Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 21 511
  • 768
  •   2
Отговори
# 750
Какво напрежение е този 7 клас за малките сладури…Като чета Fortuna ми се свива душата😥.
Много са полезни пробните изпити, най-малкото, за да свикнат децата с формат, разпределение на време, изпитна обстановка.
Момичета, Detelina S, бързо оздравяване🫶!
Успех на малките химици днес и особено на тези, за които олимпиадата е важна. Наборът отива да отчете присъствие на олимпийския принцип😉.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:52 от silan

# 751
  • у дома
Успех на химиците днес!
Да,полезни са ПИ,даже и у дома да се правят със засичане на време пак има полза,защото ги учи да си разпределят времето правилно.Макар че от както увеличиха времето на първата част,то не е проблем-преди ,когато първата част бяха 20 зад за 60 мин,на повечето деца не им стигаше.

# 752
  • София
Успех на децата днес!
Май някой ще трябва да пусне нова тема вече, аз нямам представа как.

# 753
Успех и от мен на децата, които днес са на олимпиада! ❤️
Успех и на тези, които са на ПИ (ако има такива).

# 754
  • shumen
Успех,на тези,които са на олимпиада и ПИ днес.
Полезни са пробните изпити,за да свикнат децата.Моя по БЕЛ не се притеснява,но по МАТ взе да му трепери как ще се оправи.

# 755
Ако можете, споделяйте пробните изпити, ще е полезно за насотящите седмокласници.

# 756
  • у дома
Ако можете, споделяйте пробните изпити, ще е полезно за насотящите седмокласници.
Да,за съжаление тази година изключително рядко се споделят ПИ-нямам идея за причината.

# 757
  • София
Може би по-малко деца на пишещи тук са тръгнали на ПИ вече. Нашето ще прави само в училище и то ще започнат от март някъде, като приключат с материала. Не знам дали съдържанието на изпитите ще стигне до родителите.

# 758
И моят син не ходи и няма да ходи на пробни. Ако правят в училище, това ще е.

# 759
  • София
Девойката вчера беше на пробен в Междучасие. Според нея на този пробен задачите са били по-лесни, отколкото на предишния пробен в Междучасие. В първия модул е имало 7 задачи с отворен отговор, част от тях са били с няколко подусловия.
Днес беше на олимпиадата по химия. Излезе 1 час по-рано, но беше доволна от себе си.

# 760
И моят седмокласник ще е на пробен само в училище. От провинцията сме, а тези ПИ по школите са само по големите градове. Ще бъда благодарна ако някой публикува ПИ. Иначе решава от тези от предишни години.

# 761
  • у дома
Девойката вчера беше на пробен в Междучасие. Според нея на този пробен задачите са били по-лесни, отколкото на предишния пробен в Междучасие.
А дали имате желание и възможност да сканирате и споделите задачите?

# 762
И ние живеем в малък град, но ходим до областния на ПИ.
Предполагам, че и в училище ще имат ПИ, но ми се иска да ѝ видя пропуските по-навреме (макар че долу - горе ги знам) , а и тя да придобие малко увереност.
Аз ще споделя ПИ, но като ги получа.

# 763
За разпределянето на времето - чела съм в предни теми, че децата ходят с часовници, за да си следят времето.
Аз поръчах от тему дигитален кухненски таймер, за да може директно да настрои 75 минути и да следи колко остава.
Дали ще разрешат да се ползва?

Такъв тип е: https://www.kitchenshop.bg/cifrov-kuhnenski-tajmer-zokura?srslti … srT29qKAYepY-6XS7

# 764
  • София
За разпределянето на времето - чела съм в предни теми, че децата ходят с часовници, за да си следят времето.
Аз поръчах от тему дигитален кухненски таймер, за да може директно да настрои 75 минути и да следи колко остава.
Дали ще разрешат да се ползва?

Такъв тип е: https://www.kitchenshop.bg/cifrov-kuhnenski-tajmer-zokura?srslti … srT29qKAYepY-6XS7

Не би трябвало да е проблем. Забранени са само смарт часовници, нашето ще е с електронен със стрелки. Само да не звънне таймера 😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт