🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Хриси е нашия шпионин тази вечер.
Ето и гифчета.
Гледайте масата,която е точно отстрани, до  сцената.
Втория с черната блузка е Чачо, до него е Аслъхан.

Жената очевидно си е снимала програмата. Но все пак, без да иска е хванала и тяхната маса.

Интересното е, че са с някакви други хора на масата. Сякаш са случайно седнали там.

Както и тук

Ето я и Итир

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 01:45 от NeZ_9

# 136
Дано жената си е изкарала добре, и ние покрай нея тази вечер сме доволни. Smile

# 137
Интересна програма явно е имала.
Имам чувството, че са на различни маси с другите двойки. Айсун седят в средата. Ама може Чаатай да е с някакви братовчеди там. Измислям си.

# 138
Веднага се забелязва Чачо, толкова много сме го гледали в проектите му, че и каквато и да е  снимката, разпознаваем е, поне за мен.
Дали случайно е снимана програмата или  използвайки програмата малко на дясно е мръднала камерата, няма значение.
Да е жива и здрава жената, която е направила снимките!
Важното, че е хванала точно тази маса.

И как гледа само нашичкият 😍.
Явно е нямало свободна маса за цялата компания и са седнали кой къде намери, даже се е получило супер.
Ле-ле, ако наистина са случайни хората на масата, какви щастливци са само. Какво ли си говорят? Вече почнах филми да  си връзвам.
Тъй, тъй хубаво да си прекарат, да се забавляват на max, да останат доволни, че пак да дойдат. Сладури!♥️
Догодина на Пампорово да дойдат.😉
Мен ме трогна факта, че са избрали в България да посрещнат Нова Година. На който и да е идеята, ЕВАЛА!

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 09:47 от eliet

# 139
Добро утро, момичета !
При внимателно гледане на клипчетата на тази жена, се вижда, че в другия край на масата са Енгин и Итир.
Тук се вижда, как Итир отива при Аслъхан и двете стават, може би да танцуват.

Гери, тези в средата не са семейство на Айсун.
Според мен в този час са си тръгнали, все пак са с дете.
А на масата има още хора, които не са от компанията.
И аз ще направя едно предположение- може да са бизнес партньори.
Докато Асли е по пистите

Чачо може да е направил някоя и друга среща и да са отпразнували партньорството заедно.
Според мен е била последната им вечер и днес ще си тръгнат.
Някъде пишеше, че актьорите ще са в почивка до 4.01.
Дано се смилят над нас и на 7.01 да има серия!
Нинче, радвам се, че намина! Hug
Как сте? Здрави ли сте? Успяваш ли да гледаш Ешреф?
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 140
Добро утро!

Ако смятате, че днес си тръгват, което е вероятно, защото стои се освобождават, ще ни трябва и друг план.
Те имам чувство, че са с коли, иначе Айсун се тагва винаги от летището. А и как тази голяма кутия за рекламата на Келвин Клайн се пренася със самолет без да се намачка.
И въпреки това за тези, които ще дебнат на летището часовете на излитане към Истанбул са: 9:35, 11, 16:16, 21:40.
Първите два сме ги изпуснали, а и този в 11 съм сигурна, че не е.

# 141
Честита Нова Година, момичета Simple Smile
Да е здрава, успешна,мирна и благословена!

Чаатай в Банско, Simple Smile сбъдната мечта...
Изключително съм щастлива от този факт Simple Smile
А и Аслиханчеее, ❤️❤️❤️❤️❤️
Все повече ми харесва 😉 всичко , което става

# 142
Grinning
Хаха, Гери, викаш до Банско не стигнахме, но поне до летището. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също мисля, че са с коли.
Няма смисъл от самолет, защото после трябва да се придвижат до Банско.
А и ски, обувки, бордове...
Но, не е  невъзможно, ние сме летяли със собствена екипировка.
Също така си мисля, че Банско е една добра начална точка за бизнеса с чайовете, защото има много заведения, международен курорт е, посещава се и от много турци.
Знаем, че в момента и в Турция се разпространява предимно по заведения и чрез сайта им.
Не знам как е в Турция, но тук не се пробива лесно с нова стока по веригите. Трябва да се свържеш с дистрибутор, който да я вкара евентуално. Та, заведенията в Банско може да са добър старт.Wink

А тук се вижда, че и нашия е станал до масата и танцува.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 15:06 от NeZ_9

# 143
Гери, благодаря за идеята - отивам на летището Heart Eyes, но Angry в 16 ч.
 /изпращам сина, снахата и внучката за Кьолн Grinning/
Нези, и моето предположение е че са с коли, но ще минат през Люлебургас - нали има там
къща Чачо, или не?

# 144
Точно на време ще си там, Ясна. Оглеждай се. Даже малко се развълнувах. Kissing Heart

# 145
Добро утро! ☕
И аз мисля, че са с коли. Направиха нова магистрала за Истанбул и аз минавам всяко лято през нея, пътя е "тава" всички турци карат през там за няколко часа (6 или 7) и са долу. А, и яки коли карат - мерцедеси, BMW- за по €200 000.
Чачо сигурно е с джипара, за планински район, нещо мощничко ще да е.

Не вярвам със самолет да са. Чаатай не обича летищата и репортери да го чакат в Истанбулското летище с разни "въпросчета".
Хубав зимен ден, момичета!
Скрит текст:
Ясна, и аз изпратих тая сутрин моя син и бъдещата снаха 😉

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 13:34 от eliet

# 146
Той ако беше летял вече щеше да е в новините. А и заради миналата година може да им е лош спомен. Пак признавам, че и аз се подведох.
Абе да са живи и здрави е важно.

# 147
Айсун все още качва от хотела

Но, това нищо не означава...

# 148
Да, така е Гери, щеше да се чуе.
Аз мисля, че бизнеса на Чаатай с "Teakina" сокчета ще е успешен.  Хората избягват да пият газирани напитки и кафета, все почесто виждам лятото хората да пият студени чайове, особено младежтта по заведенията. Трябва да попадне на точния човек, както казва Нези дистрибутора е важен.
Пък когато нещо е ново и е внос, пробивно е. Още повече, че соковете  на Чачо са в стъкло.

Много е хубава Айсун. И Итир и тя е хубаво и симпатично момиче.  Изобщо хубавици им са момичета.

# 149
И Görkem e на ски ваканция със сина си. Учи го да кара ски. Но и една готина мацка се е присъединила към тях. Wink

Той явно няма лошия опит на Чачо и си споделя спокойно.
А Чаатай не мога да го съдя. И аз ня негово място не бих споделяла, като знам какво ще последва.
Всякакви "експерти" ще се изказват! Grinning
Виждам, че и Аслъхан възприе тази тактика и нищо чудно, след пороя от злоба, който се изсипва върху нея след всяка снимка, която сподели.
Дори и в далечината, това, което се вижда на тези видеа е, колко добре се чувстват един с друг. Смеят се, забавляват се, танцуват! Излъчват щастие! На пук на всички злобари! Hands Ok Hand

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 15:41 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт