🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 24 878
  • 720
  •   3
Отговори
# 480
Добро утро, момичета!

Забелязахте ли, че в новия фраг Ешреф е с бяла риза. Като Чаатай в Кан

Много ми харесва така.
Вчера гледах епизода и с превод.
Още веднъж се възхитих на играта на Чаатай, за която всички говорят!
Игра с много фин усет, без излишни истерии и преиграване.
Нямаше сълзи, но очите му бяха пълни. Пълни с мисълта, че ако Нисан си тръгне, той остава не просто без любов, а без последната причина да продължи. Това беше страх не толкова от смъртта и, а от живота след нея.
И точно тук Чаатай беше брилянтен, защото показа, че Ешреф не се страхува да умре.
Той се страхува да остане жив сам.
Наистина страхотен епизод, въпреки че привидно се случи само издирването на Нисан, всъщност се случиха много други неща.
Не знам до къде сте го гледали и засега ще се въздържа, но съм готова да коментираме, когато кажете. Даже нямам търпение. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:01 от NeZ_9

# 481
Добро утро!☕
Аз снощи почнах да гледам серията с превод, но сънят ме победи, надявам се тая вечер да си догледам серията.
Нези, коментирай си ако искаш, сигурно повечето от вас са я изгледали серията.  
За играта на Чаатай аз още в сряда вечерта  забелязах - зряла актьорска игра! На  психологическо ниво, много убедително играе. По принцип умее да играе Чаатай драма без излишно няпрягане. Най силното му "оръжие" е погледът му, всички  забелязваме това.

Малкия Ешреф ...

Малките Ешреф/Динчер и Рюя

И един красив Ешреф

Щастлив петъчен ден Ви  желая!

# 482
Ще изчакам, Ели. Не искам да издам нещо и да разваля удоволствието на тези, които още не са го гледали. Wink
Още малко от малкия Ешреф, който за разлика от големия е много активен Wink

Интересно ми е как така Нисан е успяла да забрави всичко? Може би се е подложила на някаква терапия и тогава е махнала и бенката. Имаше един кадър с малката Нисан, на който акцентираха точно на нея.

# 483
Здравейте, момичета! Снощи късно изгледах епизода и ви изчетох набързо.

Сцената в болницата с Ешреф знаех, че сте я коментирали. Тя беше, може би, най-добрата от всички. Ешреф си призна слабостите, призна си чувствата и страховете. Беше много въздействаща. Разбрахме, че няма как да се съпротивляваме на най-естественото желание да обичаме и да бъдем обичани. То просто се случва. И носи със себе си не винаги добри последствия.

Бяхте прави, че Гонджа ще задържи детето. Не вярвах, че ще ни занимават с това.

Сънищата на Нисан ми харесаха как бяха представени. Наблегнаха на бенката, за да успее да се познае. Тя не свърза сякаш цялата картина с насилието, но със сигурност изпита неприятно чувство, когато видя сянката на мъжа. А при вида на трупа вече, когато попита малката Нисан кой го е направил, тя посочи Ешреф и голямата Нисан някак се стресна или го позна(?), или се сети, че е имало такова момче изобщо с живота и. За мен Динчер също е имал интерес към нея, подобно на Ешреф е бил влюбен по детски, но явно това е прерастнало в злоба и желание за мъст. Докато са Ешреф е станала един образ, символ на любовта в най-чиста форма.
Нези, не е нужно да е ходила на терапия, за да забрави. Случва се при голям стрес, много хора не помнят минути преди да катастрофират примерно. Вероятно е и преувеличено, защото не ми се вярва съвсем никакъв спомен да няма.

Във фрага като видях Ешреф нещо ми се струваше странно, бялата риза е била! Smile

# 484
Така е, Хриси, възможно е, но пък чак никакъв проблясък да няма...
Иначе разследването на Фарук беше интересно. Ето, че Динчер си е сменил името. Сега остана само Ешреф да свърже сина на този, Феридун с него.
За Гонджа бях сигурна.
После ще пиша още, сега имам едно излизане.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:15 от NeZ_9

# 485
Аз даже забравих Фарук докъде стигна с работата по Динчер, но ето, че и Селма знае за смяната на името. Останаха му броени часове вече.

На мен по-фантастичен елемент вече ми идва фактът, че Нисан не е споделила нищо на Ешреф за Динчер. Поне, че и е малко съмнителен...,

# 486
Нося това и после ще се върна да пиша. Wink

# 487
А. Това къде е? Не мисля, че е от нова година. Не знам защо.

Аз съм изгледала само 30 мин с превод. Минах първия "монолог" за любовта. Знам, че ако са двама не е монолог, но предимно Ешлеф изплаква болката си. Много силна игра. Мисля си, че и в театъра би е справил. В някоя драматична роля.
Това всъщност обясни законът на сираците за любовта. Но аз пак не мисля, че е справедливо. Да те отлъчат само защото сърцето ти не е подвласно на този закон. Фарук му го каза, или обичаш или не. Не може само малко, а изцяло. Не можеш да заповядваш на сърцето. А дори и да не се отдаде на тази любов, тя няма да изчезне и заплахата остава там.

# 488
Определено тая снимка не е от  България.
Да не би да е от рождения ден на Лейля, дъщеричката на Илияз. То, пък там имаше само деца и партито беше тематично. Или просто е излезнал  човека на вечеря в някой ресторант.
С тая шапка не бяхме го виждали скоро.

# 489
И аз не мисля, че е от България.
Тук е някак си по- градски облечен. Wink

Гери, и в думите на Фарук имаше истина, само че изречена по-грубо и по-честно- когато му каза, че те не могат да обичат по друг начин.
Мъже като тях не умеят „малко“. Те не са научени на половинчати чувства, на безопасна любов, на разумна дистанция. Живели са в крайности и, когато обичат, го правят със същата абсолютност, с която живеят всичко останало.
Затова тяхната любов е силна.
Интерисното е, че те не се страхуват да обичат силно. Те се страхуват, че тази любов ще унищожи човека, когото обичат. Затова и ги боли толкова много!
Инстаграм стори от Неджип- пак сме в старото спално помещение. Wink

# 490
Като прочетох Фарук се сетих за един детайл, Айтен ревеше по телефона и в кафенето на Професа и в момента, в който той тръгна, тя се чу с някой по телефона със съвсем нормален тон и каза нещо от сорта "Трябва ми повече време". Дали само за пари е ставало въпрос или заедно с Харун искат да навредят на Фарук?

# 491
Аз не пренебрегвам думите на Фарук. Напротив. Но нарекох разговора монолог и се обосновах. Всъщност Фарук просто не беше толкова емоционален, иначе и нуговите думи имаха тежест.

# 492
Гери- Hands V
Хриси, и аз не разбрах какво точно се случва с Айтен. И дали, ако Фарук не и се беше обадил, тя щеше да го потърси.
Според мен някой я изнудва, но кой и за какво ще стане ясно по- късно сигурно.
Само дано не работи срещу Фарук!
Тук също исках да кажа за играта на Ахмет Рифат, защото много ме впечатли. И той, кото Чаатай успя да предаде почти без думи, всички емоции, през които Фарук мина за минути. Първо надеждата- защото тя не е заминала. После разочарованието- че тя се връща не заради него, а защото няма къде другаде да отиде.
И после пак надеждата, онази инстинктивна надежда, която се ражда дори когато знаеш, че не трябва, защото разбра, че тя ще се разведе с Харун.
И накрая, най-тежкото- че някои неща, колкото и да ги искаш, просто не могат да бъдат върнати...
Фарук прояви страхотен самоконтрол.
Той осъзна, че миналото не може да се върне, но не успя да спре да бъде себе си. Помогна и, не защото вярва, че този път ще е различно, а защото обича по начина, по който умее, докрай, дори когато знае, че ще го боли. Точно както каза на Ешреф, дори и да изглежда глупак, той поставя човека, когото обича, преди собственото си достойнство.
Имаше истинска болка в  очите му, когато каза „ще направя всичко, което трябва“.
Изобщо тази серия беше серията на Чаатай и Ахмет Рифат Сунгар.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:31 от NeZ_9

# 493
Добро утро!

Снощи опитах да гледам, но от на Нерон сайта постоянно ми спираше картината, беше голяма мъка и съм заспала накрая.

Исках да изкоментирам Хадар. Неговата постъпка да защити сина си е разбираема. Но има голямо противоречие в това до вчера да се е кълнял във вярност на Ешреф и в следващия момент да спасява Кадир. Но както сам каза, бащинското чувство надделява и не може да го контролира. Жал ми е за него. Защото не знам дали Ешреф ще намери причина да го пощади, когато разбере. Дори и Кадир сега де не е пряк виновник за раняването на Нисан е виновен за смъртта на Якуп Баба. Ако Ешреф разбере това, не мисля, че ще има сила която да го спре да отмъсти.

Хубав ден, момичета.

# 494
Добро утро! Coffee
Идвам с новината за нов актьор в Eşref Rüya

С нова снимка на Чаатай, с фен, в караваната му

И начина, по който много сладко я е украсил- явно морето и времето в морето му липсва Wink

И малко кадри от сета
Имаме нова локация

Феновете веднага са я надушили

Ето и ги и тези двамата, от които не знаем какво да очакваме

Темата за Хъдър и аз искам да я кжментирам.
Ще си направя кафе и ще коментирам в отделен пост.
Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт