Какъв късмет ви се падна от баницата?

• 2 181
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • There I was on a July morning
То лоши късмети няма, всичките са хубави, въпросът е дали се сбъдват. За съжаление повечето - не.
Една година на татко (който беше болен) му се падна от питката на Бъдни вечер - късмет "здраве". Много обнадеждаващ късмет, но той почина през следващата година. Worried Оттогава не вярвам в тези късмети.

Наскоро си намерих късметчетата от новогодишната баница от миналата година. Бяха 3 и си направих равносметка, 2 от тях се сбъднаха. "Здраве" и "учение", това беше вярно. Третото - сватба (очаквах, че дъщеря ми ще предприеме тази стъпка, но - не се сбъдна, нямам и близки и познати, които са се оженили през тази година).

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 15:37 от Скубиду

# 61
  • По света и у нас
На мен ми се падна бебе точно когато се омъжвах на връх Коледа, и бебето стана естествено. Преди това на нова година бяха довели врачка, тя предричаше бъдещето и като ме видя каза ти ще се сгодил тази година, а аз си го знаех и то така стана.

# 62
  • София /Абсурдистан
Може и да не сложа утре в баницата късмети.

# 63
Може и да не сложа утре в баницата късмети.
Слагай с повторки. Smile
пари, пари, здраве, пари, любов, здраве и пари

# 64
Това също са интересни късмети. Поставят се на чашите ..

# 65
  • SF
Как на чашите??
аз бих ги слагала в питката на Бъдни вечер. Някои са конкретни -нова кола, нов дом. Други са по-общи - пътуване, забавление, трудолюбие, успех.

# 66
Как на чашите??
Скрит текст:
аз бих ги слагала в питката на Бъдни вечер. Някои са конкретни -нова кола, нов дом. Други са по-общи - пътуване, забавление, трудолюбие, успех.
То се вижда на картинката Grinning

Ще потърся такива за следващата година.

# 67
  • SF
Не се вижда на картинката.

# 68
  • Бургас
За поредна година ми се падна работата!

Общи условия

Активация на акаунт