🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
От Габи от Румъния:
"Добър вечер на всички! Целувки!
Нямаме много новини, само това, което откриваме в социалните мрежи.

1. Изглежда, че следващият епизод на Eşref Ruya ще се излъчи на 14 януари, въпреки че първоначално беше за 7-ми.

Това не е официална новина, но все повече подобни слухове се появяват относно 14-ти.

2. Cagatay е на почивка (известно е и от феновете) и този път е избрал България (той също има българско гражданство, планира да стартира поредица от бизнеси там).

Чатай Улусой, Енгин Айканат (мениджър), Итър Есен (приятелката на Енгин - тя игра в „Гадар“)), Мустафа Мерт Коч (приятелят на Чaатай), Аслъхан Малбора (приятелката), Хамит Айдън, Айсун и Иляс Гюнгор са заедно на почивка в България, в град Банско.

В Instagram историята на Аслъхан се появиха и снимки, показващи как кара ски.
Освен това, Чаатай се вижда в историята, споделена от Хамит, и както може да се разбере от публикацията на Айсун Гюнгор, всички са в една и съща вила.
Те карат ски в България в голяма група. Пожелавам им приятна и заслужена почивка!"

Сложила е и тези снимки, като на едната е оградена мъжка фигура, за която смятат, че е Чаатай.

Гледах клипчето, но походката не ми прилича на тази на Чачо.
Ще го гледам пак. Wink
Ето, вижте го и вие

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 23:51 от NeZ_9

# 106
Гледах и аз няколко пъти този мъж, но не ми прилича на него.
Сега видях кадрите с хотела. Не знам за ММК, но приятелят на Аслъхан е с тях. Другата двойка може и да е тази. Ама ММК нещо ми се губи. Е, той преди няколко дни постна кадри с дървета и малко сняг. Ама те и в Турция си имат сняг по планините.

Не прилича на вила. Малък хотел може, но не е вила. Макар че има май и вили. Но от кадрите се вижда заграждение за тераска на първия етаж.

# 107
Прекрасни дами, За много години!!! Kiss
Да се радваме на мирна, здрава и приключенска година на огнения кон!
Нези, значи това е годината на Чаатай! Да е здрав и все така магнетичен!
https://www.youtube.com/shorts/Dlw9bghkEE0
И да си купи хотел в Банско, да се съберем там на купон и той изненадващо
да се появи Heart Exl Relaxed

# 108
Хотела от сторито е Регнум, били сме там със семейството.
Пише , че е 5 звезди , но не е нищо особено, та не ми се връзва звезди като тях да се набутат там.Имат и апарт зона , за вили не знам.
Аз не му познавам чак толкова походката, но ако е бил той .. ех , поне сме стъпвали по една и съща земя.😅

# 109
Добро утро, момичета! Coffee
Marbella, ето ти още подсказки.
Гледай за тези двамата

Знаеш кой е и хотела.
Аз на твое място, паля колата и тръгвам към Банско! Kissing Heart

В резултат на гласовете на членовете на Соципол, Керем Бюрсин беше обявен за Играч на годината на Соципол за 2025 г.

Чаатай остана след обичайните двама. Grinning

Слагам ви и тортичка, да се почерпите- днес сина ми е рожденик. Наборче на Чачо е. Wink

Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 09:27 от NeZ_9

# 110
Здравейте,

Marbella, благодаря за името на хотела. Така историята изглежда доста по-правдоподобна. Не че не вярвам. Ама да не каже някой, че е само в моята глава.
Гледах пак този отдалечаващ се мъж. Може и да е той. Ама ми изглежда твърде слаб. Дори и сега, нашия човек си има оформен трапецовиден гръб.
Ей го къде е Банско. Ама никой няма да ме вземе на сериозно в нас.
А и си признавам, че това е част от личния му живот и не бих го притеснявала там.
А колкото до лукса, той е много относително нещо. Да, това със сигурност не е като луксозната вила, в която си изкара онова лято. Но това е зимна почивка. Краката ти са мокри, грейката е мокра, ръкавиците са мокри. Като знам моите като се върнат от пистата как всичко превръщаме в кочина, мокри локви, навсякъде висят грейки, якета, ръкавици, каски се въргалят. И вечния спор с детето да свали това термо бельо и да влиза в банята. Хич не ми трябва лукс. Само да е чисто.
А и как се намира почивка за толкова много хора едновременно? Познавам хора, които от лятото запазват и хубавите места са поизчерпани. Не, че ви интересува, но лятната почивка вече я запазихме, а нямаше много свободни опции.

Нези, тази снимка я видях и при индийката. Откъде изскочи това зайче? Ново ли е?

