🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 17 629
  • 479
  •   1
Отговори
# 465
Марбела, аз не мисля, че тук се изказваме негативно за Демет. Дори лично съм изразявала мнение, че стилистите могат да се справят по-добре, защото има моменти, в които откровено не работят в нейна полза.
Когато коментирам сцена винаги пиша Нисан, за да не се тълкува като нападка към актрисата. Ако някой го смята за агресивно, за незаслужена критика или като злобна нападка, това е в неговата глава.
В тази тема не си позволяваме да използваме груби и обидни думи по адрес на партньорките му в живота. Най-малкото това би било неуважително към неговия избор. Явно не се залъгваме, че ще избере нас стига само да ни види.
Относно екранните му партньорки най-критична съм била към Шифанур, но не защото е лоша актриса, а защото смятах, че играеше по-добре с Бадемджи. И пак не съм я наричала с имена, не съм я обвинявала в нищо. Тук не съм забелязала да слагаме етикети на партньорките му.
В крайна сметка това е екипна работа. Те очевидно са свършили добра работа.
Дори в момента гледам отново Гаддар и си припомням какво съм си мислела, когато съм го гледала за пръв път. Няма да ви агитирам да го гледате, но и няма да обвинявам партньорките му, че не са докарали достатъчно висок рейтинг. Още съм в началото и се чудя какво се е случи та се развиха така нещата със сериала.

# 466
Marbella, съгласна съм с това, което казваш. Дори леко ме е срам от реакцията ми. Може би тя беше предизвикана от пренебрежителното отношение на момичетата( жените) от темата на Демет и едва ли не подиграватилното " гузен негонен бяг". Може би, едно извинение и обръщане на внимание на въпросната госпожа, щеше да е напълно достатъчно.
Но те бяха твърде заети да отразяват снощния " панаир на суетата" и това, че качествен актьор, партньор на Демет в настоящия проект, е определян по този начин не им направи никакво впечатление.
А може би това е и тяхното мнение...
Интернет пространството е удивително място!
Отменена присъда и 10+ години без нито един нов случай изведнъж стават доживотна диагноза.
Съдът не е доказал зависимост, фактите не показват повторна употреба, но етикетът наркоман упорито се лепи...Rolling Eyes
Вероятно фактите просто пречат на мнението.
Аз, също като Гери, нямам спомен някога да съм обиждала Демет Йоздемир.
Както и не съм си спестявала похвалите, когато ми е харесала мното!
Не си спомням при тях да са хвалили Чаатай.
Да не говоря пък, за постоянните критики към проекта "Eşref Rüya", които се отправят и как, виждаш ли, единственото хубаво нещо в него  участието на Демет там.
И последно, наистина, по темата ще кажа, че
подкрепата е нещо хубаво, но когато започне да изисква изкуствено издигане и постоянно натрапване, вече не е подкрепа, а изглежда като някаква компенсация.
Чаатай Улусой не  засенчва Демет Йоздемир, той просто притежава екранна тежест, диапазон и дълбочина, които се усещат без усилие.
При Демет често виждаме чар, енергия и аз и симпатизирам, но в същото време  специално аз,  не винаги усещам тази драматична плътност и вътрешна трансформация, в която всички нейни почитатели се опитват да ни убедят.
Както и няма нужда от обяснения защо всъщност единият е по-добър- разликата е въпрос на вкус и на ниво.
Никога не съм предполагала, че  този сериал, който наистина много ми харесва, ще бъде помрачен от такива махленски разправии. Опитах многократно, да имам диалог с феновете на Демет тук, но не срещнах същото желание и у тях.
Колкото и парадоксално да звучи, стана така, че скъпи за темата хора се отдръпнаха, заради моите опити да бъда в добри отношения с тях, цена, която виждам, че не си е струвала да платим. Neutral Face

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 15:07 от NeZ_9

# 467
Здравейте момичета,
Нези,
Започвам с последното,
Наистина нашата скъпа приятелка беше права!
И сегааа,...
Аз харесвам Демет, винаги съм я харесвала, но повече в комедийни роли, но понеже влизам в темата на Демет, обичам да чета Катето, от години...от време на време съм си сверявала часовника....
Вчера изказа на тази жена/ не я запомних дори/ относно Чаатай - Бивш наркоман - няма!
Втрещи ме.....
Защото ако Демет е успешна, то Чаатай е на светлинни години от нея по талант - доказателство - снощи с наградите и за Сънливец....
 Те са много различни, но правят добър сериал в момента, с висок рейтинг
Обидите и фаворизирането е смешно, дори жалко от възрастни жени,
Та, тази женица нека спре да пише  глупости за Чаатай  да започне да чете повече информира добре ,образова....трудно е да разбереш някой с който те делят 2 вагона книги!
Скрит текст:
П.П
почитателката на Чачо в темата наДемет не реагира, сервилността и е впечатляваща....

Снощи за стил и класа, силно присъствие без излишна суета, мога да добавя само това

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 14:58 от nanni_123

# 468
Аз чак в снощната серия забелязах, че на Демет наистина ще и подхождат комични роли.  Какво ме кара да мисля така, ами излизаше от упойка и една неволна усмивчица на Нисан забелязах, но знам дали беше по сценарий тази усмивка.

NANNI, така е, за вагона с книгите ми резервиран лаф.

# 469
Да се върнем към основното, което правим тук- да коментираме сериала. Blush
Много ми хареса едно мнение от Х
"Беше фантастичен епизод... Диалозите, ъглите на камерата, сцените бяха невероятни. Поздравления за целия екип, гледах го със затаен дъх. Особено гледайки емоциите на Ешреф, страха му, че нещо ще се случи с Нисан, отново ме развълнува. Надявам се това темпо да продължи и следващата седмица, очаква ни още един страхотен епизод "🙏🏻✨

https://x.com/i/status/2011523805353537904
"В момента, в който чу думата "живеe“, той започна да диша, всички звуци изчезнаха, той остана сам, искайки веднага да си тръгне и да бъде сам, защото не познаваше щастието, в момента, в който предаде чувствата на Йомер, защото не можеше да се изрази, в момента, в който чу, че Нисан страда вътрешно и се опита да избегне изпитването на това щастие за дълго - беше прекрасно."

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 17:46 от NeZ_9

# 470
Аз чак в снощната серия забелязах, че на Демет наистина ще и подхождат комични роли.  Какво ме кара да мисля така, ами излизаше от упойка и една неволна усмивчица на Нисан забелязах, но знам дали беше по сценарий тази усмивка.

NANNI, така е, за вагона с книгите ми резервиран лаф.

Ели,
Точно за тези усмивки говоря, някак си кокетни, свежи, закачливи.... затова я предпочитам в комедии...

Скрит текст:
  има един серил с Демет - Стая 309, вярвай ми поввче я харесвам там от Птичката....защото в Птичката наблягаха на сексапила на Джанчик.... доста момичета гледаха само заради него Simple Smile

# 471
Изгледах половината от серията - страхотна игра на Чачо - епизода в болницата - великолепен беше, емоции предадени през очите, не знам как да го опиша, но го чустваш като че ли минава през теб, през тялото ти
Скрит текст:
за подобна сцена в Ла-ла-ленд Ема Стоун получи Оскар. поздравявям ви с любима песен от там https://www.youtube.com/watch?v=wSOMPH85zvQ&list=PLZbXA4lyCtqquH … B-QXugFTR&index=7
по въпроса за наркотиците - комшиите отдавна опитват да намалят влиянието на турците-личности: Чачо-2013, Серенай-2025, Джан-2026, но личността си остава ЛИЧНОСТ Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:10 от jasnazvet

# 472

Моментът, който чакахме, настъпи. 3-те най-добри редакции, избрани измежду споделените с хаштаг #EsrefRüyalmzası, спечелиха подписани плакати от нашите играчи!
БОНУС: 1 редакция, специално избрана от журито, също спечели бонус.
Благодарим на всички, които допринесоха и споделиха редакциите. Тази история е още по-красива с вас.

Ще сложа линк към публикацията, за  да ги видите.
https://www.instagram.com/p/DTh6DEliNwj/?igsh=MWQwMjFxcmw1dWo5ag==

Ясна, така е! Hug
Интересно сравнение си направила. Гледала съм Ла-ла-ленд, но ще си припомня тази  сцена.
И аз сега ще си пусна епизода с превод.

# 473
  • Ямбол
Привет момичета.Виждам,че пак за захапали Чачо за нещо ,което не е доказано във времето.Не мога да разбере такива хора как се хранят от това да злобеят не е истина.А какво печелят абсолютно нищо.Това за мен са дребнави и смешни хора на които не си заслужава да им се обръща внимание.Та за Демет Йоздемир ще кажа само,че съм и гледала и другите проекти.На места ми хареса,на места не.Но като цяло я харесвам и като актриса и като визия.Знам,че си има нейните корекции,но вече всеки втори има та това вече е нормално,пък и известна жена все пак.Харесва ми като цяло.Красива жена е не го отричам ❤️. За партньорството и с Чачо мога да кажа,че тяхната игра на екрана е безупречна благодарение на тях Ешреф Рюя е това което е заедно с другите виновници.Според мен си изпълняват работата прекрасно.
Не мога да кажа на черното бяло и на бялото черно. И двамата са красиви,талантливи,много известни хора.Някои ги обичат,други ги мразят.Но аз им пожелавам на пук на всички злосторни езици,който са силни само в соц.мрежи и само така ще си остане понеже в реала са жива нула да бъдат все така успешни и да ни се дават с хубави проекти.
Не обичам хора,който накърняват достойнството и труда на някоя личност. Аз лично не си позволявам да обиждам никой. Чачо бил обран от към интернет пространство,а пък Демет разбираш ли не спира да се фука със снимки навсякъде.Ами  разни хора разни идеали. Няма нужда всички да си приличаме.Точно защото сме различни и света е толкова пъстър.
Радвам се,че го има този сериал и добре,че я има тази тема в която се  уважаваме,споделяме си мислите,радваме се ,разочароваме се и съпреживяваме цялата тази магия.Спирам до тук ❤️
Серенай беше много красива в червено,но въпреки,че ми е любимка модела на роклята не ми хареса.Роклята пък на Демет беше с много камъни,черна,блестеше отвсякъде,но ми хареса модела и кройката на самата рокля. Ако беше изчистена червена и такава дължина  щеше да ми напомня на балната ми рокля.Но това съм аз всеки си има вкус за дрехи,за хора,за изкуство за музика и т.н.
Аз преди малко започнах да гледам епизода,но имам още ще си оставя и за утре.
Ето и една Демет от снощи :

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 00:03 от roxy94

# 474
Рокси,
Много добре казано,  ❤️
Серенай е изключително страстна и фешън икона Simple Smile
Роклята е дизанейрска, нооо изчанчена
И Ханде не  бвше  ОК 🤔
Демет беше красива...
Бергюзар беше прекрасна ❤️
Така го видях....

# 475
Roxy- Hug
Аз пък харесах Ханде. Тоалета и беше интересен и и стоеше много добре.
Надявам се, че няма да прозвучи като заяждане, но тоалета на Демет мисля, че не беше за нейната фигура. По едно време имах чувството, че и е трудно да стои в тази тясна рокля.
Иначе самата рокля много ми хареса, това, че е с камъни също.
Серенай съм свикнала да е екстравагантна, затова тоалета и не ме учуди.
Ама с това палто беше направо шармантна!
Още една колежка от Eşref Rüya  е била на събитието

Но и нейния тоалет е доста странен.
И още нещо, което преди малко разбрах.
Наградите снощи на Mevcut Bilgi са били в две категории- наградени от жури и наградени от публика( предполагам от гласуване).
Тези награди са присъдени от журито

А тези са от публиката

Това, което ми направи впечатление е, че  така харесвания Далечен град, няма награден в нито една категория.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 23:15 от NeZ_9

# 476
Нези,
А на мен ми направи впечатление избора на Жури и избора на публика...
Не се ангажирам с компетенция... кой е по добър  в избора си...
Само знам, че Чачо е в двете 😉 може го момчето, може го
Скрит текст:
Като за вечен Наркоман в главите на злобни лелки,които имат клавиатурата за излив на злобата си.... извинете ме, момичета  наистина/spoiler]

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 23:15 от nanni_123

# 477
Аз, понеже гледам още един сериал и видях, че той е обрал наградите във всички категории, без режисьор и жена актриса.
И затова ми направи впечатление.
Снощи не разбрах...
Blush

# 478
Нези,
Още снощи на снимките пишеше от жури и от публика ...
Наистина съм щастлива, че освен публика имаме и жури.... 😉
Браво на Чачо, Евалла ✌️

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 01:11 от nanni_123

# 479
  • Ямбол
Браво на успеха и на двамата.Трудът им се отплаща.Нека да имат в бъдеще още много такива признания от публика и жури.❤️🤗

Общи условия

Активация на акаунт