🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 577
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Странно е защо Чаатай получава награда за стил. Тя трябва да е за негови стилист. Аз извън сцената тази година го видях стилен единствено в Кан и на премиерата, но заслугата е пак на стилистката.

# 76
Добро утро, момичета! Coffee
Годината си отива. Да видим каква беше тя в снимки

Това беше годината, в която Чаатай Улусой беше навсякъде  и по-близо от всякога!
Имаше години, в които го чакахме. Имаше години, в които не чувахме нищо с месеци.
И после дойде тази година, в която Чаата не просто присъстваше, а споделяше, появяваше се, изненадваше и оставяше следа във всеки месец.
За мен годината започна по най- емоционалния начин, с лична среща в Истанбул. Не екран, не снимка, не интервю, а реален миг, в който погледът, усмивката и присъствието му превърнаха една мечта в спомен. За мен това беше повече от среща, беше потвърждение, че връзката между него и публиката е истинска, човешка и дълбока.
После дойде Eşref Rüya, проектът, който ни държеше будни.Проект, който не просто се гледаше, а се преживяваше. Снимките и видеата от снимачната площадка ни дадоха рядък поглед зад кадър- концентрацията, тишината преди сцена, усмивките между дублите. Видяхме Чаатай отдаден, трансформиран и напълно потопен в образа си, видяхме го и като човек, колега и приятел.
А новината за втори сезон превърна вълнението в очакване, доказателство, ч е историята има още какво да каже, а той-  още какво да покаже.
Появата му в Кан беше момент на тиха, но силна гордост. Без излишен шум, без показност, просто Чаатай Улусой- уверен, зрял и на мястото си. Присъствие, което не търсеше внимание, а естествено го привличаше.
Подледва премиерата на Аслъхан и там той ни показа още едно негово лице - различно, красиво и  смело. Огкрехна леко вратата към личния си живот.
А „Uyukucu“ добави нов пласт към кариерата му - доказателство, че той не се страхува да експериментира и да влиза в територии, които изискват риск и дълбочина. Нямам търпение да го видите!
Може би най-неочакваното, но и най-трогателното за нас тази година беше лекото разкриване на личния му свят. Без сензации, без обяснения, само малки жестове, погледи, прегръдка и мълчаливи признания за любов. Точно толкова, колкото да усетим, че е щастлив. И това ни беше напълно достатъчно.
Равносметката:
Това беше година на присъствие, развитие и близост. Година, в която Чаатай беше повече от актьор на екран. Беше човек, творец и вдъхновение.
За нас, като хора, които го обичат, това не беше просто „активна година“. Това беше страхотна година! Година, която ще помним. Година, за която ще казваме: „Тогава го виждахме повече от всякога"!
За себе си, през тази година ще кажа,  че животът ми даде и хубавото, и тежкото и за съжаление заедно...
Но годината ме научи и на благодарност, на прошка и на това да си тръгвам навреме.
Видях как амбиции могот да се сриват, как бързането може да разболява, и как тишината може да ти помогне да чуеш другите.
Когато затвориш една врата, се отварят други- това също видях.
Най-важното е изборът! Той прави човека свободен.
Пожелавам ви здраве, любов и свобода в решенията!
На всички - на тези, които са още тук, и на тези, които бяха тук, но избраха да си тръгнат.
Желая ви весело посрещане на Новата година! Hug

Скрит текст:
Ще пътувам, но ще гледам да се включа пак

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 10:18 от NeZ_9

# 77
Добро утро в последния ден на Декември на 2025!☕
За мен 2025-та беше емоционална, сезерцателна и щастлива година.
Ще запомня годината и месец март със срещата ни с Чаатай. Незабравим момент! Сбъдната мечта, която аз не бих осъществила без помощта на вас момичета Нези, Гери, момичета благодаря ви!(15/03/2025).
Благодаря на всички за всичко което споделяте в темата и което допринасяте - коментари, гифчета, кой с каквото може. Благодаря ви, че ви има момичета- пия си кафето всяка сутрин с вас и ми е приятно!
От 2025-та излизам жена, пораснала и непредсказуема. Бях в битки, за които не знаех дали съм готова, но продължих да се изправям и вървя напред. Възвърнах си толкова изгубени частици, които бях загубила. Някои моменти ме промениха, други ми напомняха, колко силна мога да бъда, дори и да не го осъзнавах в самият момент. Всяко преживяване ми даде повече от това което бях преди.
Знам, че всичко през което преминах ме е довело до тук, благодарна съм.
С увереност  гледам в бъдещето и знам, че 2026г е година на нови предизвикателства и преживявания и, че мечтите се сбъдват само трябва да продължавам да мечтая.
Гледам напред с вяра и амбиция.♥️♥️♥️
Желая на всички новата 2026г да е година на сбъдване, на разцвет и на растеж! Нека да е посрещнем с добри мисли и чиста сърца!
Щастлива да е Новата Година! Не забравяйте да запалите фойерверките на най-красивите емоции на душата си.
А, на моя любимец Чаатай Улусой пожелавам в очите му винаги да танцуват огненни искрици любов, да е усмихнат и все така вдъхновен. И все така да ни радва!♥️

Желая Ви, сладък и усмихнат последен декемврийски ден!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 13:30 от eliet

# 78
Поздрав от Tims&B
Пожелаваме ви Нова година, изпълнена с прекрасни мигове, прекарани с любимите ви хора.

И от продукцията

# 79
Здравейте,

Тази година и за мен остава годината на Чаатай. Видях го на живо, съвсем истински. Радвам се, че успях да се докосна до него, да го чуя как спокойно говори, да усетя аурата му. Може да се повтори. Дай Боже. Нези, Ели, може да се събираме и да го отбелязваме като дата Stuck Out Tongue Winking Eye .

Благодарна съм, че ми се сбъдна тази мечта.
Благодарна съм, че Чаатай се превъплати в ролята на Ешреф и много от вас успяха да го открият.
Благодарна съм, че той поне частично ни допусна до личния си живот. Или поне не ни изгони. Беше малко като през пердето да го видим, но поне не беше пуснал плътните щори.
Благодарна съм и за филма, който още не съм гледала, но нека оставим разни мечти да се сбъдват и в бъдеще.
Просто съм благодарна и за вас.

Внимавайте с алкохола тази вечер.

Че утре и кафето няма да ви оправи главата.

# 80
Мили момичета - Нези, Ели, Гери, Дива, Хриси, Цвети и ... всички вие от тази
дружна компания, благодаря ви, че ме приехте да споделяме емоции!
Весело посрещане на Новата година с пожелание на сме здрави, вдъхновени и готови за
нови срещи с Чаатай - на екрана и на живо! Smile

# 81
Минавам за малко клюки.
Познайте къде ще посрещнат нова година семейството на ресторантьора. Карат ски на Банско.
Дали са сами? Не знам, но имам въображение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
О,Гери, интересна клюка! Оставаме бдителни, значи. Kissing Heart
Чудесна идея се дала за честване на годишнината. Hug
Момичета,
тази година беше специална не само заради Чаатай, а и заради вас. Heart
Защото я изживяхме заедно, с вълнение при всяка новина, с нетърпение преди всяка серия, със споделени емоции, коментари, смях и може би понакога и със сълзи.
Бяхме заедно, когато следяхме всяка снимка от сета, всяко видео, всяка поява.
Заедно се радвахме, обсъждахме, чакахме и се вълнувахме като истинска общност.
И точно това направи годината толкова ценна - чувството, че не си сам в емоцията си.
Благодаря ви за подкрепата, за уважението, за топлината и за това, че превърнахме любовта към Чаатай Улусой в нещо красиво, споделено и истинско!
Нека и през следващата година да сме тук, заедно, с търпение, с класа и с онова тихо вълнение, което само истинските фенове разбират!
Останалите пожелания за Новата година ще ги оставя за утре! Kissing Heart
Весело посрещане на 2026 -та! Champagne
 И още нещо, знаете, че харесвам Младия вълк и анализите, които прави.

Той е описал годината си с тези, анализи и месец март е посветен на Eşref Rüya

„Това са запомнящи се любовни истории, не защото са логични, а защото не са. Тяхната неразбираемост е тяхната сила. Тези невъзможни любови, пълни с противоречия и болка, се превръщат в единствените любови, за които си струва да се живее.“
"Реквием за един мечтател"

Отделил е внимание на Етем Йозъшик

Започнах с поредицата, „Пойраз“, и макар че тя ме разби – сърцето, нервите и ума ми – тя едновременно представи толкова богата, щателно напластена история, че се превърна в дар за безкраен анализ. В писането му има рядка красота: поетичност, родена от хаос, болка, хумор и противоречие; структура, където жанрът се огъва и извива, без никога да се счупи. По-късно през годината имах привилегията да гледам и анализирам Ешреф Рюя и за пореден път си припомних, че в Турция никой не може да вземе такава тема- престъпност и възвишено повествование като Етем и да го превърне в толкова жизнено и въздействащо преживяване. Неговите светове са пълни с цвят, герои, които не са незначителни, ритми и ансамбли, които се усещат по-скоро като екосистеми, отколкото като просто орнаменти. Истинска привилегия е да станеш свидетел на болката на тази стена, както по „Пойраз", така и по „Ешреф Рюя“. Това е личност, която се доверява на жизнерадостността, прегръща я и показва, че удоволствието и дълбочината не се изключват взаимно – напротив, те се допълват взаимно.
Писах му и го попитах дали все още гледа Eşref Rüya. Отговори ми, че е изостанал/а, но ще навакса по време на празниците.
Писа ми и, че Чаатай Улусой е страхотен като Ешреф.
Дано ни зарадва с нов текст през новата година!

# 83
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на новата година, нека през нея имаме най-вече много здраве, много поводи за коментиране на любимеца ни, на Нези и Цвети да им се налага по-често да правят нови теми 😅, много щастливи мигове и топлина. ❤

# 84
Гери, бързо кажи къде е Асли?

На Банско ми прилича Wink

# 85
Нямам идея къде е. Знам само кой я снима.
Аз от другите снимки видях името на лифта. Тук вече нищо не виждам. Само чадъри на кока кола

# 86
  • Ямбол
Здравейте мили момичета ! Малко съм изостанала с четенето,ама утре ще си наваксам дори не съм изгледала още новия епизод. Докато другите почиваха аз работих,та не ми остана много време.Сега ще почивам, та ще наваксам с новините.Благодаря за новата тема нека я изпишем с кеф и все така разпалено. ❤️
Пожелавам ви весело посрещане на новата година.Бъдете много здрави и щастливи. Нека новата година бъде благодатна и ни донесе само хубави неща. 🥂🥰
За мен 2025 г беше хем хубава,хем лоша.Научих се да ценя и най-малките моменти в живота прекарани с любимите хора. Научих се да бъда силна и да вярвам,че винаги мога да се справя с изпитанията на който ме подлага  живота.Благодаря ви момичета,че имам удоволствието с
да си пиша с вас въпреки,че не ви познавам,но много искам. Правите живота още по-хубав и цветен ❤️
А на Чачо пожелавам да е все така успешен и все такъв прекрасен.Нека да продължава да грее с неговата магия на екрана и в живота. 🥰❤️ Утре ще се  включа повече ....

# 87
Честита Нова Година, момичета!

Нека тази година сбъдне най-съкровените ви желания. Обичайте се, радвайте се на живота, бъдете здрави!

Не знам кои са приятелите, но са общо 6 възрастни.

А тази заря е от мен.

# 88
Честита Нова 2026 година, момичета! ❄️🎄
Нека бъде годината на здраве, радости и сбъднати мечти!
Първия ден на годината -  тих, спокоен и обещаващ.
Така като гледам снимките Гери, чашите са седем, втората ръка бих казала, че е на Чачо, след него на Аслихън. По ръцете взех да гадая рано, рано😄.
Със сигурност са си прекарали страхотно както всички ние.

Весел празничен ден!
Честити да са имениците днес!

# 89
Ели, на нова година не съм добра в броенето. Важното е, че не съм виждала двойно. Втората ръка и аз я разпознах. Аз този палец си го знам, но не е пръстов отпечатък, че да съм категорична.
Виж за това къде е Аслъхан съм сигурна. Преди час се качваше на български лифт към пистите. Дали е само с приятели, дали е в компанията на Айсун, това са само догадки. Аз не мисля, че е съвпадение и съм сигурна къде и с кой е. Пък нека някой ме разубеди.
И така, момичета. Ако някоя от вас е на Банско, оглеждайте се по-внимателно. Там и не на нова година е лудница, но може да имате късмет.

Общи условия

Активация на акаунт