🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 606
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Втората ръка няма как да е объркаме- дълновидни ръце има Чаатай, пръстите му са много гъвкави.
В броенето и аз съм така😉, то ще да е от виното.

# 91
За много години, момичета!

Пожелавам ви през Новата година
да бъдете здрави, вдъхновени и верни на себе си!
Да не губите способността да се вълнувате, да мечтаете и да намирате радост в малките неща!
Нека ни чакат нови емоции, нови истории и още много споделени мигове заедно, с класа, търпение и усмивка!
Честита Нова година, момичета ! Heart
А, Чачо и пръстче да ни покаже, го разконспирираме! Wink
На него му пожелавам през Новата година  здраве, вътрешен мир и същата онази тиха увереност, с която върви по своя път!
Нека проектите му продължават да го вдъхновяват, любовта да го прави по-силен, а животът да му е  по-лек!
Нека запази свободата да бъде себе си, далеч от шума, но близо до това, което има истинско значение!
А ние, феновете му, ще бъдем тук  с уважение, търпение и благодарност за всяка история, която избира да сподели с нас!

С много голяма вероятност Ча е на Банско.
Ето малко увеличения на снимката на Айсун

Това е лифта Kolarski в Банско

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 13:32 от NeZ_9

# 92

Много точно определение на падодеш му пръст, а то…

# 93
От продукцията
Желанието ни е ясно, още от първия ден на годината.

Винаги рамо до рамо, споделяйки най-красивите моменти с ЕшСан.

# 94
Списък с желания за 2026 г.:
„Uykucu“ излиза извън Турция
„Eşref Tek“ получава справедлив PR и по-добър сценарий
Нов дигитален проект след края на „Eşref Rüya“
Нова фотосесия и интервю

# 95
Много хубав списък, Ели! Hug

Да видим каква ще е годината  на Огнения Кон

Годината на движението, смелите решения и неочакваните промени.
Годината на Коня е една от най-интензивните и трансформиращи години в китайския хороскоп.
Тя не идва за да поддържа статуквото, тя идва за да раздвижи, разтърси, събуди и подтикне хората да вземат решения, които са отлагали. Когато конят препуска, само тези, които се осмеляват да яздят се движат напред.
ОТ КОЯ ДАТА Е ГОДИНАТА НА КОНЯ?
Година на Коня започва на 17 февруари 2026 г(1-вото Новолуние за 2026-та) и завършва на 5 февруари 2027 г. Това ще бъде Година на Огнения Кон, мощна комбинация, която засилва действието, страстта, желанието за свобода и бързите промени. В китайския хороскоп годината не започва на 1 януари, а с Лунната Нова година.

КОИ СА ГОДИНИ НА КОНЯ?
Знакът на коня се повтаря на всеки 12 години. Години на коня са 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 и 2026 г. Ако сте родени през някоя от тези години, вие сте кон в китайския хороскоп. Ако сте родени през януари или началото на февруари, проверете точната дата на Лунната Нова година за дадена календарна година.
Годината на Чаатай е 1990г Wink

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГОДИНАТА НА КОНЯ?
Конят символизира движение и пътуване, внезапни промени, независимост и свобода, смелост за вземане на решения и прекъсване на дълга стагнация. Това е идеална година за смяна на работа, предприемане на нови начинания, преместване, затваряне на цикли и вземане на важни решения в любовта и парите. Изисква обаче и концентрация, тъй като Конят тича бързо.

ХУБАВОТО НА ГОДИНАТА НА КОНЯ
Годината на Коня носи пътища, които се отварят внезапно, неочаквани възможности, повече жизнена енергия и бърз напредък, ако има яснота. Хората, които най-накрая се осмелят да изберат, ще почувстват, че „нещо най-накрая се оправя“.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ГОДИНАТА НА КОНЯ
Годината на Коня също така представя предизвикателства като импулсивност, тревожност от желанието да се направи всичко, конфликти поради гордост, решения, взети без обмисляне, и емоционално изтощение, ако не са поставени граници. Конят оставя страхотен урок: ако не решите, животът решава вместо вас.

ЦВЕТОВЕТЕ НА 2026 Г.
Червено, оранжево, жълто, зелено и лилаво са цветовете, които да обичате през 2026 г.

ЦВЕТОВЕ, КОИТО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ С УМЕРЕНОСТ
Черното, много тъмносиньото и сивото трябва да се използват много рядко.

Как се свързва това с Чаатай Улусой?
Свързването е изключително естествено.
Свободният избор на роли-  Чаатай никога не върви по най-лесния или най-комерсиалния път. Както Огненият Кон, той избира посоката си сам.
Вътрешната сила без показност - няма нужда от шум, за да бъде забелязан. Присъствието му говори вместо него.
Движение и развитие - всяка година той се променя, рискува, търси нови форми, нови образи, нови дълбочини.
Огънят - не външен, а вътрешен. В очите, в тишината, в начина, по който изгражда персонажите си.
Ако 2025 беше година на близост и споделяне, то 2026, Огненият Кон изглежда като година на нов устрем, по-зрял, по-свободен и още по-истински Чаатай.
Огненият Кон не търси аплодисменти – той просто препуска напред.
И точно така виждаме и Чаатай Улусой -
верен на себе си, в движение, със своя вътрешен ритъм.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 17:36 от NeZ_9

# 96
Нези, много ми хареса паралела който си направила на "Огнения кон" с Чаатай.
Изглежда, че 2026 г. ще е победоносна година за Чаатай, конят носи успех, скорост и победа - не само в проекти и бизнес идеи, а и в лични трансформации.
Просто трябва да яхне вълната.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 23:18 от eliet

# 97
Още едно фенско желание
The last time Çağatay posted a photo from a ski trip was 2017.  I want a new photo from the trip this year. Aslıhan - make it happen (and hopefully you come back with a ring). 🙏

Последният път, когато Чаатай публикува снимка от ски пътуване, беше през 2017 г. Искам нова снимка от пътуването тази година. Аслъхан - направи го (и дано се върнеш с пръстен). 🙏

# 98
Звучи страхотно! Прибиране от България (Банско) с годеж пръстен. 🙏
Аслихънче, трябва да размаха ръчичката само 😉
На мен пък едно ми е чудно, няма ли поне един българин да се снима Чачо и компания.  По-скоро го свързвам с това, че ние българите сме интелигентна нация и не нарушаваме личното пространство на хората, особено на VIP туристи.

# 99
Здравейте дами , честита нова година!
Аз по принцип чета от балкона , ама днес се развълнувах.Живея на час и малко от Банско и направо ми се прииска да отскоча та да зърна Чачо.Чак ме е яд , по принцип ходим често и сега точно да изпусна.
Дано не го притесняват , да си почине добре , да се забавлява.
Аз ако го бях видяла нямаше да се снимам с него, щях да се опитам да разменя няколко реплики.Да му кажа , че съм фен , че се възхищавам на труда който полага, на таланта който има, на умението ми да се слива със всяка роля.Предпочитам 2-3 минути да си бъбрим , пък ако се снимам ще е бонус.🥰

# 100
Marbellaa, привет! Hug
Радвам се, че се отби! Гледаш ли Eşref Rüya?
Все пак, ако решиш да скочиш до Банско, оглеждай се за Айсун

И за малкото скиорче

И нищо чудно и Асли и Чачо да са наоколо. Wink
И аз се учудвам, как, ако е тук никой не го е разконспирирал, но и знам как се дегизира! Sweat Smile

# 101
Гледам го да .Скоро го започнах и в момента ми е фаворит!
Не съм голям фен на Демет , но сякаш им се получава химията за сега.Тъкмо започнах втори сезон.
На Чаатай съм гледала голяма част от проектите , обожавам го в Icerde и Terzi.А сега Ешреф му залепна като ръкавица.Гледах някои клипчета зад кадър , даже като се шегуват нещо екипа на моменти трудно се отърсва от ролята.Отдаден е напълно!
Чета си ви редовно , но ще се включвам повече като ви настигна със сериите на Ешреф.🤗

# 102
Колкото и да е маскиран ще го разпозная по движенията и стойката.  За снимка и аз не бих го занивала, аз вече имам снимка, но определено ще завържа приказка с някой. Ей, така без да искам. Случайна среща с някоя от дамите в тоалетната 😉.  Поздрав и усмивка също ще са достатъчни.
Така е, нека са наслаждават и най-вече да си починат. Аз се радвам,  че са избрали българска дестинация. Дано да останат доволни, че пак догодина да дойдат.

# 103
Marbella, тъкмо ще имаш време да наваксаш, сега,  докато са в почивка. Wink
А в Истанбул посрещнаха снежна Нова година и това напомни на някои фенове за този кадър.

# 104
Marbellaa, мисля, че и утре няма да е късно да се пробваш.
А за това, че не го разпознават много ще кажа, че дори аз не съм сигурна, че ще го разпозная ако е с каска, маска, шалове, грейка. А и ние гледаме сериала онлайн. Да не забравяме, че  ораха тук последно са го виждали като Емир. Сега го има по войо с Гаддар, а той не прилича на нито един от двамата в момента. Като сложи шапка и очила малко е вероятно някой да се сети.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 23:37 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт