Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 443

• 15 079
  • 425
  •   2
Отговори
# 405
  • Варна
Нямам инстаграм, не го разбирам много, но гледам някаква радост настъпи за тая снимка, спомен от КПА и награждаване за сериална двойка, ЕлМер спечели

Браво, ето ни някаква новина Two Hearts
Спомен е Simple Smile за едно прекрасно сътрудничество . Защо пък още едно да
не направят, ще се радвам много !
Щом още продължават фенове да ги свързват като двойка и не
могат да излязат след години от филмите значи са си свършили
превъзходно работата Sparkling Heart

А двете сценаристки продължават да пишат може би
най- добрите сценарии Flowers Hibiscus

# 406
  • Пловдив

Следобеден поздрав от Йомер.
Не случайно спечели толкова награди за тази роля Енгин.

# 407

Не помня къде беше събитието, но Енгин слезе от някаква лодка. Най-вероятно и Туба, както и останалите.

# 408
  • Варна
Попаднах на тази снимка, някаъде са се засекли
Приятна среща на нашето момиче Берен Генкалп и Едип Тепели (Мелек и Каврук), мили герои от сериала "Дъщерята на посланика"

# 409

Ето историята около появата на тази снимка: https://www.facebook.com/EnginAkyurekPolishFans/posts/pfbid0uQvb … bHRjdxFT2btForbql

Това никога не се е случвало преди...
Фен акаунт на сериала „Мръсни пари и любов“ и двойката Йомер-Елиф (Енгин-Туба) си припомни стара снимка на Енгин, Туба и сценаристите. Туба публикува тази снимка в своята история, а Енгин сподели тази история в своята...
В историята си Туба написа: „Каква красива работа свършихме – добре е, че го направихме, добре е, че сте тук. И колко сме щастливи, че след всички тези години има хора, които, като си спомнят за тези моменти, стоплят сърцата ни.“

Навсякъде из фен-групите на Енгин на Фейса, до които имам достъп,  разнесох тази снимка - всички се радват и размечтават. А дано.... ама....

# 410
Попаднах на тази снимка, някаъде са се засекли
Приятна среща на нашето момиче Берен Генкалп и Едип Тепели (Мелек и Каврук), мили герои от сериала "Дъщерята на посланика"

Голяма хубавица стана Беренн ,а Едип си е все същия ,ведър,усмихнат ❤️

Това,което е неизменно е хубавата сериална музика, все още има такава, сега много съм си харесала тази
Скрит текст:

иначе сериала не става 👎много тъп,пак мафиотски истории

# 411
  • Варна
Burkina, малко ни трябва да ни зарадва, ама ни е
много стиснат Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз си изгледах поредната серия Фара, Тахир прибра
Мехмед при себе си .

Беренче толкова променена, много е пораснала, сладурана си е тя ..

Араселия, и той ли не става, мернах го само, не съм го гледала .

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 21:12 от Аnista

# 412
Аниста, НЕ става 😂 на мен поне ми е скучен, артистите посредствени ,а дублажа е трагедия.

# 413
  • Варна
Аниста, НЕ става 😂 на мен поне ми е скучен, артистите посредствени ,а дублажа е трагедия.

пропуснала съм НЕ-то Smiley
ами аз затова си гледам Фара, другите са трагедия, таз Лейля и тя, доста откачен
сюжет, кво им става на тез сценаристи не знам ...

# 414
Като има,има ,сет на Шел

https://x.com/i/status/2022391318161559796

# 415
  • Пловдив

Клик и си пуснете звука: https://x.com/engingreekfc/status/2022387762381623368

Енгин Акюрек, ново.
От снимките на новата реклама за #Shell

И тук: https://www.facebook.com/reel/931079609874773

# 416
Между новите снимки на Енгин, които излязоха вчера, за малко разнообразие (още повече, че светът сега е олимпиада), наминавам да споделя стари снимки от преди 8 години на моята дъщеря, която тогава тренираше заедно с новите олимпийски шампиони в танците на лед Лоранс Фурние-Бодри и Гийом Сизерон от Франция, както и с всички други големи звезди в този спорт от Монреалската Ледена Академия. Снимката е от Европейското първенство през 2018 година, на която представителите на България тогава в танците  бяха моята Теди и Симон Дазе. Това е от заключителната вечеря, а на снимката са: Лоранс Фурние-Бодри, състезаваща се тогава за Дания, Гийом Сизерон, европейски шампион тогава за Франция, както и 5-кратен световен, европейски и сега вече двукратен  олимпийски шампион, Теодора Маркова (България), Мари-Жад Лорио (Франция тогава, сега Канада), Габриела Пападакис (европейска шампионка, както и световна и олимпийска, предишната партньорка на Гийом) , Николай Сьоренсен (Дания, партньора на Лоранс на това първенство), Симон Дазе (България) и Ромен Легак (Франция/Канада).
Другата снимка е от един елемент от програмата на Теди и Симон.

# 417
  • Пловдив

Добро утро в ден събота и да са честити....
* Трифон Зарезан - български народен празник в чест на свети Трифон. Чества се от лозарите, соколарите, градинарите в цяла България;
* Свети Валентин е католически празник, който се празнува на 14 февруари. На тази дата влюбените изразяват чувствата си един към друг, като си подаряват поздравителни картички, бонбони, сърчица, цветя.

Burkina, благодаря за споделеното.
Снощи гледах олимпиадата - състезанието при мъжете. Страхотен финал, пълен с обрати - радост за едни, разочарование за други.

# 418
Привет!

Буркина,благодаря за споделеното. Прекрасна дъщеря имаш,още много да те радва ❤️
Нашите и са талантливи и красиви . Много ме радва Лора в биатлона ,като застана до двете французойки разликата е от земята до небето 😉😂

Аз днес отбелязвам задушница 🕯️🙏

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 11:02 от araselia

# 419
  • Варна
Привет, момичета !
Задушница, да споменем близките, които не са сред нас !
Скрит текст:

Буркина Two Hearts браво на дъщеря ти !

Ще има нова реклама на Шел, супер !

Аз днес ще изгледам фигурното пързаляне...

Общи условия

Активация на акаунт