# 111
Добро утро, момичета!☕
Тъкмо носих нашите гълъбчета.

И аз гледах походката, не ми се връзва да е походката на  Чаатай, но пък има нещо друго човека е на почивка и може умишлено да променя походката си или е въпрос на настроение - Актьор е! И то Класен! Знаем, че той може всичко.
Marbella аз бих ти казала същото, ако имаш възможност да идеш до там, направи го. Да видиш любимия си актьор - емоцията е невероятна и незабравима.
Още по-вече голяма компания са, и че има дами в компанията нещата ще станат по-лесно, жените са по-контактни. Между другото Чаатай е много френдли.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 10:57 от eliet

# 112
Връщам се да потвърдя за Енгин и приятелка. И те са там. Поне на нова година са били.

# 113
За лукс... Чаатай не се впечетлявала от такива неща, според мен, мое мнение.  (съдя по себе си)
Аз като буквам почивка гледам да има изглед да ми се пълни душичката.
В България къщата ми, излизам на терасата с ☕ планината срещу мен. Даже и не търся компания😉. Темата ъук ми е компанията.
Прекрасен ден от мен!

# 114
Не знам откъде изскочи зайчетo, Гери, но бях сигурна, че няма да остане съвсем инкогнито. Може и още неща да се появят.Wink
За лукса съм съгласна с теб. Hands V
А и локацията близо до планината и съоръженията е важно нещо. Ако и в този случай е така, ясно е защо са го избрали.
Със сигурност са го запазили по- рано и не са знаели, че по това време и при тях ще има сняг.
Даже Айсун го спомена в едно от сторитата- че в Истанбул има повече сняг от тук. Wink
Според мен, Чаатай не кара нищо и приятелят на Аслъхан е там, за да и прави компания по пистите. Между другото карат сноуборд.
И миналата година са карали заедно Wink

Marbella, ако решиш да отидеш, пожелавам ти успех! Дори и само да го видиш отдалеч си заслужава! Hug

# 115
Ако някой се интересува, за днес свободна стая не ми излиза. Ама утре има поне една със закуска за 700лв. Има и една малко по-евтина с 20лв. Извинявам се за левовете. Първо в такава валута ми ги показа. Сега е евро, но цената си е същата.

# 116
Хаха сутринта офертирах мъжа да ме закара , ама сме с две болни деца и едно малко на година и просто е мисия невъзможна.Мнооого ме е яд!Ама дано му хареса , да идва по честичко в България.

# 117
Децата да оздравяват, другото не е толкова важно! Hug
Права си, дано му хареса и да идва по- честичко в България.
Пък и нали вече си има и гражданство. Wink
И комшиите отразяват посещението им

Може и наистина да е решил да пробие на европейския пазар с чайовете.
Пожелавам му го!
И да започне от България.

Стига само по супермаркетите в Турция го е продавал! Joy
Ще си отворя един. Wink

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 12:19 от NeZ_9

# 118
Marbella, бързо оздравяване на децата!
Определено е и с бизнес цел, още като видях новината ми мина през акъла. И това гражданство не е случайно,  той отдавна да си е взел такова.
Аз в Истанбул сокчета не открих, на две места питах, но ще се радвам да ги открия "teakina" сокчетата в България. Ох, рекламата ще е направена на момента, достатъчно е само да кажа:"аз само такива сокчета пия". 😉
Айсун, жената на Илияз си рекламира Calvin Klein придобивките.

# 119
Нези, синът ти да ти е жив и здрав и да му върви във всичко-и в любовта и в работата, особено в неговата китайска година! Horse Racing:
Метален кон се отнася за родените през 1990 г. (и други години, завършващи на 0) и съчетава чертите на знака Кон – амбициозни, независими, трудолюбиви, харизматични с добавените характеристики на елемента Метал, което ги прави още по- новаторски, целеустремени и решителни в постигането на целите си, съчетавайки енергията и страстта на Коня с твърдостта и силата на Метала.

Marbella, Гери, благодаря за инфото за хотела - изглежда като малко царство наистина /regnum от лат. – царство/, но е уютен и е в Банско-признат европейски „ски“-курорт, дори на фона на множеството алпийски курорти.  
А за Чачо съм сигурна, че ще започне някакъв бизнес тук-в България, защото е умен мъж и предполагам знае, че у нас има „плосък“ данък / 10% независимо от печалбата/, което го няма в Западна Европа и Америка. Затова му предлагам хотелския бизнес, той е стабилен, доходоносен и той има опит в него, нали е Ешреф! Joy
Tea Колкото до чая, крайно време е да дойде в България! Tea

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 14:28 от jasnazvet

Общи условия

Активация на акаунт