🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 23 357
  • 669
  •   1
Отговори
# 540
За Чийдем ми е трудно да имам константно мнение. Тя в едни моменти има ясен и логичен план, действа адекватно според нейните си цели, в други изпада в едни налудничеви моменти. Не мога да я хвана сякаш. Хареса ми, че разкри Седа и Динчер, сработването с тях не знам как ще стане, по-скоро си мисля, че Динчер ще се опита да я надхитри. Ама ми трябва повече развитие там.
Не и вярвам на Чийдем, че иска да види мътртав Ешреф. Ако се стигне до там, не смятам, че ще успее да дръпне спусъка, дори и метафорично.

За финала на сериала по таймлайн е рано, след Динчер може да се разгърне историята със Стареца примерно. Цял сезон слушаме за него, толкова митичен и силен, а накрая ей така да изчезне като убият Динчер (предполагам, че Ешреф ще го приключи), не ми се вярва. А и Кадир е още жив.

# 541
Така е, Хриси! Цял сезон слушаме за Старецът, а от началото на сериала слушаме как Ешреф търси Руя.
Не ми се иска всичко това да бъде показано набързо.
Тази снимка е озаглавена
 "Трудните изпити на Ешреф и Нисан."
Вижда се,че той вече я е прибрал вкъщи.

# 542
Според мен снимката е в болница, леглото е болническо - бяло, зад Ешреф се вижда част от медицинска апаратура. Но това не е важно. Важно е, че вече са заедно.

Да, има какво да се развива по сериала.
Затихна линията по разследването на убийството на Афра, убийството на Якуб баба, ще видим какво ще ни изненадат сценаристите.

На днешния ден не стартира ли "Gaddar" 2024 или се бъркам.

# 543
Новите атрибути на Ешреф май ще са бяла риза и броеница.

Интересно, че отново Хъдър е до него.

# 544
Аз не мисля, че Хъдър би се отказал от Ешреф така лесно. Всъщност на него изобщо не му е лесно - разкъсан е между човекът, който е смятал за негов син и който притежава всички качества, за които е мечтал да види в него и Кадир. Макар и враждата им, Хъдър ще остане лоялен към Ешреф.

# 545
Хриси, като видях във фрага реакцията на Кадир, съм съгласна с теб, че няма да се откаже така от Ешреф.
Исках да ви питам също, мислите ли, че може да се случи нещо на Ешреф, заради тази рана?

Доста акцентираха върху нея в епизода...
И от Хатидже

"Да се удавиш в лъжица любов"
Какво ли иска да ни каже?

# 546
Докато гледах епизода и аз си мислих за раната, сега чак като я спомена Нези се сетих. Може би някой ще го удари по слабото място, и пряко, и преносно.

# 547
Интересна интерпретация на Only Çağatay Ulusoy за снимката и текста към нея:
" Да се удавиш в една лъжица любов "

"Чудя се дали Ешреф ще се изправи пред решение - да изпълни дълга си на баща на сираците или да спази обещанието си да остави всичко зад гърба си."
Твърде е възможно, нали?

# 548
Имам странното усещане, че Ешреф за втори път ще избере сираците.

Четох едни спойлери, но не беше нищо много по-различно това във фрага. Е имаше и един допълнителен.

Скрит текст:
Ешреф пръв щял да разбере коя е руя, но няма веднага да сподели с Нисан.

Аз си чакам фрага.

# 549
Еее, би било много грубо, ако ги избере. Нисан ще бъде тотално съсипана, ама би бил добър вариант за скок във времето.

Относо спойлера от Гери,
Скрит текст:
За мен Нисан е по-близо да разбере, че е Руя, отколкото Ешреф. А и трйлъра друго ни показа.

# 550
И аз него чакам, Гери.
(фрага)
И, докато чакам, гледам Безпощаден (Gaddar)на Voyo. Wink
Като изключим, че ме дразни, че не чувам гласа на Чаатай, превода е много по- хубав и това много променя нещата!
Какви хубави фотосесии имаше тогава. Нещо, което сега не направиха с Демет, за съжаление!

Спойлера не съм го отваряла.

# 551
Да, скок към трети сезон.

Нези, и аз останах с впечатление, че някой много се е трудил за превода. Някой, който има отношение и е искал на ни хареса.

Скрит текст:
Може до е разбрал преди нея и пак да се е пратил сам в затвора. А тя е убила Динчер. И после разбира, че тя е Руя и отива да му държи сметка защо не ѝ е казал.

# 552
Скок към 3 сезон? Dizzy Face
Сега ще ме накарате да отворя спойлeра! Grinning
Тази вечер съм на вълна фотосесии Wink

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 22:24 от NeZ_9

# 553
Не отваряй. Не е нещо уау.

# 554
Във всеки скок във времто Ешреф да е в затвора ли? И накрая от три години и седем месеца велика любовна история, Ешреф и Нисан са били заедно само седемте месеца. Laughing 

Гери, за това в скрития текст - много е в стил Ешреф-Нисан.

Общи условия

Активация на акаунт