Случаят Doordash girl - културен феномен и социален проблем.

• 4 931
  • 146
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Общото е, че и в двата случая имаме жена, която си съчинява история да се изкара жертва, в която мъжът е истинската жертва.
ЪЪЪ, не изглежда да е чааааак толкова невинен този голопишковец. Хайде да не му слагаме ангелски крила и ореол за невинност, а?

# 106
  • София
И в какво щеше да е толкова виновен спящия голопишковец ако тя не беше отваряла вратата да гледа?

# 107
Общото е, че и в двата случая имаме жена, която си съчинява история да се изкара жертва, в която мъжът е истинската жертва.
ЪЪЪ, не изглежда да е чааааак толкова невинен този голопишковец. Хайде да не му слагаме ангелски крила и ореол за невинност, а?

Аз пак да питам, ти видя ли му пишката на кадрите? Защото аз не, видях едни голи крака, а срамотиите му бяха скрити от риза или каквото там.

# 108

ЪЪЪ, той си е у тях и ще спи, както си иска. Не е нейна работа да отваря вратата, да гледа вътре и да снима спящ у дома си човек.
Хайде да не оневиняваме виновника и да не прехвърляме вината там, където няма място?

# 109
Aз сега се рових пак да видя няма ли снимка с гола пишка и не намерих. Но чух, че онзи спял кьор кютук пиян. Това не е поведение на насилник, защото каква му е ползата от ексхибиционизма, като ще пропусне действието?

# 110
Може лошо да му е станало.

# 111
Еми то точно затова човек надниква през открехната врата - да не би да му е станало лошо на някой. Зад вратата може да лежи безпомощен човек. Нито е влизала, нито е ровила. А насреща - мъж по пи.ка, която явно се е виждала, иначе  ако е покрито всичко откъде ще знае, че е по без гащи.

Според мен този си е ексхибиционист и съзнателно е легнал гол, както е и оставил вратата.

И дотук - след надникването и съзирането на тези прелести, действията и вече са неправилни.

Аз, между другото имам познат с куриерска фирма - случвало се е куриери да предупреждават за адрес на който има агресивен/пиян/гол. Можела е това да направи.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:47 от Iris04

# 112
Аха, значи така се правило ако имаме съмнение, че някой му е лошо или е припаднал.
Снимаме и в тик ток  Rolling Eyes

# 113
Това ли написах, Елорке  Simple Smile

Да се повторя - след надникването и съзирането на тези прелести, действията и вече са неправилни.

Но това е проблем на съвремието изобщо - снимат катастрофи,  бездомници, пияни, хора излагащи се и в безпомощно състояние,  явно зорът да пуснеш клипче за лайкове, или не знам какво е там в тик-ток  няма предел. За което и ще си пати.

# 114
  • София
А човек може ли да му прилошее докато е гол/или наполовина... Или това го прави сексуален маниак и насилник? 🤔 Значи вече и голотата в къщи ексхибиционизъм.

# 115
В какво се състои вината му? В това, че е гол? Ако това само по себе си е проблем, би било добре да се уточни защо.

# 116
  • София
Т.е. всеки, който стои гол в собствения си дом, е ексхибиционист и перверзник.
Всички у дома трябва да си стоят покрити от глава до пети, че може някой нахалник да реши да наднича без покана.

Когато имаме съмнения, че някой е зле, единствено подаваме сигнал към съответните компетентни лица.
Че то вътре е можело да има банда обирджии, които да са оставили вратата отворена с цел лесно бягство и да заколят любопитната.

За мен тя е престъпник и това е. Трябва да се благодари, че човекът е спял, вместо да я застреля за нахлуване в чужда собственост, което в САЩ е напълно законно.

# 117
Някак удобно се пропуска, че той си е оставил вратата отворена и всеки който мине от там е можел да го види, без да влиза в имота.

# 118
Не се пропуска. Чудя се какъв е проблема като го види някой?

# 119
Никой не иска да гледа голотиите на непознати, има и закони за тея неща. В САЩ indecent exposure е престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт