🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ооо, Нези. Това е 100% ПР. Нали и Енгин е с тях. Това е негова работа. Те дори не се прегръщат. Моля ти се. Всичко е внимателно пресметнато.
Тя сигурно е с онова момче, а се прави, че е с Чаатай за пред публиката. Само ползи извлича.

Съжалявам, но не можах да не го напиша.

И понеже е първо мнение на страница ще са допълня, че в мрежата е пълно с такива идиотски коментари. Се в този стил.

# 151
Ееее, Гери,  не можа ли Енгин да му избере някоя по- така, а не световно неизвестната Аслъхан Малбора? Joy

# 152
Не може, Нези. Защото световно известната ще си поства когато си иска. А тук Енгин ги решава тези неща. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък и тази излиза по-евтино.

И сега малко коментар в нейна защита: не спирай да играеш. Още си толкова млада и красива. Сега ти е времето. Не се загробвай заради Чаатай. Той така прави. Ще съжаляваш.

В този ред на мисли, без да ѝ следя много кариерата, откакто е с него има поне два заснети филма и театрална постановка. Мдаааа. Явно не ѝ се отразява добре и на нея тази връзка.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:10 от gerryto_2

# 153
Казах ти- пълно е с "експерти" Wink

Поздрав за Нова година от Polifilms

# 154
https://m.struma.com/hailaif/v-struma-com-romantichna-vakanciya- … -chagatai_240435/

На местно ниво вече новината се върти , та банскалии , а и не само, ще се втурнат да го издирват.🥰

# 155
Явно още някой е снимал и, то съвсем целенасочено, защото се появи това видео в един руски  фен профил.

Нашия добре се забавлява! Grinning
Асли танцува зад него, а до него има седнала някаква друга жена.
Итир и Айсун също танцуват до Аслъхан.

Ето линк към видеото
https://www.instagram.com/stories/cwasme/3802003014001938589?utm … =ZHBhbTY5eTQ3Nzlw

# 156
Ето ги и снимките на Ямур от  ,,GADDAR"

# 157
Да, определена се забавлява.
Прави ми впечатление, че не му правят проблем за цигарата. Ама то за флекса ли, за цигарата ли да мислят.
Наистина се забавлява, ритмува си.
Дано да му остане добър спомен и пак да идва.

# 158
По-рано щях да пиша, ама се разсеях нещо, добре, че сега Гери ме подсети. Щях да кажа, че ако не друго, в България на Чачо ще му хареса, че на много места разрешават вътре да се пуши. 😅

# 159
Забавляват се! Супер са! Да посрещнеш Нова година сред снежни върхове и звездно небе, приятелска компания и  любимата до теб си е Уау! 👏
Толкова се радвам, че се е отпуснал Чачи, каквото иска това ще прави, това си е негов личен живот.
Ех, не мога да ги разбера тия  хора които виждат само кусури. Те явно търсят такива и затова виждат такива, коментиращите са чужденци.
Аз на видеото виждам щастливи хора които се забавляват и мен ме радва това.

# 160
От монтажиста Ömer, преди 3 часа

Казва ни да се успокоим.
Може пък да има и фраг...

# 161
Аз не мисля, че ще е днес. Мина 12. Може в неделя. Хм. Остава загадката дали ще е за следващата или за по-следващата седмица.

# 162
Честита Нова Година, мили момичета! Simple Smile
Да сте живи и здрави и вие и семействара ви! Нека новата година бъде много здрава, мирна, щастлива и благодатна! Да бъде изпълнена с много приключения, сбъднати мечти и поводи за усмивки! Simple Smile

Много неща сте изписали и само хубави новини! ❤️❤️❤️
Голяма радост е, че Чачо е решил тук да посреща новата година! Simple Smile Дано да идва все по-честно насам Simple Smile

# 163
Добро утро!
Беше вълнуващо посрещане на новата година. Аз поне се забавлявах. Надявам се, че и нашите герои са се забавлявали и ще дойдат пак. Дали са си тръгнали и кога тепърва ще разберем.

Нашия добре се забавлява! Grinning

Не съм сигурна вече къде точно прочетох този коментар, но ми беше забавно. Цитирам по спомен и с превод от турски на английски и после мой на български та може и да не е много коректно. “Кой мъж ходи на такова място с приятелката си?” Смях се защото Илиас и Айсун бяха там с детето си. Flushed

# 164
Добро утро, момичета!
Официално
Според уебсайта Dizilah, Eşref Rüya е най-добрият сериал за 2025 г.
Броят на гласувалите достигна 10 000 души само за една година, което се счита за най-високата избирателна активност през годината !

„Бюшра Девели, звездата на Eşref Rüya се отправя към церемонията по връчването на наградите Joy.“
Бюшра Девели ще бъде сред известните актриси, които ще присъстват на церемонията по връчването на наградите Joy, важно събитие в Саудитска Арабия, на 17 януари.
Източник: Бирсен Алтунташ

Хаха, Гери, много точен коментар! Grinning
Може и вече да са се прибрали и да са минали през Гърция.
Съдейки по това стори на Айсун

И за мен беше истинско удоволствие да видим Чаатай така непринуден, макар и по този начин, отдалеч!
Надявам се, че хората не са му досаждали много и е успял да се наслади на ваканцията и времето с любимото момиче!
И по повод момичето- една новина от Бирсен

Ердем Кавнарджа и Аслихан Малбора се срещат в сериала "Междугалактическа любов"
Започнаха снимките на дигиталния сериал Междугалактическа любов. Сценарий и режисура на Мехмет Закир Екни, с операторска работа на награждавания Совкут Туран, сериалът събира заедно Ердем Кайнарджа и Аслихан Малбора в главните роли. Продуциран от Дуйгу Караджа, сериалът е комедия на абсурда.
Започвайки с идеята за фантастична двойка, която попада в обикновени животи във време, когато става все по-трудно да се правят връзки в съвременния свят, сериалът представя Ердем Кавнарджа като бижутера "Илтер" и  Аслихан Малбора, която се превъплъщава  в 8 различни извънземни персонажа.
СЪБИТИЕТО, КОЕТО ПРОМЕНИ ЖИВОТА НА ИЛТЕР
В тази колоритна поредица, където продължават дискусиите за платформата, на която ще бъде излъчена, събитията вземат неочакван обрат, когато на Илтер, който е затворен човек и не може да намери подходящия човек въпреки класическите опити за запознанства, му е показано междугалактическото устройство за намиране на партньор на най-добрия му приятел Камил. В резултат на това всеки епизод внася в живота му извънземни от различни планети.

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:49 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт