Какъв късмет ви се падна от баницата?

• 2 190
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • SF
Именно. Как работи рулетката, за да не ни се пада на всички първият късмет? Може би не е рулетка за теглене на късмети, а просто подсказки, идейки за късметчета, които да си препишем.

# 46
  • Далечният изток
Аз ги виждам надолу останалите късмети.
По-скоро са идеи, да.

# 47
Купища пресни плодове ми предрича на мен. Предполагам, че може да е и от преводача.

# 48
  • По света и у нас
Отваряш плей листа, избираш видео от 45те и това ти е късмета. Първото видео май е свежите пари.
Мама Ру, какъв е този преводач ? Хахахахах

# 49
Гугъл

# 50
  • София /Абсурдистан
Очаква те вълнуваща среща - специална и гореща - това ми се падна от играта. Де късмет де Joy

# 51
  • По света и у нас
Този видео плей лист е за новогодишно парти с 45 гости,  и за хора на диета да им пуснеш да си изберат новогодишен късмет от телефона. Без калории. И не е нужно да ги преписвате, имам ги като текст на блога ми, ако ви трябват.

# 52
  • Враца
На мен ми се падна бебе.., на кандидат снахата пари, които тя не искаше и някак спонтанно си ги разменихме.
Демек, продадох си бебето за пари. Simple Smile

# 53
Напълно подкрепям "размяната" на късмети. На всеки според нуждите, аз също искам пари и не искам бебе. "Бебето" го давам на всяка потенциална снаха, дори и без да ми връща "пари" за услугата.

# 54
Няма как да вземеш чужд късмет. Обаче да се падне бебе не значи, че ще е твое, може и внуче да е.

# 55
Е нали в темата се каза, че на някого се паднало бебе, пък той го дал на друга жена от компанията, която същата година забременяла. Значи може да се дава, и пак носи съответните вибрации..

# 56
Съвпадение е за мен. Късметът си е нещо лично.

# 57
  • Пловдив
Лично е и не идва от баницата. Wink

# 58
  • SF
Няма как да вземеш чужд късмет. Обаче да се падне бебе не значи, че ще е твое, може и внуче да е.

Е, ако нямат деца или децата са тийнейджъри, това внуче също идва някак никак. Simple Smile

# 59
  • По света и у нас
Бебе може да е кученце, котенце, бизнесче - всичко може което е в начален стадий и ти е драго

Само да не ви се тропне някой мамин син че тогаваа Smile не късмет а проклятие ще е това

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 22:51 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт