Пубертетът при момчетата - тема 19

• 5 189
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Skiorche пудра, това е единственият начин! Моят утре става на 16, прическата е тип лама, с много мека коса е, но с пудрата е екстра. Няма да ви казвам, че преди коледа поръчахме от америка някаква ултра модерна за 45 лв.. Дойде пудра в спрей, е те такова тук наистина не съм виждала.  Иначе той е супер скрънзав, не робува на марки, не се носи с масата, обаче за косата...
И той не носи шапки по тоя повод!

# 121
  • София
И моят син е на прическа "неподстригвана овчица". Явно това е модерно, особено при къдравите и с чупливите коси.

# 122
  • shumen
С пудра става най-бързо и лесно.Моя и той използва пудра от скоро.Шапка не слага,за да не се развали прическата.
И пак да питам има ли други като него,които пият АБ и всякакви лекарства със зор и трикове как да го накарам да ги пие,че да не стига до инжекции?

# 123
Темата шапка ме накара да се запиша в темата, чета я от известно време. На 13 год, от години със залепена шапка. Стане ли октомври се слага шапката и се забравя да се махне дори в час. Постоянно има бележки или пише правилата на училището по няколко пъти заради шапка..единствен в класа е, който носи шапка, която често е повод за закачки. Вземат му я, хвърлят я по земята, но той не се впечатлява и си ги сменя няколко.

# 124
Шапка отказва сигурно от 2 години да носи. Склонен е да сложи качулката на суитчера или якето.

# 125
  • Berlin
Моите си взеха от ДМ някакъв спрей със солена вода, точно за стилизиране на косата и е по-добре според мен от кремове, гелове и т.н.

# 126
Темата шапка ме накара да се запиша в темата, чета я от известно време. На 13 год, от години със залепена шапка. Стане ли октомври се слага шапката и се забравя да се махне дори в час. Постоянно има бележки или пише правилата на училището по няколко пъти заради шапка..единствен в класа е, който носи шапка, която често е повод за закачки. Вземат му я, хвърлят я по земята, но той не се впечатлява и си ги сменя няколко.

Имам колега Германец, който ходи със зимна шапка почти през цялата година. Вътре в офиса. Супер готин човек. Бъзикаме го за шапката, но той го приема много добре и не я маха, така че понякога е въпрос на индивидуалност.
Иначе и моят е лама без шапка, но засега с качулка поне. И не се къпе сутрин, а вечер.
За естествен вид има и моделиращи пасти, матови. Не си личи, че се ползва продукт.

# 127
Не ме карайте да му изтипосам колко продукта за коса има. Всеки уважаващ себе си салон може да му завиди... да суетен е.
А един спрей с морска вода какъв пархут му докара, нямам думи. А докато открием от какво е. Беше ме подлудил.

# 128
  • shumen
Моя се къпе вечер.Днес беше навън и пак само с качулка и то два броя.Беше вдигнал на якето и на худито.Шал поне слага.
И пак да питам има ли такива като него,които пият АБ и всякакви лекарства със зор и как да го накарам да ги пие,че да не се стига до инжекции?

# 129
Не ме карайте да му изтипосам колко продукта за коса има. Всеки уважаващ себе си салон може да му завиди... да суетен е.
А един спрей с морска вода какъв пархут му докара, нямам думи. А докато открием от какво е. Беше ме подлудил.

Титина, как изчистихте пърхота? Аз съм се видяла в чудо. От бебе докъм миналата година синът ми си миеше косата с Биодерма. От миналата година обаче, наред с пъпките и мазната коса, този шампоан започна да му предизвиква пърхот. Пробвахме друг на Биодерма (течен, щадящ, не знам си к’во си), пак пърхут, един на Дюкре пак пърхут (невинаги, ама през 3-4 ползвания). Сега ще пробва един на Клоран.

И изобщо какви шампоани използват синовете ви? А може и дъщерите. Аз не мога да съм полезна, защото имам нещо като себорея и ползвам много специализирани шампоани. Вече почти 20 години.

Мерси предварително за отговора.

# 130
Моят се купе сутрин и вечер. разбира се излиза изкъпан.
За косата има вакса, гел и сега поиска пудра.Има претенции за балсами и шампоани.Ходи 2 пъти месечно на фризьор.
Лекарства пие, но да не са големи хапчета, ако мога търся разтворими, сироп или гумени мечета( витамини).Не може да преглъща таблетки.Понякога ги счуквам и ги изпива/изяжда с нещо.

# 131
  • София
Моят синковец, скоро излязъл от възрастта тийн,  никак не е суетен (можеше поне малко) и затова не ми даде съвет за стилизант, та се наложи да питам тук. Даже ми се изсмя на въпроса. Ходи класически подстриган  и за да му се подреди добре косата я мокри/мие ежедневно.
Преди малко бяхме със семейни приятели със син 9-ти клас. И той “лама”, ама страшна. Но ми направи впечатление, че и по веждите нещо е пипал. Не бяха като предишния път:). И се чудя арабските барбършопове ли наложиха тази мода? Нямам спомен навремето тийновете да полагаха таква грижа за веждите..

# 132
  • shumen
Моя ползва шампоан на Ейвън и Old spice.За сега проблеми с пърхут няма.
DX3,пробвал съм и в кисело мляко да ги дам и пак ги усеща и повръща.Разболее ли се косата ми се изправя.Сиропи също не харесва и мрази да пие.Сега се наложи да пие АБ и мъката е голяма.

# 133
  • пустинята Гоби
Скубането на вежди сред мъжете няма общо с арабските бръснарници, доста преди това се практикува в България. Но далеч не е масово, та да се говори за мода. Също като бръсненето на краката и махането на космите под мишниците.

# 134
Арабските бръснари оформят и вежди- най-малкото ги подстригват.Моят син беше неприятно изненадан скоро, бяха го направили без да го питат.

Общи условия

Активация на акаунт