нагледа. Но той е осъзнат и спокоен, разумен засега тийн.
Самата аз отидох на 13 години да уча в друг град и гледам да давам свобода на децата си, да възпитам чувства на отговорност и реципрочност между привилегии и задължения. като се приберем очаквам да е почистил, пуснал миялна, пералня, прахосмукачката  и сушилна, да е изхвърлил боклука и дори напазарувал. В тези отношения съм цербер - щом иска свобода, трябва да покаже, че е готов за нея. Ако кани гадже, в което се съмнявам, спокойно може да го покани и през седмицата, когато се прибирам чак вечерта и изобщо няма да разбера...Но все пак си дудна за презервативи и така нататък.

# 157
  • Berlin
O, да, да. Тази прическа не е нова, при нас беше като на първата снимка. Обаче на права коса това хич не изглежда добре при бретона, особено на по-къса и по-рядка коса. Големият беше така и много ме дразнеше , но мина от нея на 1ви номер лятото (много му отиваше), но сега пак си е с нещо подобно. Малкият е с чуплива коса и много добре си докарва прическата. Поне намериха един съученик на големия, при когото ходят на фризьор, много добре ги подстригва и само 5 евро, срещу иначе 18 за детско/момчешко подстригване във салон.
Точно днес минахме през спешното и питаха малкия на колко е години, че не можел да гълта хапчета.🫢

# 158
В София - първа цена 90 лв. Е отидохме при ученик на този с 90-те лева и му взе 30... ами нямаше два еднакви косъма

# 159
  • Berlin
Този съученик добре се справя с машинката. Simple Smile Даже си бил купил някакви по-специални приставки и ножици и не знам си какво, моите и двамата са му редовни клиенти вече. По-добре, отколкото малкият да се мъчи сам в банята. Последно си направи едно голямо плешиво петно доста над врата и по спешност ходиха при съученика за поправка.😂 Сега ми е смешно, но ми писна да се оправят по 100часа пред огледалото.

# 160
  • shumen
Моя не иска аз да го подстригвам и ходи на фризьор.За прическата се плаща 20 лева.
ABC,и моя се оправя с часове пред огледалото.Тръгна ли с него нанякъде направо откачам.
Моя е на 13,но ни хапчета,ни сиропи.Разболее ли се косата ми се изправя.
Ние днес пак бяхме при педи.Много го боли ръката след снощното падане.Даде направление за рентген,но вече утре,че беше късно и не работеха.Помолих я и да го чуе пак,че много лошо кашля и продължаваме с АБ 10 дни.

# 161
Този съученик добре се справя с машинката. Simple Smile Даже си бил купил някакви по-специални приставки и ножици и не знам си какво, моите и двамата са му редовни клиенти вече. По-добре, отколкото малкият да се мъчи сам в банята. Последно си направи едно голямо плешиво петно доста над врата и по спешност ходиха при съученика за поправка.😂 Сега ми е смешно, но ми писна да се оправят по 100часа пред огледалото.
Браво на съученика.

# 162
И синът ходи да се подстригва при приятел за 5€. След като му взеха 28€ в един салон и не остана доволен, се съгласява дори баща му са го подстригва. Мъжът ми се научи по време на ковид и от тогава ни подстригва всички вкъщи, себе си също.

# 163
Моят син също има съученик, който иска да става фризьор и идва в къщи да го подстригва. Не му взима пари, а се справя много добре. Аз нямам против, важното е тийнът да се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт